|
|
کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۱ بر روی سایت قرار گرفت - نسخهی قابل چاپ |
RE: کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۱ بر روی سایت قرار گرفت - Masoud05 - 23 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ۰۸:۵۳ ب.ظ)NsX نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: شیرازیا رو نمیگی گزاشتن بیرون از شهر !!! یه ۱ ساعتی باید بری تا برسی به محل آزمون . من پردیس دانشگاه ازاد - دانشکده مهندسی شماره ۲ هستم . دوستان اعلام حضور کنن
|
RE: کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۱ بر روی سایت قرار گرفت - saba1000 - 23 بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۰۹ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط: بچه های شیراز که توی خوابگاه ارم هستن کسی اطلاع داره که از خوابگاه سرویس هست برای روز جمعه ؟ نه منظور من این بود که برای صدرا از حوابگاه سرویس هست برای بچه های دکترا که صدرا امتخان داشتن مثل اینکه یه اتوبوس بوده از خوابگاه اونا رو به صدرا می برده می خوام ببینم برای ما هم هست یا باید خودمون بریم صدرا
|
RE: کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۱ بر روی سایت قرار گرفت - Shady205 - 24 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ق.ظ)Rezaaqw نوشته شده توسط:سلام هزینهی دانشگاه پیام نور تقریبا نصف هزینهی آزاد هستش.. یعنی ترمی حدودا" ۹۰۰-۸۰۰ ت |
RE: کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۱ بر روی سایت قرار گرفت - mosaferkuchulu - 24 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۳۸ ب.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: شیرازیا رو نمیگی گزاشتن بیرون از شهر !!! یه ۱ ساعتی باید بری تا برسی به محل آزمون . منم صدرا هستم!صبح اول صبح و این همه راه تا اونجا... امسال حوزهها خیلی بد جاست!البته من تا حالا نرفتم ببینم چطوریه محیطش!(۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۲۴ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط: نه منظور من این بود که برای صدرا از حوابگاه سرویس هست برای بچه های دکترا که صدرا امتخان داشتن مثل اینکه یه اتوبوس بوده از خوابگاه اونا رو به صدرا می برده می خوام ببینم برای ما هم هست یا باید خودمون بریم صدرا تو کارت من نوشته وسیلهی ایاب و ذهاب از ابتدای جادهی صدرا!!!زحمت کشیدن! ![]() پارسال حوزهها ملا صدرا و معالی اباد بود!کاش امسالم همینطوری شده بود. |
RE: کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۱ بر روی سایت قرار گرفت - مازیار صفایی - ۲۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۵۲ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ب.ظ)shady205 نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ق.ظ)Rezaaqw نوشته شده توسط:سلام نه هزینه اش تقریبا با آزاد یکی ست. بالای ۱ میلیون هست |
کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۱ بر روی سایت قرار گرفت - موج - ۲۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۵۲ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۷ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: مهندسی هم همچین تعریفی نداره با اون صندلیهای داغونش تازه من همیشه اونجا گم میشم اصلا از دانشکه مهندسی فردوسی خوشم نمیاد آره حتی دانشجوهای جدیدالورود خود مهندسی هم دو سه هفته ای طول میکشه تا کلاساش رو یاد بگیرند و توش گم نشند حتی من هنوز بعد چهار، پنج سال وقتی با دوستام گرم صحبتم بعد وسط سالن میخوام تغییر مسیر بدم یه لحظه گیج میشم که الان کجایم منم از همین عظمتش خوشم میاد ![]() (۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ ب.ظ)ec_a_j نوشته شده توسط: آقای موج من صبح پنجشنبه دانشکده مهندسی امتحان دارم کی برم ؟ در هر صورت روز کنکور قابل پیش بینی نیست و بهتره آدم زودتر راه بیافته. هر چند که پارسال یادمه حدود سی چهل دقیقه ای هر دو نوبت آزمون تاخیر داشت ولی از طرفی هم دانشکده مهندسی بزرگ هست و باید زود برید که صندلیتون رو پیدا کنید اگه خیلی خیلی زود رسیدید فضاهای بسیار بکری در محدوده پشت علوم ریاضی هست که میتونید توش قدم بزنید و از فضای دانشگاه انرژی بگیرید. (عکساش رو توی مانشت توی تاپیک دانشگاه فردوسی گذاشتم) گلزار شهدا هم هر چند جاش فعلا مناسب نیست و دور برش زیبا نیست ولی به برکت زیارت خود شهدا میتونه یه گزینه باشه برای اینکه وقتتون به دور از استرس و حتی یه خاطر آسوده بگذره. (من به احتمال ۹۰ درصد چند دقیقه ای اینجا سربزنم) انشالله که روز خوبی برای شما و سایر دوستان مانشتی میشه پنجشنبه و جمعه این هفته
|
RE: کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۱ بر روی سایت قرار گرفت - nika - 24 بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۵۹ ب.ظ
(۲۳ بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۳ ب.ظ)ec_a_j نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۰ ۰۱:۲۴ ب.ظ)موج نوشته شده توسط: ویژه کنکوریهای همشهری (مشهدی): استرس نداره که! اگه خونتون سمت رضاشهر ایناس که از جاده سنتو ۱۰ دقیقه ای میرسین از در شرقیم میتونین برین تو . اگه سمت صدمتریه که از صدمتری هم ۱۰ دقیقه ای میرسین که بازم بهترین در درب شرقیه . اگه خونتون سمت وکیل اباده که بازم ۱۰ دقیقه ای میرسین و از درب باهنر برین تو . دیرترین حالت وقتیه که خونتون سمت احمداباد اینا باشه که اونم در شلوغترین حالتی که من با اتوبوس رفتم ۴۵ دقیقه از شهدا تا دانشگاه توراه بودم . نمیدونم چرا حس GPS دارم الان![]() (۲۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۵۲ ب.ظ)موج نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۲۷ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: مهندسی هم همچین تعریفی نداره با اون صندلیهای داغونش تازه من همیشه اونجا گم میشم اصلا از دانشکه مهندسی فردوسی خوشم نمیاد یادش بخیر مهندسی یه تریای فوق العاده داشت که نامردا بستنش بهترین جای دانشگاه بود اونجا
|
RE: کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۱ بر روی سایت قرار گرفت - Shady205 - 24 بهمن ۱۳۹۰ ۰۳:۴۲ ب.ظ
(۲۴ بهمن ۱۳۹۰ ۰۲:۵۲ ب.ظ)باد نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۳۱ ب.ظ)shady205 نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۰ ۱۰:۳۹ ق.ظ)Rezaaqw نوشته شده توسط:سلام منم فکر نمیکنم با آزاد یکی باشه.. واسه فراگیر که آزمون دادم میگفتن هزینه ش نسبت به آزاد نصفه |
|
RE: کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۳۹۱ بر روی سایت قرار گرفت - Rezaaqw - 25 بهمن ۱۳۹۰ ۱۲:۱۴ ق.ظ
از کجا میشه فهمید پیام نور یا غیر انتفاعی تو کدوم شهرها پذیرش دارند؟ مثلا دانشگاه پیام نور شیراز پذیرش داره یا نه؟ تو سنجش که چیزی پیدا نکردم... ![]() خیلی مسخره است.فقط میخوان کارتها فروش بره.حالا شاید یکی که ساکن جنوبه نخواد بره پیام نور یا غیر انتفاعی تو شمال. اخه اگه هزینه های شهریه + مسکن+رفت امد+... رو واسه تحصیل توی دانشگاه پیام نور یا غیر انتفاعی غیر شهر خودتون حساب کنید از دانشگاه ازاد هم بیشتر میشه... پس واسه ازاد تو شهر خودمون امتحان میدیم... فکر کنم ادم یا باید علم غیب داشته باشه... یا کارت رو بخره که سنجش هم یه پولی به جیب زده باشه... ![]() . این کارت پیام نور غیر انتفاعی رو بلاخره بخریم یا نه ![]()
|