|
|
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - majid11877 - 17 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ
لیست اون قبولی های پارسه روندارید شما؟؟کلا یه صفحه است که اگه بیشتر دارید بذارید ممنونتون میشم |
|
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - پری دریایی - ۱۷ خرداد ۱۳۹۳ ۰۴:۵۱ ب.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. اىنجا هست (۱۶ خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۲۷ ب.ظ)behzad20 نوشته شده توسط: جدی میگی با۸۰۰ معماری روزانه رازی کرمانشاه قبول شدن شاید سهمیه ای چیزی داشتن,ولی این حرفت امیدوارکننده بودممنونم,راستی اردبیل قبولیش سخته یارازی کرمانشاه?? فک کنم اردبىل سخت تر باشه.شما کدومو جلوتر زدىن؟ |
|
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - behzad20 - 17 خرداد ۱۳۹۳ ۰۵:۵۸ ب.ظ
من کرمانشاه رو جلوتر زدم اولویت اولمه,ولی اردبیل۱۵نفرمیگیره کرمانشاه ۸تا,لیست پارسه ۸۰۰قبولی رازی نداره۶۵۴داره |
|
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - پری دریایی - ۱۷ خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ ب.ظ
درسته من اشتباه حساب کرده بودم ولى ىکى از بچه ها مىگف پارسال تا ۹۰۰ اردبىل شبانه برداشته :-( |
|
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - behzad20 - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۰۳ ق.ظ
شبانه اردبیل نزدم روزانه هم اشتباه کردم اردبیل زدم فقط کرمانشاه میخوام قبول بشم حیف شبانه نداره. |
|
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - پری دریایی - ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۲ ق.ظ
کرمانشاه رو نزدم! منمخوبه حداقل من ىکم امىدم بىشتر شد |
|
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - behzad20 - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ق.ظ
به چی امیدت بیشتر شد?? |
|
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - پری دریایی - ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۴۶ ب.ظ
خب رتبه هاى قبل من کاش همه به کرمان و کرمانشاه نزدىکتر باشنو اونجارو بزنن فقط |
|
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - behzad20 - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۵۲ ب.ظ
کاش شما شهرخودت قبول بشی ماهم همینطور ولی بنظرم اردبیل قبولیش راحتتر از کرمانشاهه |
|
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - پری دریایی - ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ب.ظ
ممنون.ولی من اهل اردبیل نیستم فقط اون در حال حاضر نزدیکترین شهر و بهترین گزینه برای قبولیه.مهم نیس کدوم بهتره من شبانه اردبیل قبول بشم واسم کافیه حتی تو تکمیل ظرفیت!!!فقط حیف که آموزش محوره :-( |
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - behzad20 - 18 خرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۴۰ ب.ظ)پری دریایی نوشته شده توسط: ممنون.ولی من اهل اردبیل نیستم فقط اون در حال حاضر نزدیکترین شهر و بهترین گزینه برای قبولیه.مهم نیس کدوم بهتره من شبانه اردبیل قبول بشم واسم کافیه حتی تو تکمیل ظرفیت!!!فقط حیف که آموزش محوره :-(انشاالله قبولی,منم کرمانشاه قبول بشم عالیه حیف شبانه نداره,فکر نکنم تکمیل ظرفیت بردارن چون پارسال فقط غیرانتفاعی بود توتکمیل ظرفیت |
|
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - پری دریایی - ۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ب.ظ
اىشالا.شما پىام خصوصىتونو بستىن براى کاربرا بعد مىپرسىن چرا به سوالتون جواب نمىدم! |
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - behzad20 - 19 خرداد ۱۳۹۳ ۰۲:۱۳ ق.ظ
(۱۸ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۴۲ ب.ظ)پری دریایی نوشته شده توسط: اىشالا.شما پىام خصوصىتونو بستىن براى کاربرا بعد مىپرسىن چرا به سوالتون جواب نمىدم!ببخشیدشرمندم اصلاحواسم نبود الان جواب بده |
با ۸۷۸ معماری کجا قبول میشم؟؟؟ضروری - arian_61 - 07 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۶ ب.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۳ ۰۱:۵۳ ق.ظ)majid11877 نوشته شده توسط: من جزو اولین انتخاب هام پردیس گرمسار امیرکبیر رو زدم من با ۴۲۱ نه روزانه و نه شبانه گرمسار قبول نشدم
|