|
|
فروش هر کتابی (کاملا نو) از پارسه که بخوای! (پیشنهاد تخفیفات فوق العاده جدید) - نسخهی قابل چاپ |
RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! با قیمت های استثنایی! - lili36 - 24 آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۸ ب.ظ
(۲۹ آبان ۱۳۹۵ ۱۲:۱۴ ق.ظ)naghmeh70 نوشته شده توسط: سلام جناب...کتاب سیستم عامل حقیقت موجود دارین ؟ سلام سیستم عامل، شبکه، مهندسی نرم و پایگاه تموم شده سایر کتاب ها هم بزودی... زبان تخصصی، محاسبات، معماری، آمار و بسیاری از کتاب های دیگر هیچ جا موجود نیستند... |
|
RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! با قیمت های استثنایی! - b.alirezaei - 30 آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۷ ب.ظ
سلام کتاب شبکه ، سیستم عامل و ساختمان داده را میخواستم ، موجود دارید ؟ شما از کدوم شهر ارسال میکنید؟ تهران هستید ؟ |
RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! با قیمت های استثنایی! - lili36 - 01 دى ۱۳۹۵ ۱۱:۲۱ ق.ظ
(۳۰ آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۷ ب.ظ)b.alirezaei نوشته شده توسط: سلامسلام همان طور که در اول مطلب نوشتم. کتاب های شبکه وسیستم عامل تموم شده. ساختمان داده بله موجوده از مازندران - بابل |
RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای! با قیمت های استثنایی! (۲۰ تا ۶۰%) کاملا نو - signal_micro - 01 دى ۱۳۹۵ ۱۱:۵۰ ق.ظ
(۳۰ آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۷ ب.ظ)b.alirezaei نوشته شده توسط: سلاممن سیستم عامل و شبکه پارسه رو دارم تهران هم هستم. فقط بدون چاپ ۹۱ هستن البته هیچ فرقی با چاپهای جدید ندارن خیلی ازکتابا اینطوری هستن مثل سیستم عامل |
RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای!(۲۰ تا ۶۰% تخفیف) کاملا نو + کتب دروس جدید - lili36 - 03 دى ۱۳۹۵ ۰۱:۰۵ ق.ظ
(۰۱ دى ۱۳۹۵ ۱۱:۵۰ ق.ظ)signal_micro نوشته شده توسط:(30 آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۷ ب.ظ)b.alirezaei نوشته شده توسط: سلاممن سیستم عامل و شبکه پارسه رو دارم تهران هم هستم. پیشنهاد می کنم از این دوستمون خرید کنید چون این کتابها به هیچ عنوان تجدید چاپ نمیشه |
|
RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای!(۲۰ تا ۶۰% تخفیف) کاملا نو + کتب دروس جدید - lili36 - 07 دى ۱۳۹۵ ۱۰:۴۳ ق.ظ
سلام کلیه سفارش های هفته جاری، امروز ارسال شد... |
|
RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای!(۲۰ تا ۶۰% تخفیف) کاملا نو + کتب دروس جدید - morteza2020 - 13 دى ۱۳۹۵ ۰۴:۴۱ ب.ظ
سلام دوست عزیر پایگاه+طرح ۹۰ درصد ریاضی مهندسی رو موجود دارید؟ |
RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای!(۲۰ تا ۶۰% تخفیف) کاملا نو + کتب دروس جدید - lili36 - 13 دى ۱۳۹۵ ۰۶:۱۱ ب.ظ
(۱۳ دى ۱۳۹۵ ۰۴:۴۱ ب.ظ)morteza2020 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیر سلام پایگاه خیلی وقته تموم شده طرح ۹۰% هم ندارم متاسفانه |
|
RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای!(۲۰ تا ۶۰% تخفیف) کاملا نو + کتب دروس جدید - arash691 - 13 دى ۱۳۹۵ ۰۷:۱۱ ب.ظ
سلام بهتون پیام خصوصی دادم لطفا چک کنید |
|
فروش هر کتابی از پارسه که بخوای!(۲۰ تا ۶۰% تخفیف) کاملا نو + کتب دروس جدید - jionelmessi - 29 دى ۱۳۹۵ ۰۲:۱۸ ق.ظ
با سلام من ازشون کتاب امار خریدم برام پست کردن بدستم رسید ممنون |
RE: فروش هر کتابی از پارسه که بخوای!(۲۰ تا ۶۰% تخفیف) کاملا نو + کتب دروس جدید - lili36 - 02 بهمن ۱۳۹۵ ۱۱:۴۴ ق.ظ
(۲۹ دى ۱۳۹۵ ۰۲:۱۸ ق.ظ)jionelmessi نوشته شده توسط: با سلام من ازشون کتاب امار خریدم برام پست کردن بدستم رسید ممنون سلام و تشکر از اینکه پیام گذاشتید |
|
RE: فروش هر کتابی (کاملا نو) از پارسه که بخوای! (پیشنهاد تخفیفات فوق العاده جدید) - lili36 - 11 تیر ۱۳۹۶ ۰۲:۳۹ ب.ظ
پست اول ویرایش شد تخفیفات جدیدددددددد |
RE: فروش هر کتابی (کاملا نو) از پارسه که بخوای! (پیشنهاد تخفیفات فوق العاده جدید) - ANGEL* - 12 تیر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۹ ق.ظ
(۱۱ تیر ۱۳۹۶ ۰۲:۳۹ ب.ظ)lili36 نوشته شده توسط: پست اول ویرایش شد هنوزم کتاب پارسه دارید؟ |
RE: فروش هر کتابی (کاملا نو) از پارسه که بخوای! (پیشنهاد تخفیفات فوق العاده جدید) - M3t30r - 12 تیر ۱۳۹۶ ۱۲:۵۱ ب.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۹ ق.ظ)angel* نوشته شده توسط:(11 تیر ۱۳۹۶ ۰۲:۳۹ ب.ظ)lili36 نوشته شده توسط: پست اول ویرایش شد من مهندسی نرم افزار+سیستم عامل+شبکه+معماری پارسه چاپ۹۳رو دارم. |
RE: فروش هر کتابی (کاملا نو) از پارسه که بخوای! (پیشنهاد تخفیفات فوق العاده جدید) - lili36 - 12 تیر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۶ ب.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۶ ۱۱:۲۹ ق.ظ)angel* نوشته شده توسط:(11 تیر ۱۳۹۶ ۰۲:۳۹ ب.ظ)lili36 نوشته شده توسط: پست اول ویرایش شد بله کتابهایی که در پست اول ذکر شد موجوده را دارم |