![]() |
زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد ۹۱ - نسخهی قابل چاپ |
زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد ۹۱ - morelo - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۵۶ ب.ظ
پارسال ۳۱ اردیبهشت(امروز) بعد ساعت ۹ شب اعلام شد و تو اخبار اعلام میکرد نتایج فردا میاد!!! هر سال داره بدتر میشه مزخرفه! |
زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد ۹۱ - narges_r - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ب.ظ
خوبه که مثل من بی استرس نیستید! قدر این استرسو بدونید |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد ۹۱ - blackhalo1989 - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ ب.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۷:۵۶ ب.ظ)morelo نوشته شده توسط: پارسال ۳۱ اردیبهشت(امروز) بعد ساعت ۹ شب اعلام شد و تو اخبار اعلام میکرد نتایج فردا میاد!!!یادش بخیر!!!!!!!!!!!!! اونموقع مهمون داشتیم. خونه ما غلغله بود.(البته مهمونا ربطی با ارشد نداشتن بلکه مهمونی هفتگی بود.) (۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ)kashir نوشته شده توسط: از دوستم شنیدم که بعد از ۱۲ امشب نتایج خواهد آمدواسه ما که ۸:۳۰-۹ رو سایت بود. |
زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد ۹۱ - sinohe - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ
۵شنبه؟ ![]() چرا من واسه سه شنبه منتظر بودم؟ تا حالا پیش نیومده زودتر ازینی که اعلام کردن بیاد؟ |
زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد ۹۱ - Lantern - 31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ
چقدر استرس این تاپیک بالاست! منکه نفسم دیگه بالا نمیاد و این روزا حوصله ی هیچ کاری روندارم! |
زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد ۹۱ - Parva - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ق.ظ
(۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ)Eternal8620 نوشته شده توسط: چقدر استرس این تاپیک بالاست! اندکی صبر سحر نزدیک است. |
زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد ۹۱ - MIT - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ق.ظ
فکر کنم این که هر سال نتایج دیرتر از سال قبل میاد به خاطر افزایش تعداد داوطلباس اونام تا بیان تصحیح کنن بعد رو سرورشون آپ کنن طول میکشه |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد ۹۱ - FARMOKH - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۳ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ق.ظ)parva نوشته شده توسط:مطمئن باشیدچه قبول بشید ،یانشیددرهردووضیعت به نفع شماست!!!!!!کسی که اون بالاست همیشه بهترین ها روبرای ما آرزو داره!!!!(31 اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ)Eternal8620 نوشته شده توسط: چقدر استرس این تاپیک بالاست! پس سعی کنید فقط آرامش داشته باشید چون توی هر راهی می توانید موفق باشیدوخوشحال!!!!! |
زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد ۹۱ - uniquegirl - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ق.ظ
نتایج آزمون دکتری، فردا، یعنی سه شنبه میاد ![]() لینک خبر: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. پس ما چی ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد ۹۱ - mohammad_13690 - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ق.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ق.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط: نتایج آزمون دکتری، فردا، یعنی سه شنبه میاد ![]() |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد ۹۱ - watson - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ب.ظ
یه احساسی بهم میگه پس فردا شب نتایج میاد ![]() |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد ۹۱ - yaser_ilam_com - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۴ ب.ظ
(۰۱ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ب.ظ)o.abbaszadeh82 نوشته شده توسط: یه احساسی بهم میگه پس فردا شب نتایج میادمنم همین نظر رو دارم بعیده به شنبه برسه ![]() |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد ۹۱ - saharp - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ب.ظ
منم الان که اخبار نگاه میکردم توکلی جون خیلی واضح وشفاف گفت شنبه اعلام میشه ![]() |
RE: زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد ۹۱ - paeeizan - 01 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ب.ظ
این روزها.... حتی ثانیه ها ... چه سنگین میگذرند !!! |
زمان اعلام نتایج اولیه کنکور ارشد ۹۱ - MIT - 02 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۳ ق.ظ
امشب تو بیست و سی گفت که ششم نتیجه میاد |