|
|
بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - نسخهی قابل چاپ |
RE: بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - oxtap - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۵ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ب.ظ)navid68888 نوشته شده توسط: اینم جواب سنجش واقعا جالبههههه :مسخرس مسخرههههههه: برای من هم همین جواب رو کپی کردن ![]() کسی شماره دفتر مدیر گروه آی تی تربیت مدرس رو نداره؟ بچه هایی که تهران هستند واقعا هیچ کدوم به این شرایط اعتراض ندارن؟؟؟ |
|
بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - pe.esf - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۵۸ ب.ظ
خوب صبر کنید شاید اطلاحیه ای اومد |
RE: بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - maryam368 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۱۳ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ب.ظ)navid68888 نوشته شده توسط: اینم جواب سنجش واقعا جالبههههه :مسخرس مسخرههههههه: وا این یعنی چی؟ آبان ۹۳؟؟ |
|
بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - missi90 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۲ ب.ظ
بچه ها به من این جوابو دادن: ((با سلام داوطلب گرامی: برای کسب اطلاعات لازم در این خصوص با وزارت علوم تحقیقات و فناوری تماس حاصل فرمایید. تلفن: ۸۲۲۳۱۰۰۰ الی ۱ ادرس: تهران - منطقه ۲ - شهرک قدس (غرب) - فاز ۲ - خ. هرمزان - نبش خیابان پیروزان جنوبی در این خصوص دفتر گسترش شورای عالی برنامه ریزی وزارت علوم تصمیم گیرنده است با سپاس)) بیاین به این شماره زنگ بزنیم و بپرسیم |
RE: بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - navid68888 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۰ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۲ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: بچه ها به من این جوابو دادن: من حتما میزنگم خواهشا همه بزنگیددددددد |
RE: بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - oxtap - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۴ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۰ ب.ظ)navid68888 نوشته شده توسط:ساعت کاریشون چطوریه؟(28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۲ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: بچه ها به من این جوابو دادن: کی تماس بگیریم؟ |
|
بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - khordad.girl - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۵ ب.ظ
کسی تماس گرفته؟ بچه ها امسال اصفهان و یزد و اینا از بچه های کارشناسی خودشون میگیرن نامردا |
RE: بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - oxtap - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۳۲ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۴ ب.ظ)oxtap نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۰ ب.ظ)navid68888 نوشته شده توسط:ساعت کاریشون چطوریه؟(28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۲ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: بچه ها به من این جوابو دادن: من تماس گرفتم گقتن فردا با این شماره تماس بگیرید ۸۲۲۳۳۹۷۳ ، خانم باب الحوائجی ( یا همچین چیزی ) در این رابطه کمکتون میکنن. |
RE: بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - navid68888 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۱ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۳۲ ب.ظ)oxtap نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۴ ب.ظ)oxtap نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۰ ب.ظ)navid68888 نوشته شده توسط:ساعت کاریشون چطوریه؟(28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۲ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: بچه ها به من این جوابو دادن: حله خیلی خیلی ممنون فردا همه میزنگیم میگیم این موضوعو....مرسییییییییییییییییییییی کمک بزرگی بود |
RE: بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - oxtap - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۵ ب.ظ
(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۱ ب.ظ)navid68888 نوشته شده توسط:خواهش میکنم.(28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۳۲ ب.ظ)oxtap نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۲۴ ب.ظ)oxtap نوشته شده توسط:(28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۰ ب.ظ)navid68888 نوشته شده توسط:ساعت کاریشون چطوریه؟(28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۳۲ ب.ظ)missi90 نوشته شده توسط: بچه ها به من این جوابو دادن: بچه ها لظفا همه فرذا تماس بگیریم و هر خبری شد سریع اطلاع بدیم. |
|
بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - navid68888 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۷ ب.ظ
اصلاحیه دادن اما بازم این موضوعو درست نکردن دیگه نمیدونم چی بگم...... |
|
بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - missi90 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۳ ب.ظ
من نمی دونم واقعا" با چه فلسفه ای دانشگاه تربیت مدرس داره این گرایشا رو که تو دانشکده صنایع تدریس میشه و هیچ ربطی هم به نرم افزار نداره داره از گرایش نرم افزار میگیره |
|
بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - sanaz777 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۴۳ ب.ظ
تا پنجشنبه وقت هست دیگه؟ احتمالا باید اصلاحیه بدن :| |
|
بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - pe.esf - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۱ ب.ظ
دیگه فک نکنم اصلاحیه بیاد چون انتخاب رشته شروع شده |
|
بیاید واسه ایتی تربیت مدرس اعتراض بزنیمممممم - missi90 - 28 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۱۵ ب.ظ
پارسال اواسط انتخاب رشته اصلاحیه رو دادن، اگر قرار باشه کاری کنن حتما" اصلاحیه میدن مجدد |