![]() |
ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - نسخهی قابل چاپ |
RE: ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - Jabar-Asadi - 20 شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۰۴ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۲۴ ب.ظ)hossein63 نوشته شده توسط: بنظر من ازدواج خیلی خیلی مهمتر از درس و... هست ولی کو دختر خوب ؟ لاقال من که تو دور و اطرافم نمیبینم.================ فک کنم یه دختر با این مشخصات خیلی کسل کننده بشه بعد از یه مدت برات ![]() ![]() |
ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - _Milad_ - 20 شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۱۲ ب.ظ
دختر خوب کم پیدا میشه، دنبال پدر زن خوب باشید. ویرایش: فقط یه شوخی بود: -] |
ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - موج - ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۱۷ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۷:۰۴ ب.ظ)Jabar-Asadi نوشته شده توسط: ک کنم یه دختر با این مشخصات خیلی کسل کننده بشه بعد از یه مدت برات البته این صفاتی که شما گفتی جبار عزیز به نظر من به درد یکی دیگه میخوره ![]() برا شریک زندگی فکر نمیکنی یکم اعصاب خورد کن باشه |
ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - انرژی مثبت - ۲۰ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۴۴ ب.ظ
خوب فکر کنم ایشون شخص مورد نظرشونو انتخاب کردند در مورد این که الان اقدام کنن یا بعد از ارشد سوال پرسیدن!!! اگه درست متوجه شده باشم در این زمینه راهنمایی می خوان ولی فعلا همه دارن مشخصات همسر ایده ال میدن!!!!!! |
RE: ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - fatima1537 - 20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۰:۵۰ ب.ظ
(۲۰ شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۱۶ ب.ظ)hossein63 نوشته شده توسط: ای بابا مگه من چی گفتم که اینهم منفی دادینانشاءالله کیس مورد نظرتون رو هرچه زودتر پیدا کنید البته نه اون کیس این کیس ![]() من هم بانظرتون در مورد معیار یه دخترخوب موافقم.ازدواج هم خیلی میتونه به رشد آدم و تعیین جهت زندگی وکیفیت زندگی کمک کنه_طرف مقابل برای ازدواج بستگی به نظر فرد داره.یک نفر ممکنه شرایط رو خیلی آسون بگیره و تعداد زیادی کیس خوب پیدا بشه کسی هم ممکنه فقط ادم های خاصی رو بپسنده |
RE: ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - saba7 - 20 شهریور ۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ ب.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۹۰ ۰۳:۲۴ ب.ظ)hossein63 نوشته شده توسط: بنظر من ازدواج خیلی خیلی مهمتر از درس و... هست ولی کو دختر خوب ؟ لاقال من که تو دور و اطرافم نمیبینم.ایضا.... ![]() |
ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - mojgan - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۲ ق.ظ
می دونید چیه البته ببخشیدها حالا اگه همچون دختری با معیارهای شما پیدا شد، کو پسر خوب که .... |
ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - Br2012 - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۴۸ ق.ظ
دوستای گرام برای بار دوم خواهش میکنم این بحثو ادامه ندید این بحث هم کلیشه ای هست هم باعث به وجود اومدن کدورت بین کاربرا. ممنون بابا به اون بنده خدا که کمک خواسته کمک کنید اگه چیزی بلدیت یا تجربه ای دارید چرا اینقد میریت تو حاشیه |
RE: زن !!!؟ - luna - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ق.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۱۰ ب.ظ)nanoc نوشته شده توسط: سلامخوب به نظر من اگه اون خانم هم به شما علاقه داشته باشن شرایطتون رو درک می کنن و یه مدت منتظرتون می مونن تا شما بتونید شرایط مناسب برای زندگی مشترک رو فراهم کنید! وقتی شما منبع درآمدی ندارین و باید خودتون خرج خودتون رو بدید و در کنارش مخارج دانشگاه هم هست شروع زندگی کمی سخته. مگه اینکه خانواده شما یا خانم مورد نظرتون قبول کنند که تا یه مدت از لحاظ مالی شما رو تامین کنند. در مورد عقد مطمئنا شرایط فرق می کنه به هر حال یه سری مشغله فکری هست و همین طور شرایط شما هم کاملا تغییر می کنه. ولی من خودم دوستی دارم که سال اول در دانشگاه شریف عقد کرد ولی به مشکل چندانی بر نخورد (این قسمت کاملا به خودتون بستگی داره) به هر حال من هم مثل خیلی از دوستان دیگه معتقدم اگه فرد مناسب خودتون رو پیدا کردید به راحتی از دستش ندید. البته اینها فقط نظرات تئوریک بود! |
ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - ronaldo - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۲۳ ق.ظ
بزن دست قشنگرو به افتخار luna خانم . آقای مدیری( br2011( که گیر میدید و میگید تو حاشیه نرید، بابا بذار بچهها حرف دلشونو بزنن دیگه، داریم هم فکری میکنیم . |
ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - Br2012 - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۳۲ ق.ظ
حالا که اینجوریه هم فکری کنید . عواقبشم پای خودتون (من که میدونم همفکریتون چه جنجالی میشه ![]() |
ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - ronaldo - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۰۲:۰۷ ق.ظ
قابل توجه نیما: تو یه عملیات انتحاری تاپیک رو منفجر کن و نشون بده که ما بالاخره این موضوع رو به سر انجام میرسونیم . |
RE: ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - mehrdad89 - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۰۸:۱۹ ق.ظ
[/quote] انشاءالله کیس مورد نظرتون رو هرچه زودتر پیدا کنید البته نه اون کیس این کیس ![]() من هم بانظرتون در مورد معیار یه دخترخوب موافقم.ازدواج هم خیلی میتونه به رشد آدم و تعیین جهت زندگی وکیفیت زندگی کمک کنه_طرف مقابل برای ازدواج بستگی به نظر فرد داره.یک نفر ممکنه شرایط رو خیلی آسون بگیره و تعداد زیادی کیس خوب پیدا بشه کسی هم ممکنه فقط ادم های خاصی رو بپسنده [/quote] "ازدواج هم خیلی میتونه به رشد آدم و تعیین جهت زندگی وکیفیت زندگی کمک کنه" نزنید ترا خدا این حرفا را.من ۱۰۰۰ نفر را براتون سراغ دارم که عین هو چی پشیمونند از ازدواج. آخه کجاش رشد فردی داره؟چی داره که در دنیای مجردی نمیشه بهش رسید؟ |
RE: ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - hossein63 - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۱۲:۵۷ ب.ظ
بله اگه معیار تو ازدواج قیافه عروسکی و جیب پرپول باشه (البته نیت قلبی رو میگم که سخت میشه فهمید )معلومه که باید بدبخت بشن! اکثریت ادعا میکنن ما دنبال معنویاتیم ولی خدا میدونه ته قلبشون چیه ! راستش من بخاطر این این بحثها رو ادامه میدم چون بنظر من ربط مستقیم داره به اصل بحث چون یه ازدواج با یه دختر خوب کمک میکنه به قبولی ارشد و تموم کردن ارشد و نگرانیهاتو خیلی خیلی کاهش میده ! |
RE: ازدواج یا ازدواج بعد از اتمام ارشد - luna - 21 شهریور ۱۳۹۰ ۰۱:۰۸ ب.ظ
اگه ازدواج یه ازدواج خوب و آگاهانه باشه و در شرایط مناسب و با فکر انجام گرفته باشه می تونه خیلی به فرد کمک کنه و اگه یه ازدواج بد باشه می تونه خیلی روی فرد تاثیر منفی بذاره! در هیچ مورد نمی شه قطعی گفت که ازدواج خوبه یا بد! کیس با کیس فرق داره! ![]() ضمنا این که یه نفر آدم خوبی باشه صرفا نمی تونه تضمین کنه که ازدواج با اون ازدواج خوبی میشه و اینکه یه نفر آدم بدی باشه هم عکسش رو نمی تونه تضمین کنه! (البته من کلا معتقدم ما نمی تونیم تشخیص بدیم که یه آدم خوبه یا بد! شاید بتونیم با معیارهای خودمون بسنجیمش ولی هیچ وقت به طور قطعی نه می تونیم و نه اجازشو داریم که این کار رو انجام بدیم!) دو نفر باید با هم سنجیده شن و مناسب هم باشن! شاید شما یه سری معیارهایی از نظرت خوب باشه که یه آدم دیگه اصلا نتونه فردی با اون معیارها رو تحمل کنه! یا اینکه شما یه معیارهای خوبی از طرفت می خوای ولی اصلا به خودت نگاه نمی کنی! مطمئنا اگه اون آدم خوب رو پیدا هم کنی باهاش ممکنه خوشبخت نشی! یا یه معیارهایی خوبه ولی شما یه ویژگی های مثلا اخلاقی خاصی داری که با ویژگی های اون فرد در تضاده! به هر حال ماها انسانیم با خصوصیات اخلاقی مختلف، نیازهای مختلف، دیدگاه های مختلف و طرز فکر مختلف! خوب نیست که در مورد هم نظر بدیم و همدیگر رو متهم کنیم که مثلا من دنبال آدم خوبم و تو دنبال مادیات! |