|
|
انجمن پسران مانشتی - نسخهی قابل چاپ |
|
انجمن پسران مانشتی - moslem73421 - 12 مهر ۱۳۹۶ ۰۵:۳۸ ب.ظ
..... |
|
RE: انجمن پسران مانشتی - αɾια - ۱۳ دى ۱۳۹۶ ۰۲:۲۵ ب.ظ
الان خوبه ما هم بیایم اینجا خب؟ ![]() (۰۸ اسفند ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: خب من اومدم.دیر رسیدین قیمه ها تموم شد ![]() (۲۱ دى ۱۳۹۵ ۰۳:۴۲ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: میبینم که همچین تایپیکی هم بوده ولی من خبر نداشتم ....خب الان باخبر شدین یا اطلاع رسانی کنیم؟ |
|
انجمن پسران مانشتی - khayyam - 14 دى ۱۳۹۶ ۰۳:۵۳ ق.ظ
اطلاع رسانی کن خانم کیمیا به صورت broadcast پخش کن حتی به رول هم بنویس این پیام از تمام تایپیک ها هم عبور کنه . |
|
RE: انجمن پسران مانشتی - αɾια - ۲۶ تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۱۹ ب.ظ
پسر که باشی غمات اشک نمیشن که از چشمات بریزن ؛ میشن یه غده گنده تو دلت پسر که باشی روت نمیشه خودتو واسه کسی لوس کنی که مبادا بگن بچه ننه اس پسر که باشی عشقت اینه که یکی بهت اعتماد داشته باشه و بهت تکیه کنه پسر که باشی ... باید پسر باشی تا بفهمی پول گرفتن از خانواده چقدر سخته باید پسر باشی تا بفهمی ۲ سال تنهای تنها غربت سربازی کشیدن چقدر سخته باید پسر باشی تا بفهمی دلهره شغل آینده داشتن چقدر سخته باید پسر باشی تا بفهمی از دست دادن عشقت بخاطر نداری چقدر سخته جهت اطلاع عزیزانی که دهن دارن قد دروازه قرآن: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: انجمن پسران مانشتی - blackhalo1989 - 26 تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۳۸ ب.ظ
(۲۶ تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۱۹ ب.ظ)Katerina Petrova نوشته شده توسط: پسر که باشیاتفاقا من شبی با دوستم بودم. داشتیم صحبت می کردیم که مشخص شد هیچ کدوممون با نیاز عاطفی میونه ای نداریم. مثلا شخصا من دلم برای کسی تنگ نمیشه. حتی برای خانواده.
|
|
انجمن پسران مانشتی - elect - 26 تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۵۵ ب.ظ
........ |
RE: انجمن پسران مانشتی - blackhalo1989 - 27 تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۰۱ ق.ظ
(۲۶ تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۵۵ ب.ظ)elect نوشته شده توسط: انسان بدون عاطفه مگه شدنیه؟ به نظر خودتون یه جای کار اشکال نداره؟کاملا بدون عاطفه که نه. اما نیاز محسوسی نیست. فرضا من شده ۳ ماه خونه نرم. نه اینکه بعدش اصلا نخوام خونه برم. اما اینطور نبوده که دلتنگی اذیت کنه یا اصلا به یاد خونه بیفتم. بلکه رفتم خونه که یه تنوعی بشه.
|
RE: انجمن پسران مانشتی - blackhalo1989 - 27 تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۰ ق.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۰۹ ق.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: آخ گفتی هوس کردم، csgo میزنی برم لپ تاپمو روشن کنم؟خیر
|
|
انجمن پسران مانشتی - khayyam - 27 تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۲ ق.ظ
آقا پرچم اینجا بالاست |
|
انجمن پسران مانشتی - khayyam - 05 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۱:۰۷ ق.ظ
ظاهرا تنها جایی که فعالیت نداره اینجاست ! |
|
RE: انجمن پسران مانشتی - khayyam - 13 اردیبهشت ۱۳۹۹ ۰۲:۲۵ ق.ظ
اره اینجا رخنه نکرده
|