|
|
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - babakhazinia - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ق.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ق.ظ)snowly1 نوشته شده توسط: یک سوال: اگر تعداد درجات راس ها برابر ۶-۵-۴-۴-۴-۴-m باشد مقدار m چند باشد تا دور همیلتونی داشته باشیم؟ میشه گزینه ج ۳ |
|
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - elham joon - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ ب.ظ
دوستان خوب مانشتی ام سلام سوال داده بود راس G, V شماها کدوم گزینه زدید |E| کوچکتر مساوی میشد یا مساوی؟ مدار منطقی عبارتی بود که گفته بود ساده کنید xyz میشد یا ۱ یه جای دیگه گفته بود در جدول کارنو بذارید شما کدوم زدید؟ انشا.. همه ما همون شهری که میخوایم قبول بشیم .پیشاپیش دوستان تشکر (۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۱۵ ب.ظ)reza_shadow نوشته شده توسط: مقسمی بدون رادیکالشو زده on یعنی رادیکال هیچ تاثیری نداره..... عین همین سوال رو در کتاب مقسمی چه با رادیکال چه بدون رادیکال زده بود (O(n . دوستان واقعا رادیکال اینجا کشک بود؟
|
|
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - shahryar711 - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ
من مدار رو زدم ۱ آخرین سوال بود فکر کنم اون کارنو هم یادم نمیاد چی زدم بچه ها سوال ساختمان مه فکر کنم گفته بود برای ماکس هیپ تبدیل شه به مین هیپ چند تا مقایسه می خواد کدومو زدین من زدم O(log n) |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - mm123456789 - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۱۳ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۸ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: من مدار رو زدم ۱ آخرین سوال بود فکر کنم اون کارنو هم یادم نمیاد چی زدم تبدیل min heap به max heap میشه o(nlogn) |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - mohamad--figo - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۴۸ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ ب.ظ)elham joon نوشته شده توسط: دوستان خوب مانشتی ام سلام جواب میشه کوچکتر مساوی |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - tofan - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: آقا یک سوال سیستم درباره اسپولینگ داد بود کدومو زدید؟ گزینه یک میسد یعنی دیسک (۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ب.ظ)tofan نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: آقا یک سوال سیستم درباره اسپولینگ داد بود کدومو زدید؟ گزینه یک میشد یعنی دیسک جواب بود |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - ladymj - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۵۰ ب.ظ
(۰۹ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: بچه ها سوال سیستم عامل lru چند زدین هی فکر می کنم اشتباه زدم و یک جاهایی ارز حل رو به روش اپتیمال رفتم منم ۶ زدم ۴ تا برا ۴ ورودی اول یکی برا ۵ یکی برا ۶ (۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۳۱ ب.ظ)elham joon نوشته شده توسط: دوستان خوب مانشتی ام سلام [/quote] منم ۱ زدم.. چون وقتی تمام یک باشد با xyz فرق داره کمتر مساوی زدم من چند بار حساب کردم |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - naeem92 - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۹ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ب.ظ)tofan نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: آقا یک سوال سیستم درباره اسپولینگ داد بود کدومو زدید؟ نه دیسک نمیشه من پرسیدم یا کارخان میشه یا حافظه نهان |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - md.capitanblack - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ب.ظ
(۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۰۹ ب.ظ)naeem92 نوشته شده توسط:فصل ۱ کتا ب مقسمی میگه که دیسک میشه(11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۲۹ ب.ظ)tofan نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: آقا یک سوال سیستم درباره اسپولینگ داد بود کدومو زدید؟ حافظه نهان که اصلا نمیشه.ربطی به این ندا (۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ)akbari67 نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ)H-Arshad نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۲۳ ب.ظ)akbari67 نوشته شده توسط:(10 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۳۹ ق.ظ)reza_shadow نوشته شده توسط: اولش منم فکر کردم می شه O n ولی به شرطی می شه که رادیکال نداشته باشه در اصل من فکر کنم جواب می شه onlogn دوسته عزیز dml باعث جستجو میشه ,تنها ddl باعث تغییر در کاتالوگ میه منبع:فصل ۱ گشترش علوم پایه(مقسمی) بخش کاتالوگ |
|
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - shahryar711 - 11 خرداد ۱۳۹۳ ۰۹:۴۲ ب.ظ
اقا یک سوال درباره حداقل تهداد full adder دادهبودندچی زدید ؟ |
|
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - naeem92 - 12 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ
دوستانی که میگن اسپولینگ دیسک میشده اگه سوال رو میخوندن نوشته بود میخاد که افزایش سرعت داشته باشه به همین خاطر اصلا دیسک نمیشه کتاب دکتر حقیقت کاملان توضیح داده این رو که رو دیسک ساخت اسپول نمیشه برا افزایش سرعت انجام داد . |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - elham joon - 12 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ)naeem92 نوشته شده توسط: دوستانی که میگن اسپولینگ دیسک میشده بخاطر همین حرفش "افزایش سرعت داشته باشه" من نهان زدم. |
RE: ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - naeem92 - 12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ق.ظ)elham joon نوشته شده توسط:(12 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ق.ظ)naeem92 نوشته شده توسط: دوستانی که میگن اسپولینگ دیسک میشده آره منم به خاطره همین نهان رو زدم چون درخاست افزایش سرعت رو داشت اما با دوستانم که صحبت کردم میگن احتمالا کارت خان میشده . |
|
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - H-Arshad - 12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۵۳ ق.ظ
من زدم کارت خوان |
|
ارشد ۹۳ دانشگاه آزاد رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار - ladymj - 12 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۸ ب.ظ
منم نهان زدم تو ذخیره بازیابی یادمه تو این مبحث فقط درباره نهان حرف زده بود که ب کار میاد |