|
|
بچه های کنکوری بیاید باهم سوالات الگوریتم وساختمان mit رو ترجمه کنیم - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: بچه های کنکوری بیایدباهم سوالات الگوریتم mitرو ترجمه کنیم..+درخواست - pooyaa - 21 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۱۰ ق.ظ
بچه ها این سوالاتو من از این جهت بهتون میگم ترجمه کنیم که اکثر سوالات بدون کوچکترین تغییر تویه سوالات کنکور یا حتی سوالات کتاب ۶۰۰مساله دیده شده مخصوصا سوالاتی که مرتبه زمانی یک مساله خواسته شده اینو میتونید به وضوح تویه سوالات کنکور یا کتاب دکتر ببینید حتی سوالاتی که دیده مرتبه زمانی هم ندارن باز تویه سوالات دیده میشن! از جمله سوال ۶۱فصل۵ از کتاب ۶۰۰مساله من خودم هنوز وقت نکردم پی دی اف خودمو ترجمه کنم اما تا جمعه ایشالا اینکارو میکنم ولی درمورد اینکه بعضی از بچه ها فلان سوال رو نتونستن درست ترجمه کنن هم راه حل میشه داد:اینکه اون سوالاتو به ی نفر دیگه بدیم اگر نفر دوم یا سوم هم نتونستم کلا اون سوال رو حذف کنیم! اینی که سوالات mit رو هم حل کنید حرف من نیست حرف حداقل دوتا از اساتید کلاس کنکور هست... اما باز صلاح مملکت خویش خسروان دانند و بنده هم تابع جمع هستم |
|
RE: بچه های کنکوری بیاید باهم سوالات الگوریتم وساختمان mit رو ترجمه کنیم - saleh330 - 21 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ق.ظ
پویا واسه من هیچ فرقی نمیکنه ها، ولی به نظر من یه ذره دیره واسه اینکار، الآن داره یواش یواش استرس کنکور فشار میاره، و تو این شرایط آدم اصلا دوست نداره بره سراغ تحقیق کردن در مورد یه مطلب تا بتونه اونو بفهمه و ترجمه کنه. به نظر من طرح عالیه ولی الآن دیره واسه اینکار. حالا من فقط نظرمو گفتم، در هر صورت واسه من فرقی نمیکنه. |
|
RE: بچه های کنکوری بیاید باهم سوالات الگوریتم وساختمان mit رو ترجمه کنیم - hkma - 28 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۴۳ ب.ظ
سلام بچه ها زکات علم نشر آن است. اگه کاری پیش بردید بزارید دیگران هم استفاده کنند. |