|
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - نسخهی قابل چاپ |
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - neda.h - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ)Narges_rainbow نوشته شده توسط: ن که معماریمو زده ۳!! بابا خوش بحال شما اقلا میدونی یچیزی داری که ممکنه رتبتو مقدار قابل توجهی تغییر بده برو حضوری سنجش پیگیری کن حل میشه ایشالا قبلا اینجوری پیش اومده. دیدم چندبار باید بری پیگیری کنی (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ق.ظ)Hamed90 نوشته شده توسط: صرفا جهت عبرت!!! درک میکنم حق دارید منم عصبیم منم متأسفم از این شرایط |
|
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - delnian - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ
سلام دوستان میشه خواهش کنم به من بگید آیا با رتبه ۳۰۵ گرایش ۱ و ۴ میشه به قبولی روزانه یا شبانه امیدوار بود؟ من هر چی سرچ میکنم مورد مشابهی نیست که وضعیت دستم بیاد خواهش می کنم اگه اطلاع درستی دارید لطفا جواب من رو بدید. خیلی خیلی ممنونم. |
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - Hamed90 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ)delnian نوشته شده توسط: سلام دوستان خیر دوست عزیز اما غیر انتفاعی اری |
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - CATIGA - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ب.ظ)Hamed90 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ)delnian نوشته شده توسط: سلام دوستان اخه چرا؟؟؟؟ من با ۲۹۰ آیتی کمی امیدواربودم یعنی بیخیال روزانه شبانه شم؟؟؟؟ من گفتم چون سال قبل با ۲۷۶ تبریز قبول شدن امسال هم ۲۰تا ضرفیت اضافه شده امکان داره قبول بشم شما نظری ندارید ؟ |
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - honey4 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ب.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ)z.hosseinkhani نوشته شده توسط: سلام. من رتبم ۶۵۶ شده. عجب من درصدام: ۴۱/۱۱ زبان تخصصی ۲/۲۲ دروس مشترک ۲۳/۸۱ اصول ومبانی مدیریت ۳۸/۸۹ تخصصی و رتبم شده ۲۰۰۰ چه تفاوتی در رتبه!(کارشناسی کامپیوتر بودم) راستی تا چه رتبه ای شبانه میشه آورد؟ آزاد بهتره یا پیام نور و غیر انتفاعی |
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - delnian - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۷ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ)CATIGA نوشته شده توسط:من همه طرفیت های تمام گرایش ها رو جمع کردم روزانه و شبانه با هم شدن ۳۶۷، باز هم فکر می کنید امکان قبولی نیست؟(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ب.ظ)Hamed90 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۹ ب.ظ)delnian نوشته شده توسط: سلام دوستان |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - M.Amin.M - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ
بچه ها یه جیز جالب!!! دوستم میگه من اصلا ریاضی نزدم الان برا من منفی اومده!!! باورتون میشه، طرف نزده منفی اومده براش! ایشالا خدا جوابشونو بده. من واسه مشترکا در بدترین حالت حساب کردم میشد۱۵ درصد، بدترین بدترین حالتاااا، الان اومده ۷ درصد، آخه چرا؟لعنت به همشون. |
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - ata_it88 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۴ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ق.ظ)masume_ml نوشته شده توسط:من یه دوستی دارم میگفت دوست قبل ارشد گفته بود سوالای ای تی رو داره و میگفت من حرفشو باور میکنم چون دروغگو نبوده.خدایش این انصافه؟نمیشه اعتراضی چیزی کرد(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۵۰ ق.ظ)ata_it88 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط: بچه ها! (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق.ظ)mndn نوشته شده توسط:من یاد شایعه فروخته شدن سوالت افتادمٰاخه مگه چقدر میشه درصدا تو یه سال بیاد بالا؟(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۱ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط: دقیقا منم میخوام بدبین باشم من یه دوستی دارم میگفت دوست قبل ارشد گفته بود سوالای ای تی رو داره و میگفت من حرفشو باور میکنم چون دروغگو نبوده.خدایش این انصافه؟نمیشه اعتراضی چیزی کرد (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۰۲ ق.ظ)IT93 نوشته شده توسط: دوستان میدونم وضعیت خوبی نیست . اوضاع خودم از همه بدتره. میگی نه نگاه کن : ترس واسه چی؟الان بهم ظلمی بشه و ساکت باشم که ۴ روز دیگه همه بلا سرم میارن و باید سکوت کنم |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - f_8169 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۰۹ ب.ظ
میشه یکی اینجا بهم کمک کنه؟ :|| من باید چیکار کنم الان؟ حضوری برم سنجش؟ درصدای تو کارنامه من اونی نیس که زده بودم !!! اونم هم زبان هم مشترک و هم تخصصی مگه میشه؟!!!!!!!!!!!! (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ق.ظ)Narges_rainbow نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ)akbari67 نوشته شده توسط: منم درصداى مدیریت.تخصصى و معماریم با کلید اولیه فرق داره.معماریو ۳۶زده بودم ولی الان واسم ۲۴ اومده.یعنى١۲درصد کمتر!!!!!! چیکار باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واسه منم همینجوری اختلاف داره... |
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - yagmur0022 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۱۹ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۲۸ ب.ظ)M.Amin.M نوشته شده توسط: بچه ها یه جیز جالب!!! دوستم میگه من اصلا ریاضی نزدم الان برا من منفی اومده!!! باورتون میشه، طرف نزده منفی اومده براش! ای بابا عجب من کلا اگه میخاسم دوباره شروع کنم بنا به دلیلی نمیتونم چرا؟ چون دیگه به این سنجش اعتماد ندارم
|
|
ایا با رتبه ۱۷ گرایش ۱&4 دانشگاه امیرکبیر یا تهران قبول میشم؟ - vahid099 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ب.ظ
سلام دوستان با توجه به اینکه شریف گرایش ۱&4 نمیگره من با رتبه ۱۷ شانس اینو دارم تو دانشگاه تهران یا امیرکبیر قبول بشم؟ با تشکر از همه دوستان عزیز رتبه گرایش ۱&4 17 رتبه گرایش ۲&3 58 درصدام: زبان ۱۵ مشترک ۴۱ مدیریت ۵۹ تخصصی ۶۶ |
|
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - f_8169 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۰۰ ب.ظ
جالبه، برای بعضیا درصداشون با کلید اولیه سنجش هیچ فرقی نکرده =>>>> پس نتیجه میگیریم کلیدا عوض نشده ![]() برای بعضیا هم درصداشو کاملا متفاوته !! ![]() این یعنی چی؟! میخوام کشفش کنم، کد دفترچه ی من C بود، اونا که مثله منن چی بوده کدشون؟ |
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - sahar_rostami2 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۱۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۵۳ ق.ظ)neda.h نوشته شده توسط: بچه ها! به طرز عجیبی رتبه ها عوض شده...مشترک من نصف شده و مال دوستم ۳ برابر!! بر چه اساسی؟؟؟ |
|
نتایج اولیه فناوری اطلاعات - Mohammad-A - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ
من فکر میکنم امسال رقابت خیلی خیلی فشردهای در دروس زبان + مدیریت + تخصصی وجود داشته. زبان با بالاتر از ۳۰ بودن، مدیریت با بالاتر از ۶۰ بودن و تخصصی با بالاتر از ۶۰ بودن وضعیت رو بهتر میکرده. پارسال این وضعیت متفاوت بود. دلیلش هم به نظرم به خاطر خود سوالات هست که تخصصی ۵۰ پارسال ارزش خیلی زیادی داشت اما امسال یه چیز حد وسط تلقی میشه چون امسال ما تخصصی ۸۰ هم داشتیم. یا مدیریت ۷۰ پارسال ارزش خیلی زیادی داشت اما امسال اونقدر نه. البته فرض بالا رو با متعادل بودن مشترک ذکر کردم. |
RE: نتایج اولیه فناوری اطلاعات - sahar_rostami2 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۲۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ق.ظ)Hamed90 نوشته شده توسط: صرفا جهت عبرت!!! ای وای ...شما که از منم وضعت بدتره...منم زبانو مشترکم نصف شده..خیلی عجیبه |