تالار گفتمان مانشت
پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - - rasool - - 07 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۳۰ ب.ظ

تاکید می کنم هنر آقای مقسمی اینه که چندین کتاب مرجع و بزرگ را به زبانی ساده و روان و خلاصه و در عین حال جامع با هم ادغام نموده اند.
بسیاری از مولفین هم هستند که با استفاده از مراجع دیگر کتاب می نویسند و البته نام منابع استفاده شده را نیز در کتاب می آورند (واینطور نیست که فرد از خود خودش علم را داشته)‌ و البته هیچ اشکالی ندارد و این موجب گسترش علم هم هست. آقای مقسمی اسم هم از مراجع اصلی می آورند.( در ابتدای کتاب) .
من چون از برخی کتابهای ایشان چیزها یاد گرفتم به ایشان و تمام نویسندگان احترام می گذارم.
حداقل می توانم بگویم که کتابهای DS و OS‌‌ و DB‌ی ایشان عالیست.
من از شخص خاص آقای مقسمی دفاع نمی کنم بلکه از فردی دفاع می کنم که زحمت کشیده و کتابهایی را فراهم آورده که حالا ممکنه بعضا معایبی هم در برخی از آنها باشد. و من نگفتم صد در صد کتابهای ایشان عالیه و ... اما می گویم که اگر من از یک کتاب ایشان هم بهره برده باشم ایشان برای من قابل احترام هستند.

"لکم دینکم ولی دین"
به هر حال متشکرم

--------------------------------------------------------------------------------
به جای لعنت بر تاریکی شمعی بیفروز ...

RE: پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - رضا_ایرانی - ۰۷ خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۵۷ ب.ظ

(۲۳ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۱۵ ب.ظ)yaali نوشته شده توسط:  ...عین حال جامع ...
... و OS‌‌ و ایشان عالیست...

مطمئنن احترام آقای مقسمی واجبه و در این شکی نیست. و با کمال احترام به نظرتون اما دوست من، کجای کتابهای ایشون جامع هست؟
سیستم عاملش فقط شده تیترهای پی در پی و فقط تعریف. بعد از دوبار خوندنش هم نمی تونید بین این همه تیترارتباط برقرار کنی و جز یک سری تعریف اصلا نمیشه فهمید کجا چه اتفاقی میخواد بیفته، نمیشه فهمید الان cpu وارد عمل میشه یا سیستم عامل یا کاربر باید اقدام کنه! فقط و فقط تعریفهای پراکنده از کتابهای مختلف بدون برقرا کردن ارتباط بین مفاهیم. حالا این خیلی مهم نیست، کتاب سیستم عامل ایشون ایرادهای علمی داره و کاملن معلومه خود آقای مقسمی خیلی جاها نتونسته مغر مطلبو بفهمه. در این مورد میتونم براتون مثال بیارم. و سومین ایراد حل کردن تستهاست. تعدادی از تستهای کتاب ایشون اشتباه حل شده . کیفیت کتاب ایشون و کتاب آقای حقیقت رو مقایسه کن حتمن. قابل مقایسه نیست چون در مورد سیستم عامل سواد حقیقت و مقسمی قابل مقایسه نیست. این ایرادها کمو بیش در سایر کتابهاشون هم وجود داره.

در مورد کتاب گسسته ایشون که واقعن بهتره حرفی نزنیم! کتاب ایشون رو با کتاب بسیار خوب گسسته آقای یوسفی مقایسه کنید ببینید تفاوت از کجا تا کجاست.

در مورد کتاب پایگاه ایشون هم چون پایگاه داده به نسب درس آسونتریه، میشه گفت این کتاب برای ارشد مناسبه وگرنه بعضی از فصلهای کتاب پایگاه هم خیلی ضعیفه.

در مورد مدار منطقی هم، کتاب مدار منطقی آقای یوسفی به نظرم بهتر از کتاب منطقی آقای مقسمی هستش.

و در مورد معماری هم کتاب معماری یوسفی(ویرایش جدید) بسیار بهتر از کتاب فوق العاده ضعیف معماری مقسمی هستش.

کتاب آمار و احتمال ایشون رو با کتاب آمار و احتمال آقای طورانی مقایسه کنید!

طراحی الگوریتمش هم که...

معلومه کسی که از کتابهای کامپیوتر هنرستان تا ارشدو در هر موضوعی (!) تالیف کرده، کتابهاش چه عمقی میخواد داشته باشه؟ بسیاری از اساتید در ایران که در حوزه خودشون نمونه هستن هنوز اقدام به تالیف کتابهای ارشد نکردن.

با تمامی این ایرادها که به نظر من وجود داره، این حرف شمارو قبول دارم که کتابهای آقای مقسمی دارای زبانی ساده هست اما اصلا تلفیق خوبی نداره و خیلی جاها گیج کننده و منحرف کننده س.

خلاصه بخوام بگم کتابهای ارشد ایشون برای کنکور آزاد که معمولن تعریفی و سطحی سوال میدن مناسبه اما برای دولتی نه.

پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - babakab110 - 07 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۷ ب.ظ

من قصد توهین ندارم
ولی این اقا تو بعضی موارد کلید رو اشتباه نوشته بعد برای کلید اشتباه خودش راه حل دراورده
هیچ وقت به کتاب کنکور اکتفا نکنید حتما مرجع هم بخونید

RE: پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - SarahArshad - 08 خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ ب.ظ

با این کتاب برای گرایش نرم تونستید به سوالای ۹۰ پاسخ بدید؟

RE: پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - رضا_ایرانی - ۰۹ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۱۸ ق.ظ

(۰۸ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۲۲ ب.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط:  با این کتاب برای گرایش نرم تونستید به سوالای ۹۰ پاسخ بدید؟

من با خوندن این کتاب تقریبن راحت همه‌ی تستهای نرم رو زدم،البته من کتاب پوران رو هم قبلا خونده بودم که احتمالا در تسلط بیشتر کمکم کرد.

البته اینم بگم فک کنم تستهای پایگاه نرم امسال راحت بودن.

پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - Amir V - 28 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ب.ظ

میخوام رانکوهی+مقسمی بخونم. کتاب رانکوهی کدوم فصلاش رو بخونم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

RE: پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - Sunshine Off - 28 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ

(۲۸ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ب.ظ)amir_varasteh نوشته شده توسط:  میخوام رانکوهی+مقسمی بخونم. کتاب رانکوهی کدوم فصلاش رو بخونم؟

به نظرمن از روی مقسمی بخون وهرجا را که متوجه نشدی به کتاب دکتر روحانی مراجعه کن البته جزوه کنکوری اون هم عالیه.

RE: پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - Amir V - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ

(۲۸ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ)آفتاب نوشته شده توسط:  
(28 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ب.ظ)amir_varasteh نوشته شده توسط:  میخوام رانکوهی+مقسمی بخونم. کتاب رانکوهی کدوم فصلاش رو بخونم؟

به نظرمن از روی مقسمی بخون وهرجا را که متوجه نشدی به کتاب دکتر روحانی مراجعه کن البته جزوه کنکوری اون هم عالیه.

خب من خوندم و همه جاشو هم متوجه شدم!

اما بچه ها میگفتن کنکور ۹۱ رو با مقسمی نمیشه جواب داد! مقسمی رو من خوندم و اوکیم باهاش!

ممنونم که کمک میکنید.

RE: پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - Sunshine Off - 29 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۵ ب.ظ

(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۰ ب.ظ)amir_varasteh نوشته شده توسط:  
(28 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۸ ب.ظ)آفتاب نوشته شده توسط:  
(28 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ب.ظ)amir_varasteh نوشته شده توسط:  میخوام رانکوهی+مقسمی بخونم. کتاب رانکوهی کدوم فصلاش رو بخونم؟

خب من خوندم و همه جاشو هم متوجه شدم!

اما بچه ها میگفتن کنکور ۹۱ رو با مقسمی نمیشه جواب داد! مقسمی رو من خوندم و اوکیم باهاش!

ممنونم که کمک میکنید.
بستگی به خودت داره وقتی یک فصل را خوندی ببین چنددرصد میتونی تستای اون را بزنی.باید مطالب پایگاه را درک کرد نه حفظ اونوقت مشکلی پیش نمیاد.

پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - mahshidf - 20 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ ب.ظ

بچه ها فصل اول مقسمی رو خوندم وقتی رسیدم به تستاش دیدم راجع به بعضی هاش تو متن اشاره ای نشده
چرا میگید کامله؟

RE: پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - fatemenp - 20 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۳۸ ب.ظ

(۲۰ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۳۱ ب.ظ)mahshidf نوشته شده توسط:  بچه ها فصل اول مقسمی رو خوندم وقتی رسیدم به تستاش دیدم راجع به بعضی هاش تو متن اشاره ای نشده
چرا میگید کامله؟

بیشترش رو گفته ... بعضی نکات رو باید از تست ها یاد بگیری دیگه !!!

Re: پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - Amir V - 21 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ق.ظ

من مقسمی خوندم مشکلی نداشتم.

البته برای قسمت SQL رانکوهی خوندم چون دستورات بیشتری رو یاد داده بود.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - csharpisatechnology - 04 اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۳۰ ب.ظ

این کتاب کافی نیست
کتاب پوران پژوهش محمد کریم سهرابی هم در حال حاضر باید مطالعه بشه ولی در آینده نمی دونم چه کتب دیگه ای رو باید اضافه کنیدBig Grin

پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - خانه سبز - ۰۴ اسفند ۱۳۹۱ ۱۰:۴۰ ب.ظ

به نظر بنده کتاب مدرسان شریف خیلی بهتره

RE: پایگاه داده مقسمی کافیه؟؟؟ - summer_girl - 31 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۳ ب.ظ

سلام
وقتتون بخیرSmile

میخواستم بپرسم کدوم یک از فصل‌های کتاب پایگاه مقسمی مهم تر هست؟
همش باید خونده شه؟

همچنین کدوم فصل های پوران؟

احیانا اطلاع دارین کدوم نواقص کتاب مقسمی رو پوران برطرف کرده؟ (یعنی کدوم فصل هارو بهتر کار کرده)