|
|
قبولی های مجازی شهید بهشتی - نسخهی قابل چاپ |
|
قبولی های مجازی شهید بهشتی - gholamreza jalili - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۰۷ ب.ظ
خانوم پری دریایی شما انتخاب واحد کردین؟ |
|
RE: قبولی های مجازی شهید بهشتی - natanaile - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ب.ظ
من ۲۳۷۴ + ۲۰ تومن جانبی واریز کردم. |
|
قبولی های مجازی شهید بهشتی - پری دریایی - ۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ
نه هنوز.من چهارشنبه میرم ثبت نام.کسی اینجا ثبت نام حضوری رو انجام داده؟میدونه چند واحد به مجازیا درس میدن ترم اول و چند واحد کلا جبرانی میخوریم؟ |
|
RE: قبولی های مجازی شهید بهشتی - natanaile - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۹ ب.ظ
منم چهارشنبه ثبت نام دارم.کلاس بعدش رو فراموش نکنین.برا سیستم lms هست. |
RE: قبولی های مجازی شهید بهشتی - پری دریایی - ۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۰ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۹ ب.ظ)natanaile نوشته شده توسط: منم چهارشنبه ثبت نام دارم.کلاس بعدش رو فراموش نکنین.برا سیستم lms هست.چه کلاسی؟همون چهارشنبه؟ |
RE: قبولی های مجازی شهید بهشتی - natanaile - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۴۹ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۴:۳۰ ب.ظ)پری دریایی نوشته شده توسط:(17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۴۹ ب.ظ)natanaile نوشته شده توسط: منم چهارشنبه ثبت نام دارم.کلاس بعدش رو فراموش نکنین.برا سیستم lms هست.چه کلاسی؟همون چهارشنبه؟ آشنایی با سامانه مدیریت یادگیری lms و چگونگی کار با کلاس آنلاین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: قبولی های مجازی شهید بهشتی - mey_sam - 17 شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)پری دریایی نوشته شده توسط: ممنون.شماها هم مثل من ۲۴۰۰ واریز کردین؟ من هنوز پول ندادم. منظورم ۲۴۰۰ه. مگه اونو چهارشنبه موقع ثبت نام حضوری نمی گیرن؟ |
|
قبولی های مجازی شهید بهشتی - bita.k - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۵ ق.ظ
بچه ها این کارگاه های آموزشی رو باید هر دو روز سه شنبه و چهارشنبه اش رو شرکت کنیم؟ |
|
RE: قبولی های مجازی شهید بهشتی - natanaile - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ق.ظ
کسی اینجا نرفته برا ثبت نام؟ چند واحد دادن؟ یه توضیح مختصر بدین |
RE: قبولی های مجازی شهید بهشتی - پری دریایی - ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ق.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ب.ظ)mey_sam نوشته شده توسط:نه من که زنگ زدم گفتن قبل اینکه بیاین اینجا باید واریز کرده باشین و اصلا سامانه بهتون اجازه نمیده پرینت و اینا بگیرین که وقتی پولو واریز نمیکینین!(17 شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۷ ب.ظ)پری دریایی نوشته شده توسط: ممنون.شماها هم مثل من ۲۴۰۰ واریز کردین؟ (۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۰۵ ق.ظ)bita.k نوشته شده توسط: بچه ها این کارگاه های آموزشی رو باید هر دو روز سه شنبه و چهارشنبه اش رو شرکت کنیم؟نمیدونم ولی من که فقط چهارشنبه بعداز ظهر رو میتونم شرکت کنم! |
|
قبولی های مجازی شهید بهشتی - bita.k - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۹ ق.ظ
بچه ها من خودم موفق شدم با مسئول آموزش اش صحبت کنم. گفت که فقط یکی از روزها رو برای کارگاه آموزشی بیاین کافیه. گفت همون روزی که ثبت نام داری. منم که ثبت نامم فرداست. همون چهارشنبه رو میرم گفتن اطلاع بدم در جریان باشین
|
|
قبولی های مجازی شهید بهشتی - gholamreza jalili - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۵۸ ب.ظ
دوستان چه درسیو بچه های علوم برداشتن؟؟؟ |
|
RE: قبولی های مجازی شهید بهشتی - mey_sam - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ
شما برای ثبت نام ۲۴۰۰ را واریز کردید؟ |
RE: قبولی های مجازی شهید بهشتی - gholamreza jalili - 18 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۵۵ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ)mey_sam نوشته شده توسط: شما برای ثبت نام ۲۴۰۰ را واریز کردید؟ نع هنوز خیلی زور داره |
RE: قبولی های مجازی شهید بهشتی - پری دریایی - ۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۲:۳۲ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ب.ظ)mey_sam نوشته شده توسط: شما برای ثبت نام ۲۴۰۰ را واریز کردید؟بله من بیچاره واریز کردم
|