![]() |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - نسخهی قابل چاپ |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - shsoftware - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۲۳ ب.ظ
سلام با ۴۵۰ نرم جایی میشه قبول شد؟ |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - hiddenman - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ب.ظ
دوستان عزیز لسیت قبولی بچه های معماری رو ندارید ببینیم با چه رتبه ای کجا قبول شدن همشون که نرم افزارن اخهههههههههههه |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - maryam368 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ
سلام با ۳۸۲ کامپیوتر گرایش نرم و الگوریتم کجا میشه قبول شد آیا؟ با ۳۳۸ گرایش امنیت و شبکه کجا میشه قبول شد؟ ![]() |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - mansoureh69 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ
منم ۲۶۲ شدم Sent from my GT-I9505 using Tapatalk |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - سودابه م - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ
راستش بچه ها نمیشه خیلی به قبولی های سال گذشته اعتماد کرد چون من کارنامه های بچه های پارسال که که میدیدم مثلا طرف معماریش سفید بود ولی رتبه معماریش از هوشش که ۱۰ زده بود بالاتر بود!!!!!!!! اما امسال کارنامه ها رو ببینین!!!!!!! من ۶۰ معماری شدم و میدونم پارسال با رتبه ۷۲ معماری و ۶۶ معماری شریف قبول شدن |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - hiddenman - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ب.ظ)سودابه م نوشته شده توسط: راستش بچه ها نمیشه خیلی به قبولی های سال گذشته اعتماد کرد چون من کارنامه های بچه های پارسال که که میدیدم مثلا طرف معماریش سفید بود ولی رتبه معماریش از هوشش که ۱۰ زده بود بالاتر بود!!!!!!!! اما امسال کارنامه ها رو ببینین!!!!!!! تبریک میگم بهتون خیلی منم گرایشم معماریه به نظرتون رتبه بین ۳۰۰ و ۴۰۰ روزانه شهرستان میارن ؟؟؟؟؟؟ |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - sara88 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ
اینجا همه فقط سوال میکنن متاسفانه کسی نیست جواب بده. منم رتبم شده ۸۳۹ معماری، ای تی هم ۶۶۶ خیلی بد شده فکر نمیکنم حتی شبانه شهرستان بیارم |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - CATIGA - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۴ ب.ظ)maryam368 نوشته شده توسط: سلام با ۳۳۸ امنیت و شبکه غیر انتفاعی ها رو قبول می شید فکر نمی کنم دولتی بیارید |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - ستاره بارون - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۲ ب.ظ
من رتبه ام ۶۷۵۲ تو گرایش نرم افزار شده کسی میدونه غیرانتفاعی میارم یا نه؟ اخرین رتبه قبولیهای غیرانتفاعی سال قبل و کسی نداره توروخدا هرکی میدونه بگه ,قبولی خیییییییییییییییییییییییییییییییییییلی برام مهمه |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - hiddenman - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ب.ظ
دوستان این لینک برخی از قبولی هایه پارساله که تو صفحه اولم بود با توجه به اینا یه چیزایی دستتون میاد مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۲ ب.ظ)mansoureh69 نوشته شده توسط: منم ۲۶۲ شدم خوب شدید شما ولی چه گرایشی ؟؟؟؟؟؟؟ (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۲ ب.ظ)ستاره بارون نوشته شده توسط: من رتبه ام ۶۷۵۲ تو گرایش نرم افزار شده انتخاب رشته کنید ولی به احتمال خیلی کم |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - ستاره بارون - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۰ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۴ ب.ظ)hiddenman نوشته شده توسط: دوستان این لینک برخی از قبولی هایه پارساله که تو صفحه اولم بود با توجه به اینا یه چیزایی دستتون میاد یعنی حتی غیرانتفعی زاگرس کرمانشاه رو هم نمیارم؟؟؟ کسی میدونه اخرین رتبه قبولی غیرانتفاعی زاگرس کرمانشاه سال ۹۲ چند بوده؟ |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - zahra_66 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ب.ظ
رتبه ۲۲۵۳ گرایش معماری کامپیوتر امکان قبولی غیرانتفاعی یا مجازی داره؟ |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - maryam368 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ب.ظ
با ۳۳۸ نرم افزار جایی میشه آورد ؟ |
RE: تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - hiddenman - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۳ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۲ ب.ظ)zahra_66 نوشته شده توسط: رتبه ۲۲۵۳ گرایش معماری کامپیوتر امکان قبولی غیرانتفاعی یا مجازی داره؟ متاسفانه فکر نمیکنم ولی بازم بهتره انتخاب رشته رو انجام بدید شایدم فرجی یشه (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ب.ظ)maryam368 نوشته شده توسط: با ۳۳۸ نرم افزار جایی میشه آورد ؟ بیشتر روزانه شهرستان و شبانه ها رو شانس قبولی دارید . |
تخمین محل قبولی بر اساس رتبه ها - bazm - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ
یکی به من بگه با ۳۸۷ هوش میشه شبانه تهران آورد یا نه |