|
|
درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - chahianm - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۶ ب.ظ
واسه ما نرم ها فعلا مدیر گروه رو معرفی کردن تاوقتی خودمون انتخاب کنیم مگه شریف امنیت داره؟ |
RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - codin - 14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ب.ظ)pouya47 نوشته شده توسط: آقا توسایت برا من یه استاد راهنما معرفی کردنتا جایی که من اطلاع دارم گرایش ها رو موقع ثبت نام حضوری انتخاب می کنی.چه شبکه یا امنیت یا MIS .مدرکیم که در نهایت میدن توش هیچ اشاره ای به گرایش نمیشه.فکر نمی کنم اینی که برات نوشتن شبکه مهم باشه.استاد راهنما هم تا قبل از انتخاب استاد تز مدیر گروه هست.برای شما دکتر ربیعی باید استاد راهنما شده باشه احتمالا (۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۶ ب.ظ)chahianm نوشته شده توسط: واسه ما نرم ها فعلا مدیر گروه رو معرفی کردناتفاقا یک آزمایشگاه آپا داره که خیلی فعاله و سه تا از اساتید اونجا فعالیت می کنن.دکتر جلیلی،دکتر امینی،دکتر خرازی. |
RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - pouya47 - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ق.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ب.ظ)pouya47 نوشته شده توسط: آقا توسایت برا من یه استاد راهنما معرفی کردنتا جایی که من اطلاع دارم گرایش ها رو موقع ثبت نام حضوری انتخاب می کنی.چه شبکه یا امنیت یا MIS .مدرکیم که در نهایت میدن توش هیچ اشاره ای به گرایش نمیشه.فکر نمی کنم اینی که برات نوشتن شبکه مهم باشه.استاد راهنما هم تا قبل از انتخاب استاد تز مدیر گروه هست.برای شما دکتر ربیعی باید استاد راهنما شده باشه احتمالا درست فرمودید، دیروز رفتیم گرایش رو پرسیدن حل شد فعلا هم مدیر گروه استاد راهنماست
|
Re: RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - chahianm - 24 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ق.ظ)pouya47 نوشته شده توسط:بچه ها ببخشید کسی میتونه بگه اگه تعداد متقاضیان یه درس به پنج نفر نرسه آیا حذف میشه یا نه؟(14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ب.ظ)pouya47 نوشته شده توسط: آقا توسایت برا من یه استاد راهنما معرفی کردنتا جایی که من اطلاع دارم گرایش ها رو موقع ثبت نام حضوری انتخاب می کنی.چه شبکه یا امنیت یا MIS .مدرکیم که در نهایت میدن توش هیچ اشاره ای به گرایش نمیشه.فکر نمی کنم اینی که برات نوشتن شبکه مهم باشه.استاد راهنما هم تا قبل از انتخاب استاد تز مدیر گروه هست.برای شما دکتر ربیعی باید استاد راهنما شده باشه احتمالا ممنون |
|
درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - Falcon - 24 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ
اون روز ثبت نام ، ۸:۳۰ دقیقه اونجا بودم شمارمون ۳۷۰ بود ! خوش بینانه حساب کنی ۲۷۰ نفر قبل ما نوبت گرفته بودن !!! اینم از انتخاب واحد، در کمتر از ۳۰ ثانیه کلاس ۲۰ نفری پر شد نه خداییش شریف حقتونه
|
|
درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - blackhalo1989 - 24 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ب.ظ
مشکلی نیست. یا تو ثبت نام رندم خوب به آدم میرسه یا تو حذف و اضافه. |
RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - Behnam - ۲۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۸ ب.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ق.ظ)chahianm نوشته شده توسط:(17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ق.ظ)pouya47 نوشته شده توسط:بچه ها ببخشید کسی میتونه بگه اگه تعداد متقاضیان یه درس به پنج نفر نرسه آیا حذف میشه یا نه؟(14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ب.ظ)pouya47 نوشته شده توسط: آقا توسایت برا من یه استاد راهنما معرفی کردنتا جایی که من اطلاع دارم گرایش ها رو موقع ثبت نام حضوری انتخاب می کنی.چه شبکه یا امنیت یا MIS .مدرکیم که در نهایت میدن توش هیچ اشاره ای به گرایش نمیشه.فکر نمی کنم اینی که برات نوشتن شبکه مهم باشه.استاد راهنما هم تا قبل از انتخاب استاد تز مدیر گروه هست.برای شما دکتر ربیعی باید استاد راهنما شده باشه احتمالا بله حذف میشه (۲۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ق.ظ)Falcon نوشته شده توسط: اون روز ثبت نام ، ۸:۳۰ دقیقه اونجا بودم شمارمون ۳۷۰ بود ! خوش بینانه حساب کنی ۲۷۰ نفر قبل ما نوبت گرفته بودن !!! اینم از انتخاب واحد، در کمتر از ۳۰ ثانیه کلاس ۲۰ نفری پر شدمن رندم ساعت ۸ بود، ۷ رفتم edu دیدم test و fault چار پنج نفر بیشتر ظرفیت ندران! هیچ وقت اینطوری نمیشد و فوقش دو سه نفر بودن که ترم ۳ این درسا رو بردارن. البته فکر کنم ظرفیت fault رو زیاد کنند چون عملا ۶ نفر تونستن بردارن درحالی که این درس رو همه باید پاس کنند و از اونجایی که به پایان نامهٔ خیلیها مرتبطه نمیشه نگاه دارن ترم ۳. معماری هم که ارائه نشده!! (۲۴ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۱۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: مشکلی نیست. یا تو ثبت نام رندم خوب به آدم میرسه یا تو حذف و اضافه. چرا اتفاقا مشکل هست. الان شما وقتی رند ۱ هستین برا ۱۸ تا ظرفیت خالی تلاش میکنید ولی تو ترمیم فوقش ۴ نفر اون درس رو حذف کنند. تازه اونم اول ترمیم حذف نمیکنند و باید برید لیست ذخیره و ... |
|
درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - Falcon - 24 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۰۷ ب.ظ
آقا معماری پیشرفته ارائه نشده بعد ریز پیشرفته ارائه شده ؟ این چه مدلشه ؟ کلا مثل اینکه دوس ندارن کسی دو ترمه درساش تموم شه ![]() این قضیه روند رو هم یکی کلیر کنه برا ما ببینیم چه ریختیه دقیقا
|
|
RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - codin - 24 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۲۹ ب.ظ
خدایی بی برنامگی هم حدی داره.اسم گرایش هوش گویا عوض شده یا همچین چیزی بعد یادشون رفته ایین نامه گرایش جدید رو وارد کنن ساعت پنج دقیقه به نه فهمیدم وارد کردن ولی همه چی پر بود .اینم رند هشت من که این طوری حروم شد :| دو تا درس رزرو سومیم با استادی که نمیخواستم :)) Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk |
Re: RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - chahianm - 25 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۷ ق.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۸ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:آخه من الان سه تا درس گرفتم از دروس الگوریتم(24 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ ق.ظ)chahianm نوشته شده توسط:(17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ق.ظ)pouya47 نوشته شده توسط:بچه ها ببخشید کسی میتونه بگه اگه تعداد متقاضیان یه درس به پنج نفر نرسه آیا حذف میشه یا نه؟(14 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:(14 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ب.ظ)pouya47 نوشته شده توسط: آقا توسایت برا من یه استاد راهنما معرفی کردنتا جایی که من اطلاع دارم گرایش ها رو موقع ثبت نام حضوری انتخاب می کنی.چه شبکه یا امنیت یا MIS .مدرکیم که در نهایت میدن توش هیچ اشاره ای به گرایش نمیشه.فکر نمی کنم اینی که برات نوشتن شبکه مهم باشه.استاد راهنما هم تا قبل از انتخاب استاد تز مدیر گروه هست.برای شما دکتر ربیعی باید استاد راهنما شده باشه احتمالا یکیش یازده تا متقاضی داره یکیش ۶ تا یکیشم ۵ تا چی میشه الان؟؟
|
|
درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - blackhalo1989 - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ ب.ظ
من به طور تجربی میدونم در نهایت از انتخاب واحد کاملا راضی یا نسبتا راضی خواهید بود. این درسی که ۱۱ تا متقاضی داره رو برید با مدیرگروه صحبت کنید یا ظرفیتشو زیاد کنه یا یه گروه دیگه درست کنه. |
|
RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - mahmoudi_2020 - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ب.ظ
دوستان سلام . وقت همگی بخیر بچه های شبکه اگه هستن اینجا! چه درسهایی رو انتخاب کردن ؟ و اینکه این قضیه اس ام اس خوابگاه چی شد ؟؟؟ به کسی اس ام اس زدن آیا ؟؟!!! |
|
RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - chahianm - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ
بله امروز به من پیام دادن |
RE: درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - mahmoudi_2020 - 26 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۱۴ ب.ظ
(۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۵۲ ب.ظ)chahianm نوشته شده توسط: بله امروز به من پیام دادن منم اس دادن خوابگاه شادمان !نمیدونم الان ما باید حتما شنبه بریم اونجا یا نه ؟؟!!! واحد و اتاق رو خودشون مشخص کردن آیا ؟؟!!! دیر بریم مشکلی پیش میاد مگه ؟؟!!! زنگ میزنم جواب نمیدن ! |
|
درخواست راهنمایی برای ورودی های صنعتی شریف - Behnam - ۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۰ ب.ظ
آقا تو این smsای که زدن چی گفتن دقیقا؟ آهان ok |