|
|
بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - alagh - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۲ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ)r3za نوشته شده توسط: از نظر من هم یکی مبهم یک غیر مبهم و معادل بودن نظر من و دوستمم همینه
|
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - mr_asadi - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)maziyar_king نوشته شده توسط: اولی مبهم بود دومی مبهم نبود و به نظرم معادل نبودن. اولی مبهم دومی غیرمبهم به نظر من معادل بودن بقیه دوستانم نظرشونو بدن |
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - npour - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ)mr_asadi نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)maziyar_king نوشته شده توسط: اولی مبهم بود دومی مبهم نبود و به نظرم معادل نبودن. منم همینو زدم..دلم از اون سوال نظریه میسوزه که گفته بود کدوم صحیحه.. زدم هر زبان منظم لزوماً قطعی و غیرمبهمه..بعد شک کردم گفتم شاید زبان تهی اینجوری نباشه..پاک کردم..اصلا حواسم نبود که بقیه گزینه ها حتما غلطند.
|
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - Fot30 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۶ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: یک گزینه درست می شد هر گرامر منظم خطی است |
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - sarehkar - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۰ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط: اون سوال که یه عبارت منظم و یه زبان و یه ماشین بود چی میشد؟هیچ کدوم مثل هم نبودن من چند بار امتحان کردم |
|
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - mahtab69 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ
بچه ها سوال ۵۷ ماشین تورینگ رو کدوم زدین؟؟؟؟
|
|
بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - sarehkar - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۴ ب.ظ
سوالا هست که یه نفر استاد نظریه بیاد در راه خدا جوابشون رو بده خواهش مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - ali_t1234 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۵۶ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۰ ب.ظ)sarehkar نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط: اون سوال که یه عبارت منظم و یه زبان و یه ماشین بود چی میشد؟هیچ کدوم مثل هم نبودن من چند بار امتحان کردم به نظر من اون گزینه ای میشد که گفته بود گرامر با زبان برابر نیست - گرامر با ماشین برابر نیست (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ب.ظ)mr_asadi نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)maziyar_king نوشته شده توسط: اولی مبهم بود دومی مبهم نبود و به نظرم معادل نبودن. من فکر میکنم اون گزینه اولی مبهم - دومی غیر مبهم - و هر دو معادل هستند |
|
بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - aniss - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۲ ب.ظ
منم میگم اولی مبهم دومی غیر مبهم و معادل اون یکی ام فکر کنم همون هیچ زبان منضمی ذاتا مبهم نیست و ... وای منظم اصلاح میکنم |
|
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - sarehkar - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۰۸ ب.ظ
کدوم گزینه درسته معادلن آیا من گفتم معادل نیستند گزینه ۴ زدم ] مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ)maziyar_king نوشته شده توسط:گزینه ها این بود(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ب.ظ)mahdi-313 نوشته شده توسط: یک گزینه درست می شد هر گرامر خطی گرامر منظم است (نگفته که خطی راست یا چپ) هر زبان خطی مستقل از متن قطعی است (من این گزینه رو زدم )هر زبان مستقل از متن غیر قطعی ذاتا مبهم است هیچ زبان منظمی نمی تواند غیر قطعی و یا ذاتا مبهم باشد حلا صد در صد کدوم درسته؟ سوال ماشین تورینگ رو کی حل کرد> من که نزدم |
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - hubble - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۰۹ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۴۳ ب.ظ)negar.v نوشته شده توسط: اون سوال که یه عبارت منظم و یه زبان و یه ماشین بود چی میشد؟بنظر من گرامر با اون دوتا برابر نبود منم همینو زدم. درسته نگران نباش |
|
بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - ali_t1234 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۹ ب.ظ
ماشن تورینگ میشه گرینه ۳ دفترچه d با عدد گذاری راحت جواب میده |
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - hubble - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ)mahtab69 نوشته شده توسط: بچه ها سوال ۵۷ ماشین تورینگ رو کدوم زدین؟؟؟؟ ورودی در مبنای ۲ هستش برای اینکه حاصل تقسیم بر دو بعلاوه یکش رو با ماشین به دست بیاریم تا انتهای رشته رفته و آخرین رقمش رو حذف میکنیم(مهم نیست یک باشه یا صفر) و ب چب حرکت میکنیم تا رقم یکی قبل آخری رو بررسی کنیم اگه صفر باشه یکش میکنیم و کار تمومه در غیر اینصورت یعنی اگه یک باشه یک رو صفر میکنیم و همینطور ادامه میدیم تا یا به صفر برسیم یا رشته تموم شه و به بلنک برسیم در صورت رسیدن به B آنرا یک میکنیم و تمام. به عنوان مثال عدد ۱۴(B1110B) در مرحله ی اول به صورتB111B در میاد. در گام بعدی B000B که به بلنک رسیدیم پس آنرا یک میکنیم(۱۰۰۰=۸=۱۴/۲+۱)و کار تمام. البته هد ماشین لزوما بعد اتمام محاسبه در ابتدای رشته قرار نمیگیره. یعنی جواب تو این دفترچه که تو سایت هست گزینه ی سه میشه (۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۴۲ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۴:۳۴ ب.ظ)r3za نوشته شده توسط: از نظر من هم یکی مبهم یک غیر مبهم و معادل بودن Me too
|
RE: بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - izadan11 - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۹ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۱۹ ب.ظ)ali_t1234 نوشته شده توسط: ماشن تورینگ میشه گرینه ۳ دفترچه d قبولت دارم امیدوارم طراح کنکور باهامون هم نظر باشه
|
|
بررسی سوالات نظریه زبانهاو ماشینها-کامپیوتر۹۳ - hubble - 25 بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ
سوال ۵۶ چی میشه؟؟ من همونی رو زدم که گفته بود اولی و چهارمی مستقل از متن اند و دومی و سومی نیستن! |