![]() |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی)+۲۵% دوم - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۵۹ ب.ظ
مرسسسسی اره،من هم تاکیید پورانو شنیدم تو دوران دانشگاه هم خوندم این کتاب رو یه جایی خونده بودم قبلا که اگه پایپلاین و حافظه رو بخونین میتونین به ۲ سوال از سوالات معماری جواب بدین اما فک کنم نمیشه دقیق گفت هر سال از کجاها چه تعداد سوال میاد |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - kadoos - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۱۶ ب.ظ
منم موافقم ولی میخوام طبق مهستان پیش برم. راستی دوستان من از امروز شروع کردم به نظرتون وقت میشه همه درسارو یه دور بخونم؟ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - si.mozhgan - 07 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۴۰ ب.ظ
البته که وقت می شه . پارسه برای همهی آزموناش دو-سه هفته وقت گذاشته . پس اگه از امروز شروع کردین تا ۲۵ درصد اول سه هفته وقت دارین . همهی موسسات فصل بندی هاشن تقریبا شبیه همن . پس فرقی نمی کنه. |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - azam84 - 08 مهر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۰ ق.ظ)azam84 نوشته شده توسط: موافقم،فقط جامعها رو ثبت نام میکنماگه پارسال شرکت کردین و دارین آزمونارو فقط جامعها رو شرکت کنین فقط حتما شبکه امسال پارسه رو گیر بیارین بخونین [/quote] مرسی از راهنماییتون، کتابشو خریدم ![]() |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - Majid gh - 08 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ق.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۵:۱۶ ب.ظ)kadoos نوشته شده توسط: منم موافقم ولی میخوام طبق مهستان پیش برم. مهستان طبق کتابهاش گفته ولی پارسه جامعتر و کاملتر گفته بودجه بندیشو مهستانو دیدم مثلا گفته فصل ۱و۲ معماری کتاب پوران پارسه تمام اینارو پوشش داده |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - si.mozhgan - 08 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۶ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: همینطور پارسه آزمون ۵۰٪ هم داره. یعنی بین ۲۵٪ دوم و سوم٬ یک ماه فرصت هست.درسته . اگه طبق این برنامه پیش بریم درسها رو چند دور مرور می کنیم. پارسه یه کاری هم کرده که مباحث شبیه هم رو تو یه آزمون نمی آره تا بازم مجبور شیم دوباره بخونیم . مثلا ساختمان- درختها رو تو ۲۵ درصد سوم آورده . باز در ۲۵ درصد چهارم طراحی الگوریتم مبحث درخت هست. روابط بازگشتی رو که تو ۲۵ درصد اول داریم باز باید برای ۲۵ درصد چهارم گسسته بخونیم . من از برنامه ش خیلی خوشم می آد . اینجوری مدام در حال مروریم . ایشالله موفق می شیم. دوستان لطفا از برنامه های روزانه تون بگین. (۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۱۹ ب.ظ)nino نوشته شده توسط: موافقممن کتاب پارسه جدید پارسه رو می خونم که دوجلدیه . خوبه اما زیاده! |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - uniquegirl - 08 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۵۵ ب.ظ
سلام من هم موافقم اما احتمالا دیر به دیر میام مانشت سر میزنم بهر حال منم آزمونای پارسه شرکت کردم و انشا الله هستم موفق باشید |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - shahrzad sara - 08 مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۰۰ ب.ظ
سلام به همه دوستای کنکوری بچهها من خیلی وقته دنبال آزمون های سال پیش پارسه رشته ای تی هستم لطفا هرکسی اگه لینک دانلودش را داره بذاره من خیلی به این ازمونا احتیاج درام |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - shahrzad sara - 08 مهر ۱۳۹۰ ۰۶:۳۲ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۰ ق.ظ)azam84 نوشته شده توسط: موافقم،فقط جامعها رو ثبت نام میکنم سلام ببخشید میشه برای من از ازمون های رشته ای تی سال پیش که دارید با جوابهاش یه سری کپی بگیریندالبته شماره حسابتون راهم بدین تامن هزینه را پرداخت کنم ممنون میشم اگه کمکم کنی (۰۸ مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۱۸ ب.ظ)saeideh نوشته شده توسط:(07 مهر ۱۳۹۰ ۰۳:۰۰ ق.ظ)azam84 نوشته شده توسط: آزمونای پارسالو دارم وقت بشه اسکن کنم میزارمسلام دوست عزیز.لطف کن واسه ۲۸ام مهر اگه تونستی آزمون مرحله اول رو بذاری.ممنون سلام میشه برای من یه سری کپی بگیریند باجوابهاش ممنون میشم شماره حسابتون راهم بدین (۰۵ مهر ۱۳۹۰ ۱۰:۱۵ ق.ظ)saeideh نوشته شده توسط: بچهها لطف کنید بودجه بندی رو واسه ۲۵% اول طبق کتابهای پارسه-پوران پژوهش و مقسمی بذارید.ممنون سلام شما ازمونهایی که سارخانم زحمت میکشید اپلود میکرد را دارین؟ میشه اگه دارین برای من ایمیل کنین sara.es1989@yahoo.com |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 08 مهر ۱۳۹۰ ۰۷:۳۲ ب.ظ
(۰۷ مهر ۱۳۹۰ ۰۴:۲۹ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: به نظرم از بقیه بخشها این دو بخش یه جورایی بهتر هستش مثلا RTL رو هر جوری میتونن سؤال بدند من پوران هارو نخوندم اما یادمه از مقسمی که خونده بودم خیلی خوب بود کتاب ساخمان پارسه هم کتاب خوبیه،اکثر نکته هارو کامل گفته توی کتاب clrs هم خیلی خوب گفته شده |
RE: گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - ssjj - 08 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۱۴ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۰ ۰۸:۰۳ ب.ظ)Majid gh نوشته شده توسط: درسته فصلها همون هاست و سوالاتتو بپرس ببخشید برنامتون بر اساس چی بوده؟ ضعف های درسی و ضرایبشون تو کنکور؟ |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - Majid gh - 08 مهر ۱۳۹۰ ۰۹:۲۲ ب.ظ
ضرایبشون تو کنکور و مهم بودن درسها |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - hiva_msh - 09 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۵۶ ق.ظ
منم هستم |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - Majid gh - 09 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۳۱ ب.ظ
فصل بندی درسهای ۲۵ ٪ اول پارسه از روی کتابهای پوران -مقسمی -سپاهان-پارسه گسسته:پارسه فصلهای ۱و۲-پوران ۱و ۴-سپاهان ۱و۴ طراحی:پارسه فصلهای ۱-پوران ۱-مقسمی ۱و۲ ساختمان: پارسه ص ۹ تا ص ۱۱۴ -پوران ۱و۲ و۳ و۴و۵-مقسمی:۱و۲و۳و۴و۵ مهندسی نرم:پارسه فصلهای ۱و۲و۱۴و۱۵-پوران ؟؟؟؟؟ سپاهان ۱و۱۰ شبکه: پارسه ۱و۲و۳و۴ دوستا اگه این فصل بندی جاییش اشتباه هست اصلاحش کنید ؟؟؟؟:به این معنی که نمیدونم اگه شما میدونید بگین لطفا پایگاه داده:مقسمی ۱و۲ -سپاهان ۱و۲ هوش: پارسه ۱و ۲و ۳ -پوران ۱و۲ -سپاهان ۱و ۲ سیستم عامل: پارسه ۱و ۲و ۳ - پوران ۱و۲ مدیریت: به زودی گذاشته میشود معماری به زودی گذاشته میشود دوستان منتظر نظرات شما هستم..... |
گروه درسی IT طبق بودجه بندی پارسه(برنامه ریزی برای خوندن دسته جمعی) - si.mozhgan - 09 مهر ۱۳۹۰ ۰۱:۴۶ ب.ظ
مرسی. مدیریت: فصل های ۱و۲و۳و۴و۵و۶ از پارسه معماری: فصلهای ۱و۲و۳ پوران |