تالار گفتمان مانشت
فروش هر کتابی (کاملا نو) از پارسه که بخوای! (پیشنهاد تخفیفات فوق العاده جدید) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! با قیمت های استثنایی! - lili36 - 24 آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۸ ب.ظ

(۲۹ آبان ۱۳۹۵ ۱۲:۱۴ ق.ظ)naghmeh70 نوشته شده توسط:  سلام جناب...کتاب سیستم عامل حقیقت موجود دارین ؟

سلام
سیستم عامل، شبکه، مهندسی نرم و پایگاه تموم شده
سایر کتاب ها هم بزودی...
زبان تخصصی، محاسبات، معماری، آمار و بسیاری از کتاب های دیگر هیچ جا موجود نیستند...

RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! با قیمت های استثنایی! - b.alirezaei - 30 آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۷ ب.ظ

سلام
کتاب شبکه ، سیستم عامل و ساختمان داده را میخواستم ، موجود دارید ؟
شما از کدوم شهر ارسال میکنید؟ تهران هستید ؟

RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! با قیمت های استثنایی! - lili36 - 01 دى ۱۳۹۵ ۱۱:۲۱ ق.ظ

(۳۰ آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۷ ب.ظ)b.alirezaei نوشته شده توسط:  سلام
سلام
همان طور که در اول مطلب نوشتم. کتاب های شبکه وسیستم عامل تموم شده. ساختمان داده بله موجوده
از مازندران - بابل

RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! با قیمت های استثنایی! (۲۰ تا ۶۰%) کاملا نو - signal_micro - 01 دى ۱۳۹۵ ۱۱:۵۰ ق.ظ

(۳۰ آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۷ ب.ظ)b.alirezaei نوشته شده توسط:  سلام
من سیستم عامل و شبکه پارسه رو دارم تهران هم هستم.
فقط بدون چاپ ۹۱ هستن البته هیچ فرقی با چاپهای جدید ندارن خیلی ازکتابا اینطوری هستن مثل سیستم عامل

RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای!(۲۰ تا ۶۰% تخفیف) کاملا نو + کتب دروس جدید - lili36 - 03 دى ۱۳۹۵ ۰۱:۰۵ ق.ظ

(۰۱ دى ۱۳۹۵ ۱۱:۵۰ ق.ظ)signal_micro نوشته شده توسط:  
(30 آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۷ ب.ظ)b.alirezaei نوشته شده توسط:  سلام
من سیستم عامل و شبکه پارسه رو دارم تهران هم هستم.
فقط بدون چاپ ۹۱ هستن البته هیچ فرقی با چاپهای جدید ندارن خیلی ازکتابا اینطوری هستن مثل سیستم عامل

پیشنهاد می کنم از این دوستمون خرید کنید چون این کتابها به هیچ عنوان تجدید چاپ نمیشه

RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای!(۲۰ تا ۶۰% تخفیف) کاملا نو + کتب دروس جدید - lili36 - 07 دى ۱۳۹۵ ۱۰:۴۳ ق.ظ

سلام
کلیه سفارش های هفته جاری، امروز ارسال شد...

RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای!(۲۰ تا ۶۰% تخفیف) کاملا نو + کتب دروس جدید - morteza2020 - 13 دى ۱۳۹۵ ۰۴:۴۱ ب.ظ

سلام دوست عزیر
پایگاه+طرح ۹۰ درصد ریاضی مهندسی رو موجود دارید؟

RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای!(۲۰ تا ۶۰% تخفیف) کاملا نو + کتب دروس جدید - lili36 - 13 دى ۱۳۹۵ ۰۶:۱۱ ب.ظ

(۱۳ دى ۱۳۹۵ ۰۴:۴۱ ب.ظ)morteza2020 نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیر
پایگاه+طرح ۹۰ درصد ریاضی مهندسی رو موجود دارید؟

سلام
پایگاه خیلی وقته تموم شده
طرح ۹۰% هم ندارم متاسفانه

RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای!(۲۰ تا ۶۰% تخفیف) کاملا نو + کتب دروس جدید - arash691 - 13 دى ۱۳۹۵ ۰۷:۱۱ ب.ظ

سلام بهتون پیام خصوصی دادم لطفا چک کنید

فروش هر کتابی از پارسه که بخوای!(۲۰ تا ۶۰% تخفیف) کاملا نو + کتب دروس جدید - jionelmessi - 29 دى ۱۳۹۵ ۰۲:۱۸ ق.ظ

با سلام من ازشون کتاب امار خریدم برام پست کردن بدستم رسید ممنون

RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای!(۲۰ تا ۶۰% تخفیف) کاملا نو + کتب دروس جدید - lili36 - 02 بهمن ۱۳۹۵ ۱۱:۴۴ ق.ظ

(۲۹ دى ۱۳۹۵ ۰۲:۱۸ ق.ظ)jionelmessi نوشته شده توسط:  با سلام من ازشون کتاب امار خریدم برام پست کردن بدستم رسید ممنون

سلام و تشکر از اینکه پیام گذاشتید

RE: فروش هر کتابی (کاملا نو) از پارسه که بخوای! (پیشنهاد تخفیفات فوق العاده جدید) - lili36 - 11 تیر ۱۳۹۶ ۰۲:۳۹ ب.ظ

پست اول ویرایش شد
تخفیفات جدیدددددددد

RE: فروش هر کتابی (کاملا نو) از پارسه که بخوای! (پیشنهاد تخفیفات فوق العاده جدید) - ANGEL* - 12 تیر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۹ ق.ظ

(۱۱ تیر ۱۳۹۶ ۰۲:۳۹ ب.ظ)lili36 نوشته شده توسط:  پست اول ویرایش شد
تخفیفات جدیدددددددد

هنوزم کتاب پارسه دارید؟

RE: فروش هر کتابی (کاملا نو) از پارسه که بخوای! (پیشنهاد تخفیفات فوق العاده جدید) - M3t30r - 12 تیر ۱۳۹۶ ۱۲:۵۱ ب.ظ

(۱۲ تیر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۹ ق.ظ)angel* نوشته شده توسط:  
(11 تیر ۱۳۹۶ ۰۲:۳۹ ب.ظ)lili36 نوشته شده توسط:  پست اول ویرایش شد
تخفیفات جدیدددددددد

هنوزم کتاب پارسه دارید؟

من مهندسی نرم افزار+سیستم عامل+شبکه+معماری پارسه چاپ۹۳رو دارم.

RE: فروش هر کتابی (کاملا نو) از پارسه که بخوای! (پیشنهاد تخفیفات فوق العاده جدید) - lili36 - 12 تیر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۶ ب.ظ

(۱۲ تیر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۹ ق.ظ)angel* نوشته شده توسط:  
(11 تیر ۱۳۹۶ ۰۲:۳۹ ب.ظ)lili36 نوشته شده توسط:  پست اول ویرایش شد
تخفیفات جدیدددددددد

هنوزم کتاب پارسه دارید؟

بله کتابهایی که در پست اول ذکر شد موجوده را دارم