|
|
انتشار کلید توسط سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
|
انتشار کلید توسط سازمان سنجش - MRUX90 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ
عزیزان برای اعتراض به سوال ۵۸ (منطقی) دلیلمو اینجوری نوشتم: *در شکل می بایست ورودی کلاک تک تک فلیپ فلاپها مشخص باشد همینطور متن اعتراض به سوال ۵۹ : *به هیچ صورتی نمیتوان با ارزش گذاری بیتها به صورت q2q1q0 به یکی از گزینه ها رسید. و سوال ۱۰۰ طراحی الگوریتم: *سوال گزینه ی صحیح دارد و ان هم گزینه ی اخر یعنی هیچکدام اگر برای شبیه سازی منطق سوال گرافی مثلثی ساده و جهت دار دارای دور با وزنهای ۱و۲و۳ درنظر بگیریم و ماتریس مجاورت آن را در توانهای ۲و ۳ به صورتی که متن سوال خواسته است به دست آوریم هیچ یک از گزینه ها در آن صدق نمیکنند الا گزینه ی آخر یعنی هیچکدام. |
|
انتشار کلید توسط سازمان سنجش - mcse2010 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۴ ق.ظ
بچه ها سلام.من تازه عضو انجمن شدم. یه مشاوره از شما دوستام میخواستم. متولد۶۴ هستم و لیسانس نرم افزار.راستش نمیخواستم ارشد بخونم اخه مدرک شبکه دارمccna-ccnp فعلا بیکار هستم(الته دنبال کار گشتم) و بعد از مدتها تصمیم گرفتم برای ارشد بخونم ایشالله از فروردین اگر بشه..... ارشد خواندن برای من دیر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر شبکه امیر کبیر قبول بشوم بازار کار ان تضمین شده است؟؟؟ خیلی دوست دارم ادامه تحصیل بدم. نمیدونم چیکار کنم. درس بخونم یا ازدواج کنم؟؟؟؟؟؟؟ این هم از وضع مملکت ما که همه دنبال مدرک هستند ممنون میشم کمکم کنید ظاهرا بسته اموزشی پارسه خوبه؟؟؟نصف قیمت شده |
|
انتشار کلید توسط سازمان سنجش - sepidddddddddd - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۵ ق.ظ
سلام. بچه ها سازمان سنجش خودش توضیح داده که چطور میشه اعتراض کرد. با دقت توضیحات رو بخونید |
|
انتشار کلید توسط سازمان سنجش - Jooybari - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۷ ق.ظ
سلام. دوستان سوالات گسسته و نظریه مهندسی کامپیوتر و آیتی رو چک کردم. دفترچه علوم رو هنوز چک نکردم. به نظرم فقط سوال ۴۶ کامپیوتر رو اشتباه نوشته. این سوال مشخصه که جواب ۳ میشه و کلید گزینه ۲ زده شده. سوال مربوط به تعداد گراف های قابل رسمه که دوتا از گراف هارو میشد رسم کرد. لطفاً برای اعتراض اقدام کنید. |
|
RE: انتشار کلید توسط سازمان سنجش - gogooli - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۵۸ ق.ظ
به نظرتون سوال ۶۰ کامپیوتر اشتباه تایپی نداره؟ (۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ)MRUX90 نوشته شده توسط: عزیزان برای اعتراض به سوال ۵۸ (منطقی) دلیلمو اینجوری نوشتم: ۵۸ رو خوب نوشتی....برای ۵۹ فکر کنم ترتیب رو برعکس می گرفتی جواب می داد |
RE: انتشار کلید توسط سازمان سنجش - milad.ebrahimi@gmail. com - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ق.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۰ ب.ظ)hamidsho نوشته شده توسط: سلام بچه من کنکور ایتی دادم از شیرازماین سوالات که اعلام میکنم اشتباه هست خواهشا اون هایی که میتونن پیگیری کنند حتما پیگیری کنند که به ضررمون تموم میشهدوست عزیز به نظر من سوال ۴۲ عبارت infix با پرانتز گذاری درسته ها!!! یعنی فقط یکی درسته! همینطور سوال ۴۹، مدل افزایشی درسته! ولی خب سوال ۳۲ به نظر من هم بصورت نادرست درست میشه |
|
RE: انتشار کلید توسط سازمان سنجش - *afsoon* - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۰ ق.ظ
نظر من اینه سوال ۴۲ اشتباه اعلام شده که گزینه ۲ جواب میشه هر چند نظر موسساتم مختلفه یعنی هر کی یه گزینه زده سوال ۴۸ برا همه گزینه ها مثال نقض داره حالا چرا دو شده جواب الله علم سوال ۵۲ باتوجه به اینکه نوع رکود مشخص نیست میتونه گزینه یک نیز جواب باشه چون برا تعدادی داده ای نمیتونه به عنوان رکود باشه و برا برخی برچسبی نمیتونه رکود باشه سوال ۵۶ خیلی بدیهی جواب میشه گزینه ۱ در مورد سوال ۷۸ که همه موافقا اشتباه چاپی داره و طبیعتا سوال ۷۹ نیر به تبعیت از سوال ۷۸ باید حذف بشن سوال ۸۰ نیز اشتباهه گزینه یک که نمیتونهجواب باشه دوستان دلایلی که دارن درسته سوال ۹۵ میشه ۳ چون مشخصه حداکثر باید یدونه از نصف تعداد بیت ها بشتر باشه سوال ۱۰۱ نیز دوستان تو بخش های مختلف حساب کردن جواب ۱/۵ میشه یعنی گزینه ۳ حالا در مورد سوالایی که نزدم و نمیدونم نظر نمیدم ولی اینارو مطمئنم |
|
انتشار کلید توسط سازمان سنجش - م. رجبی - ۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ق.ظ
بچه ها حتما اعتراض کنید. من پارسال وقتی کلید اولیه سنجش اومد، دروس ضریب ۲، شده بود ۱۴ %!!!!!!! اما رفتم به چند تا از سوالا اعتراض کردم. همه اعتراض کردند. موقعی که نتایج اومد، دروس مدیریت و ضریب ۴ به اندازه ۲% ، بیشتر شده بود از اون چیزی که حساب کرده بودم. اما دروس ضریب ۲ شده بود، ۳۸%!!!!!!!!!!!!!!!!!! پر واضحه که کلید ها تغییر کرد |
RE: انتشار کلید توسط سازمان سنجش - sixsixsix - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۳۳ ق.ظ)milad.ebrahimi@gmail. com نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۲۰ ب.ظ)hamidsho نوشته شده توسط: سلام بچه من کنکور ایتی دادم از شیرازماین سوالات که اعلام میکنم اشتباه هست خواهشا اون هایی که میتونن پیگیری کنند حتما پیگیری کنند که به ضررمون تموم میشهدوست عزیز به نظر من سوال ۴۲ عبارت infix با پرانتز گذاری درسته ها!!! یعنی فقط یکی درسته! دوست عزیز یه سر به سوالای سالهای قبل کنکور بندازید،خیلی راحت باpreorder یا postorder درخت رو به صورت منحصر بفرد میشه رسم کرد.اگه لازمه تا بگم سوال چه سالی از چه رشته ای بوده. من خودم این سوال رو نزدم،چون مطمئن بودم امکان داره نظرها متفاوت باشه اگه ممکنه رو سوالهایی بحث کنیم که میدونیم حتما باید حذف بشه |
|
انتشار کلید توسط سازمان سنجش - A V A - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۲ ب.ظ
من اینطوری نمیتونم احتیاج به کلید d دارم |
|
انتشار کلید توسط سازمان سنجش - aliderakhshan - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ
آره ، سوال ۵۹ غلطه ، من سر جلسه فهمیدم که سوال اشتباست! سوال ۵۸ درسته و جوابش میشه ۱۷۶۰ (گزینه ۲) ، اگه به صورت سوال دقت کرده باشید نوشته سیگنال CLR فلیپ فلاپ ها رو مستقل از کلاک صفر می کند، پس آخر سیکل ۱۲ ام که CLR فعال می شه به حالت اول می ریم، یعنی ۲۱۱۲۰/۱۲=۱۷۶۰ سوال ۱۱۷ هوش هم باید بشه گزینه ۲ ، یعنی فقط N,O می تونن حذف بشن. کلید سنجش میگه M هم می تونه حذف بشه!! اگه به جای -۹ M بگذارید +۹ به جای شاخه سمت چپ شاخه سمت راست انتخاب می شه ، یعنی برای تصمیم گیری دیدن کلید M لازمه و نمی شه حذفش کرد. بچه ها سوال ۶۵ غلط نیست! اگه فهمیدین چطور میشه اعتراض کرد هیمن جا پست کنین، ممنون اینم دفترچه D
|
|
انتشار کلید توسط سازمان سنجش - mitra.gh - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ
از کجا میشه فهمید چه دفترچه ای بودی ???????????? من یادم نمیاد که d بودم یا ... |
|
انتشار کلید توسط سازمان سنجش - A V A - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۰۹ ب.ظ
بچه ها من خابالو ام یا واقعا تایپ دفترچه ها سرکاری بوده؟؟؟؟ من هر تستی که زدمو نگاه کردم d و a فرقی نداشته ( اصولا باید گزینه ها جابه جا شه اما اینطوری نبود) مرسی دوست عزیز برای دفترچه d (۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ب.ظ)mitra.gh نوشته شده توسط: از کجا میشه فهمید چه دفترچه ای بودی ???????????? همون موقع باید دقت میکردین، روی دفترچه خیلی بزرگ تایپ رو زده، حالا دیگه مهم نیست استرس داشتین حتما حواستون نبوده
|
RE: انتشار کلید توسط سازمان سنجش - mehrnoosh423 - 02 اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۱۷ ب.ظ
(۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۱۲:۳۵ ب.ظ)aliderakhshan نوشته شده توسط: آره ، سوال ۵۹ غلطه ، من سر جلسه فهمیدم که سوال اشتباست! سلام. از اینجا مشیه اعتراض کرد. عضو میشین و نظرتون رو ارسال میکنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. / بله ۱۱۷ گزینه ۲ میشه. نظرتون راجع به سوال ۱۲۰ چیه؟ |
|
انتشار کلید توسط سازمان سنجش - علیپور - ۰۲ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۳ ب.ظ
در دفترچه دوم سوال ۹۳ گزینه ۴ میشه هیچکدام |