![]() |
مسابقات ACM - نسخهی قابل چاپ |
مسابقات ACM - A V A - 06 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۱۰ ب.ظ
دکتر قدسی: سلام لطفا اطلاع رسانی کنید. در مسابقه ی اینترنتی شریف شرکت کنید. تیم ها در این مسابقه می توانند ۱ تا ۳ نفره باشند. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. با سپاس -- --Mohammad Ghodsi |
مسابقات ACM - A V A - 11 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۱ ق.ظ
Check it out! مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
مسابقات ACM - npimmortalpd - 21 تیر ۱۳۹۶ ۰۸:۰۵ ب.ظ
سلام اینجا کسی هست که با Judge کتاب Programming Challenges کار کرده باشه؟ منظورم سایت های programming-challenges.com و uva.onlinejudge.org هست... نکته ی خاصی نداره کار کردن با این سایت ها؟! مثلا توی یک برنامه من متغیر های عدد صحیحم رو long long تعریف می کردم Wrong Answer میداد در صورتی که اگه توی همون کد long long هارو int می کردم مشکل حل میشد... می دونید که Wrong Answer رو وقتی می ده که برنامه با یک یا چند تا Test Case مشکل داشته باشه... |
مسابقات ACM - amirdeljuyi - 22 تیر ۱۳۹۶ ۰۱:۱۴ ق.ظ
سلام من خودم پیشنهاد میکنم کتاب Competitive Programming 3 رو بخونید و بسیاری از سوالات مهم uva در اون هست و چاپ جدیدتری نسبت به Programming challenges هست و نسبت به سوالی که پرسیدید wrong answer وقتی که تست کیسی رو غلط جواب بدید در این جا امکان داره جواب عدد صحیحی بخواد و شما با اعمالی بر روی عدد جواب پایانی رو به صورت اعشاری چاپ کنید اگر می خواهید امتحان کنید به صورت long long تعریف کنید و در پایان به (int) کست کنید و چاپ کنید همچنین time limit زمانی رخ می دهد که الگوریتم ات در زمان کافی به جواب نمی رسه (۲۱ تیر ۱۳۹۶ ۰۸:۰۵ ب.ظ)npimmortalpd نوشته شده توسط: سلام Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk |