|
|
دوران طلایی عید - نسخهی قابل چاپ |
|
دوران طلایی عید - *tarannom* - 05 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۰۴ ق.ظ
من کراس ۱ تا ۴ خوندم.تستا حقیقتو زدم . تمرین و پرسشا خود کراسو نخوندم.کنکور ۹۱ تا ۹۵ ام نزدم هنوز..... |
دوران طلایی عید - Happiness.72 - 05 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۰۵ فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۰۴ ق.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: من کراس ۱ تا ۴ خوندم.تستا حقیقتو زدم . تمرین و پرسشا خود کراسو نخوندم.کنکور ۹۱ تا ۹۵ ام نزدم هنوز.....من بیشتر نکات مهم کراس رو خوندم تست ها فعلا فصل ۴ رو زدم اونم نه کامل ولی پرسش های مروریش رو خوندم و تست ها هم از این ها طراحی شدن اگه وقت بشه نکات مهمش رو خلاصه کنیم خوبه |
|
دوران طلایی عید - *tarannom* - 05 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۲۲ ق.ظ
پرسش های مروری چیه؟تستای حقیقت منظورتونه یا مال خود کتاب؟ من اصلا بلد نیستم خلاصه نویسی کنم ل
|
دوران طلایی عید - Happiness.72 - 05 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۰۵ فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۲۲ ق.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: پرسش های مروری چیهپرسش های قبل از تمرینات کراس منظورمه |
|
دوران طلایی عید - naghmeh70 - 05 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۱۰ ق.ظ
سلام دوستان اینجا کسی هست که لطف کنه پاسخ سوالات زبان تخصصی ای تی ۹۰ و ۹۵ رو بهم بده..این دوتا رو به شدت نیاز دارم :| |
|
دوران طلایی عید - saeedmihan - 05 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۱۶ ب.ظ
این لینک مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. از داخل اپلیکیشن پیدا نشد! ؟ |
RE: دوران طلایی عید - *tarannom* - 05 فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۵۸ ب.ظ
(۰۵ فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۳۲ ق.ظ).MIT نوشته شده توسط:(05 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۲۲ ق.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: پرسش های مروری چیهپرسش های قبل از تمرینات کراس منظورمه فکر کنم تستا حقیقت همشو پوشش داده.... |
|
دوران طلایی عید - پرهوده - ۰۵ فروردین ۱۳۹۶ ۰۳:۰۳ ب.ظ
این کامپایلر دیگه مغز منو پیاده کرد...
|
دوران طلایی عید - Happiness.72 - 05 فروردین ۱۳۹۶ ۰۴:۵۸ ب.ظ
(۰۵ فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۵۸ ب.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط:درست فکر میکنید(05 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۳۲ ق.ظ).MIT نوشته شده توسط:(05 فروردین ۱۳۹۶ ۱۲:۲۲ ق.ظ)*tarannom* نوشته شده توسط: پرسش های مروری چیهپرسش های قبل از تمرینات کراس منظورمه |
|
دوران طلایی عید - Hopegod - 05 فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۵۸ ب.ظ
سلام بچه ها شما مهندسی نرم افزارو چند روز یه بار مرور میکنید یادتون نره؟ |
|
دوران طلایی عید - *tarannom* - 05 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۱۵ ب.ظ
من یه روز درمیون مدیریت و نرم خوندم. الانم که میخام دوتاشو دوره کنم باز یه روز درمیون میخونم.... |
|
دوران طلایی عید - Happiness.72 - 05 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۲۶ ب.ظ
مدیریت هر شب مهندسی نرم مشخص نیست ولی این یه ماهه رو دیگه هر روز میخونم مدیریت رو نکات مهمش رو خلاصه بر میدارم هفته آخر من بیشتر خلاصه های مدرسان رو میخونم شما چطور ؟ |
|
دوران طلایی عید - Hopegod - 05 فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۴۵ ب.ظ
من تا حالا دل بخواهی خوندم اما از الان اتفاقا منم تصمیم داشتم بیشتر خلاصه ها مدرسانو بخونم. اما خب اونم کامل نیست. میشه خلاصه هارو جدا خوند. کلشم جدا. فکر کنم بهتره هر روز بخونیم
|
دوران طلایی عید - Happiness.72 - 06 فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۰۵ فروردین ۱۳۹۶ ۱۱:۴۵ ب.ظ)Hopegod نوشته شده توسط: من تا حالا دل بخواهی خوندم اما از الان اتفاقا منم تصمیم داشتم بیشتر خلاصه ها مدرسانو بخونم. اما خب اونم کامل نیست. میشه خلاصه هارو جدا خوند. کلشم جدا.من نظرم اینه هر روز بخونیمش جاهایی که مد نظر طراحاست رو بیشتر یه جزوه نوشته بودم واسش تو مانشت هست اونم بدک نیست |
|
دوران طلایی عید - Hopegod - 06 فروردین ۱۳۹۶ ۰۱:۲۷ ق.ظ
خیلی ممنونم . آره هر روز بهتره. منم یه جاهایی که حس میکنم مهمه با گوشیم عکس گرفتم که بیشتر بخونم. |