|
|
ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
|
ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - hkarimi - 03 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۴۴ ب.ظ
سلام. مطمئنا گزینه ۱ یعنی همون (د - ه) میشه. چون الف و ب هر دو غلط هستن. دلیل مسطح نبودن رو نمیدونم. خودم هر کاری کردم نتونستم مسطح رسمش کنم. ولی دلیل غلط بودن ب اینه که گرافی مدار اویلری داره که درجه همه رئوسش زوج باشن و گرافی مسیر اویلری داره که درجه ۲ رآسش فرد و درجه بقیه رئوس زوج باشن. توی پوران پژوهش با دلیل کامل و قانع کننده توضیح داده. |
|
ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - hardware23 - 12 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۴ ق.ظ
سلام دوستان سؤال آخرو شرط e<3v-6 که باید باشه ولی به نتیجه نمیرسه یه قانون داریم که اگه تو گراف دور به طول ۳ نداشته باشیم یعنی ۴ به بلا داشته باشیم باید e<2v-4 هم صدق کنه که نمیکنه پس مسطح نیست این که گفتم تو کتاب پوران هست |
|
ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - Fardad-A - 12 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ ق.ظ
با توجه باینکه حل تشریحی سوالات را گذاشتیم توی سایت. دوستانی که سوالات را حل کرده اند اگه اشکالی تو حلهای تشریحی هست ممنون میشیم که اعلام کنند. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
RE: ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - mohammad_13690 - 17 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۴ ق.ظ
دقت کردید سوال ۴۴ غلطه طراح سنجش فکر میکنه اگه با n-2 رقم، یک عدد قابل قبول بسازیم و کنارش ۲۲ بذاریم بازهم قابل قبوله اما عدد ۱۳۳۳۳۳۱ که نمیتونه کنار ۲۲ بیاد، چون ۲۱ (یا ۱۲) رو میسازه به نظرم نشه با یه رابطه بازگشتی ساده بیانش کرد |
RE: ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - Fardad-A - 17 اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۹ ق.ظ
(۱۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۴ ق.ظ)mohammad_13690 نوشته شده توسط: دقت کردید سوال ۴۴ غلطهفکر میکنم پاسخ سنجش درسته و شما اشتباه میکنید.an در روابط بازگشتی تعداد هست نه خود اعداد. |
RE: ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - mohammad_13690 - 17 اسفند ۱۳۹۰ ۰۵:۵۴ ب.ظ
(۱۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۰:۴۹ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط:(17 اسفند ۱۳۹۰ ۰۳:۰۴ ق.ظ)mohammad_13690 نوشته شده توسط: دقت کردید سوال ۴۴ غلطهفکر میکنم پاسخ سنجش درسته و شما اشتباه میکنید.an در روابط بازگشتی تعداد هست نه خود اعداد. خوب تعداد اعداده دیگه؛ خود اعداد چیه؟ بیشتر توضیح میدم با مثال: صورت سوال: an تعداد اعداد دهدهی به طول n که شامل رقم صفر و ترکیب های ۲۱و۱۲و۱۱ نیستن a1= 9 تعداد اعدادی که میشه با ۱ رقم ساخت ۹ تاست و اون ها ۱,۲,۳,۴,۵,۶,۷,۸,۹ هستن a2= 87 تعداد اعداد دو رقمی که میشه ساخت ۸۷ تاست و اون ها تمام ۹۹ عدد دو رقمی به جز ۱۱،۱۲،۲۱ و ۱۰،۲۰،۳۰،۴۰،۵۰،۶۰،۷۰،۸۰،۹۰ هستن حالا محاسبه a3 یعنی تعداد اعداد ۳ رقمی که میشه با این شرایط ساخت اعداد ۳ رقمی رو به دو دسته تقسیم میکنیم و تعداد هردسته رو محاسبه و با هم جمع می کنیم ۱) اعدادی که با ۱و۲ شروع نمی شوند تعداد این اعداد برابر ۷a(n-1 هست. (در این مثال هر یک از ارقام ۳ تا ۹ رو کنار هر یک از ۸۷ اعداد دو رقمی که ساختیم میذاریم) ۲) اعدادی که با ۱ یا ۲ شروع می شوند طبق استدلال طراح سوال، تعداد این اعداد برابر ۱۵a(n-2 هست چون فکر می کنه هر عدد که با n-2 رقم ساخته میشه قبل اون ها ۱۳,۱۴,....۱۹ و یا ۲۲,۲۳,...۲۹ رو بذاره و به این استدلال مشکل داره توی این مثال (a3) تعداد اعداد ۳ رقمی که با ۱ یا ۲ شروع میشن ۱۵ برابر اعداد یک رقمی نیست چون نمیشه ۲۲ رو کنار عدد یه رقمی ۱ قرار داد من سر جلسه متوجه شدم طراح دچار چه اشتباهی شده و فهمیدم منظورش چیه و شکر خدا گزینه ۴ رو زدم؛ ممکنه سنجش هم این سوال رو حذف نکنه و امیدوارم حذف نکنه، فقط خواستم دوستهای مانشتیم با این استدلال آشنا باشن |
|
ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - Jooybari - 12 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ق.ظ
سوال ۴۴ غلطه. توی بدست آوردن رابطه یه شرط درنظر گرفته نشده. مسلماً نزدیک ترین جواب به جواب اصلی [tex]a_n=7a_{n-1} 15a_{n-2}[/tex] میشه. اگه آخرین رقم، ۳ تا ۹ شکی درش نیست که قبلش [tex]a_{n-1}[/tex] میاد. اگه رقم آخر ۱ باشه قبلش باید ارقام ۳ تا ۹ بیاد که اینم هرکدومش میشه [tex]a_{n-2}[/tex]. ولی اگه رقم آخر ۲ باشه دو حالت متفاوت داریم. رقم قبلش ۳ تا ۹ باشه که [tex]a_{n-2}[/tex] میشه، یا رقم قبلش ۲ باشه. توی این حالت متوجه میشیم یکم جواب اشکال داره. چون قبلش [tex]a_{n-2}[/tex] نمیاد. یکی از حالاتش ۱۲۲ هست که رابطه بازگشتی اونو میشمره ولی جزء جواب نیست. اگه برنامشو بنویسیم به ازای n برابر ۳ مقدار رابطه بازگشتی ۶۸۱ میشه ولی تعداد اعداد با این شروط ۶۸۰ بدست میاد. برای n های بزرگتر اختلاف بیشتر میشه. بحث من فقط روی حالتیه که به ۲۲ ختم بشه. تعداد حالاتش میشه [tex]\sum_{n=0}^{n-3}7a_{n-3} 1[/tex] که [tex]7a_{n-3}[/tex] برای ارقام ۳ تا ۹ قبل از ۲ هست. اگه ۲۲۲ داشته باشیم باید [tex]7a_{n-4}[/tex] داشته باشیم و در نهایت عددی که فقط ۲ داره رو با اضافه کردن مقدار ۱ مشخص میکنیم. رابطه بازگشتیشو اینجا مینویسیم. [tex]a_n=7a_{n-1} 14a_{n-2} p_{n-2} 1[/tex]
[tex]a_0=1[/tex] [tex]a_1=9[/tex] [tex]p_n=\sum_{i=1}^{n-1}7a_i[/tex] ساده شدش میشه: [tex]a_n=8a_{n-1} 7a_{n-2}-7a_{n-3}[/tex]
[tex]a_0=1[/tex] [tex]a_1=9[/tex] [tex]a_2=78[/tex] برنامشم نوشتم. تا [tex]n=9[/tex] هم جواب داد. |
|
ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - Fardad-A - 12 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ق.ظ
ببخشید که من فرصت نکردم بررسی کنم اشکال در جوابم را. ممنون از آقای Lekikharin که زحمتش رو کشیدن. |
|
RE: ساختمان گسسته ۹۱ مهندسی کامپیوتر - saeed-rafie - 19 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۳ ق.ظ
K/N! چی میشد من گزینه ۱ زدم e^-1 سوال اخر گراف سه بخشی مسیر همیلتنی داشت اما دور نداشت و مسطح هم نبود؟ [/quote] آره گزینه ۱ درسته ولی این سوال مربوط به قسمت آمار احتماله |