![]() |
هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - نسخهی قابل چاپ |
هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - ایزدی - ۰۱ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۴۵ ب.ظ
بابا برک الله شما از حالا شروع کردین بگید برنامه تون دقیقا چیه من از رو شما برنامه رو الهام بگیرم |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ
(۰۱ شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۰۸ ب.ظ)ghamar نوشته شده توسط: سلام سلام VLSI از رو چی و چجوری میخونید؟؟ اگه منبعی میدونید لطفا بیان کنید. |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۳ ب.ظ
دیشب تونستم ۱۵۰ تست از ۳۰۰۰ مساله شبکه بزنم. امروز هم تا الان صفر. مهمون اومده. مجبورم شبو نخوابم اقلا ۲ ساعت بخونم. معماری میخونم. ![]() |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳ ق.ظ
بچه ها متاهلی و درس خوندن خیلی سخته. دیروز نشد بخونم. امروز از اداره الان مرخصی گرفتم اومدم خونه . برناممو برسونم. توکل به خدا. ۱ چایی میخورم و یا علی مدد شروع میکنم. راستی دوستان VLSI از چه منابعی و چجوری میخونند. من برام این درس شده کابوس.. ![]() |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۱۹ ب.ظ
تا الان ۲ ساعت شبکه خوندم. ۳۰ تا تست زدم. مربوط به OSI و TCP/IP یک ساعت هم زبان خوندم. بچه ها من زبانم ضعیفه. از اول شروع کردم. زبان عمومی. فعلا دارم مقدمات گرامر و تمرین میکنم. یعنی میرسونم؟؟؟؟؟ ![]() ![]() |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 03 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۱۵ ب.ظ
بچه ها از معماری کامپیوتر بحث طراحی واحد کنترل به روش سیم بندی شده رو کامل از فصل ۵ مانو خوندم. تستی هاشو از چی بخونم؟ ![]() ۲ ساعت معماری کامپیوتر خوندم. حالا بعد استراحت دوباره میرم سراغش. بچه ها به نظرتون تا آخر شهریور میشه اقلا ۳ تا درسو تموم کرد؟؟؟ البته.... ![]() |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ق.ظ
سلام منن امروز زیاد معماری خوندم. چند تا هم تمرین حل کردم. تمرین ۱۳ فصل ۵ مانو خیلی خوبه. میشه گفت روی همرفته امروز ۴/۵ ساعت معماری کامپیوتر خوندم. واسخ خودم قابل قبول بود ![]() |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 04 شهریور ۱۳۹۳ ۰۷:۴۱ ب.ظ
دوستان چرانمیان و نمینویسن که یه کم محیط رقابتی تر بشه. این واسه هممون خوبه ها... چقدر خوندیم با صداقت بنویسیم ![]() |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ ق.ظ
تا الان معماری کامپیوتر خوندم. تا انتهای micro instruction از مانو. ۲/۵ ساعت مفید خوندما.... ![]() فردا دوباره از اول میخونم و تست و تشریحی حل میکنم.: ![]() |
هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - ghamar - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ
سلام من وی ال اس آی کتاب صاحب الزمانی رو می خونم. دیروز معماری پترسون رو شروع کردم امروز هم تو برنامه م هست. |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ)ghamar نوشته شده توسط: سلام سلام خیلی ممنون . همون که انتشارات شیخ بهایی چاپ کرده؟ با فرشاد صفایی و محمود فتحی نوشتن؟؟؟؟ |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ
منم امروز لایه فیزیکی شبکه رو از کتاب تننباوم خوندم ۲/۵ ساعت. ولی باید زیاد کار کنم. فردا از رئیسمون اجازه گرفتم. از صبح معماری و شبکه رو مرور میکنم و تست مربوطه رو میزنم. ![]() |
هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Ms.Lemon - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ب.ظ
من هم کارمند ام، هم یک مادر با یه عالمه وظایف خانه داری! اما خب تصمیم گرفتم برای دکترا بخونم. از شنبه هم شروع میکنم، میام اینجا میگم هرروز چقدر خوندم، اگرچه که ماکزیمم روزی سه ساعت می تونم بخونم. تا اول آبان به خودم فرصت میدم اگر خوب خوندم، سراسری شرکت میکنم، اگر ببینم خوب پیش نمیره میرم سراغ آزاد و درسهای آزاد را شروع می کنم. برام دعا کنید که بتونم از عهده ی چند تا هندوونه با هم بربیام. |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - ghamar - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۱ ب.ظ
(۰۵ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۱۱ ب.ظ)Architecture2015 نوشته شده توسط:سلام همون که با فرشاد صفایی و محمود فتحی نوشتن.(05 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ)ghamar نوشته شده توسط: سلام |
RE: هر روز چقدر موفق میشوم برای دکتری۹۴ بخوانم؟ چه درس هایی ؟ بیایید با هم بخونیم. - Architecture2015 - 06 شهریور ۱۳۹۳ ۰۸:۰۶ ب.ظ
سلام بچه ها من خیلی ناراحتم. امروز یه حادثه پیش اومد نتونستم بخونم. فقط ۲ ساعت زبان لغت خوندم. از الان شرو میکنم. مرورو میزارم فردا. ولی تمرکز ندارم. برم یکم مدار منطقی بخونم. ![]() ![]() ![]() |