|
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - نسخهی قابل چاپ |
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - LordAriana - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۲ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ ب.ظ)tarang نوشته شده توسط: سوال ۵۰ ساختمان میشه ۳ سنجش زده ۱ اره، چرا اینطور شد؟ |
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - _MAjid_ - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ب.ظ)hani89 نوشته شده توسط: سوال ۱۱۱ هوش اگه گراف دارای دور نباشه میشه الگوریتم dag واونوقت جواب e+v میشه -=-=-=-=-=-==-=-=--=-==--=-==-=-=-=- من CLRSو نخوندم ولی اگه اینجور که شما بگید باشه در مورد بقیه گرافام قابل اعماله،یعنی به عبارتی برای همه ی گرافا قابل اعماله.چون بهرحال همه یالها زیر یک عدد ثابت مثل c هستن.یا clrs منظورش چیزه دیگه بوده یا اینجا یه اشتباهی هست.شاید سوال ناقص.ولی چیزی که واضحه نمی تونه این گزینه درست باشه.اگه کسی می تونه این بخش clrsو اسکن کنه ببینیم چی نوشته خیلی خوب می شه. |
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - hani89 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ ب.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ب.ظ)FARMOKH نوشته شده توسط: به نظر من هم سوال ۶۰ گزینه ۳ اشتباهه و باید گزینه ۴ می شد.دفترچه Aمی شه دلیلتونو بگید نه . خب واضحه که ۲ عبارت (w'x'+wxy)کمتر از ۳ عبارته(w'x'+wy+x'y). شما اومدی x ها رو با دوتا ۱ یه بار گرفتی بعد میخوای هازارد x ها رو با دسته ی ۴ تایی ۱ ها برطرف کنی؟؟ خب چه کاریه!!! اصلا x هارو نگیر یعنی یه دسته دوتایی ۱ و یه دسته ۴ تایی ۱ داری اونوقت میشه w'x'+wxy من میگم گزینه ۱ میشه یعنی عبارت w'x'+ wy دوتا دسته ی ۴ تایی میگیریم (یکی ۴ تا ۱ و یکی دوتا ۱ و دوتا x ) وبین x ها و ۱ ها هازارد پیش نمیاد این عبارت ساده تر از w'x'+wxy هم هست و هازارد هم نداره |
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - saba1000 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۸ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۵۷ ب.ظ)hani89 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ب.ظ)hani89 نوشته شده توسط: سوال ۱۱۱ هوش اگه گراف دارای دور نباشه میشه الگوریتم dag واونوقت جواب e+v میشه من خودم هم این تست اشتباه زدم ولی این یکی از تمرینات clrs هست شما حتی اگه از c لگاریتم هم نگیره قابل صرفه نظره چون ثابت هست فصل گراف clrs هست (۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ق.ظ)hani89 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ ب.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ب.ظ)FARMOKH نوشته شده توسط: به نظر من هم سوال ۶۰ گزینه ۳ اشتباهه و باید گزینه ۴ می شد.دفترچه Aمی شه دلیلتونو بگید منم با شما موافقم این طوری مدار ساده تر شده و هازاردی هم نداره و مشکلی پیش نمیاد به نظر روی این سوال باید اعتراض کرد (۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۵ ق.ظ)reynard696969 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۴۱ ب.ظ)saba1000 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ب.ظ)hani89 نوشته شده توسط: سوال ۱۱۱ هوش اگه گراف دارای دور نباشه میشه الگوریتم dag واونوقت جواب e+v میشه صفحه ۶۳۴ clrs ترجمه خوارزمی متاسفانه اسکنر ندارم براتون اسکن کنم منظور من از c اونی هست که توی سوال گفته نه هر c که شما در گراف می گید و توی سوال هم گفته یک عدد ثابت هست |
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - marzieh - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۰ ق.ظ
بچه ها سوال ۶۴ گزینه ۳ هم درسته..... نه؟ |
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - ارمان - ۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۳۴ ق.ظ
من سال چهارمی که دارم کنکور میدم الان میانگین درصدتونو حساب کنید وقتی کارنامه هم اومد ۲ باره حساب کنید!! بعد + و - ۱۰ درصد اختلاف میبینید!! هر سال حداقل ۵ کلید عوض میشه.. نگران نبایشد حقی از کسی ضایع نمیشه.. |
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - it866 - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۴۷ ق.ظ
سوال ۴۴ IT پاسخ نامه زده ۳ تا مورد درست در صورتی که مورد دوم غلطه چون شرطی که گفته لازمه ولی کافی نیست زیرا همبند بودن گراف اویلری الزامیه . پس قطعا گزینه ۳ دفترچه c درسته. |
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - ahmadnouri - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۰۹ ق.ظ
به نظر من سوال ۵۵ گزینه ۴ میشد سوال ۹۰ هم ۱ میشد هم ۲ هم ۴ سوال ۹۴ گزینه ۲ میشد سوال ۱۰۴ هم کلا اشتباه بود |
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - lonelyforever - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۰ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ)zahra67 نوشته شده توسط: سوال ۱۲۰ مربوط به هوش من هم موافقم |
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - morelo - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۲ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۷ ق.ظ)hani89 نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ ب.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط:(07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ب.ظ)FARMOKH نوشته شده توسط: به نظر من هم سوال ۶۰ گزینه ۳ اشتباهه و باید گزینه ۴ می شد.دفترچه Aمی شه دلیلتونو بگید گزینه ۱ امکان نداره، عبارت w'x'+ wy باید x'y هم داشته باشه(چون هم w داریم هم مکملش باید جملاتی که با اون اومدن اگه امکان داشت(مکمل نبودن) با عبارت اول OR کنیم) ۴ درسته، ۱۰۰ بار دیگه کنکور بدم اینو ۴ میزنم!!!!! |
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - lonelyforever - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۸ ق.ظ
دوستان اینطوری به هیچ نتیجه ای نمی رسیم دکتر تنهایی عزیز میشه لطفا ما رو کمک کنید به نظر شما ما باید چطوری صدامون رو یکصدا کنیم و به گوش سنجش برسونیم؟ |
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - FARMOKH - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۳ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۳۱ ب.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط:به این قسمت یه سری بزنید(07 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۵۱ ب.ظ)FARMOKH نوشته شده توسط: به نظر من هم سوال ۶۰ گزینه ۳ اشتباهه و باید گزینه ۴ می شد.دفترچه Aمی شه دلیلتونو بگید مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. .شماره ارسال ۵۹ استدلال های دیگری هم هست توی تاپیک اگه نگاه کنید متوجه می شید.وگرنه به ایمیل من یک پیام بفرستید تا بهتون کامل بگم.
|
RE: پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - hamid.adldoost - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۳ ق.ظ
(۰۷ اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۱۳ ب.ظ)lonelyforever نوشته شده توسط: دوستان عزیز این موضوع رو برای بررسی پاسخ های که به نظرتون سنجش در پاسخ دهی به اونها اشتباه کرده اینجاد میکنم البته با عرض معذرت ! هیچ دلیلی نداره don't care ها رو در نظر بگیریم مگر برای اینکه تابع ساده تر بشه ! وقتی با احتساب don't care ها هازار به وجود میاد و برای رفع هازارد تابع پیچیده تر میشه ، بهتره کلا Don't care ها رو در نظر نگرفت . ضمنا اونی که باید دچار انتظار چرخشی بشه تا بن بست به وجود بیاد در کنترل منابع هست ! اینجا بحث متفاوته ! به کتاب آقای حقیقت مراجعه کنید ! در مورد این سوال شاید حتی گرسنگی هم به وجود بیاد ! |
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - navid-p - 08 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۳۶ ق.ظ
سوال اول پایگاه صددر صد اشتباهه.نباید همزمانی پرس و جوها باشه دوستان؟ |
|
پاسخ های اشتباه کلید های اولیه - آریو جمشیدپی - ۰۸ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۱ ق.ظ
به نظرتون سوال ۳۲ گزینه ۱ درسته یا ۲ طبق دفترچه a؟ من گزینه ۲ زدم سوال ۱۲۰ چرا گزینه ۲ نمیشه آخه عینن تو کتاب راسل اومدهسوال ۱۲۱ هم که مشخصه بین ۲ و ۳ میشه .اگه فاکتور انشعاب ۴ باشه با توجه به محدوده جواب سنجش در عمق ۳ ۳۲ تا گره بسط داده میشه نه ۴ خود سوال گفته عمق ریشه صفره من هاج و واج موندم رو این ۳ تا جواب |