|
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - نسخهی قابل چاپ |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - ف.ش - ۰۹ آذر ۱۳۸۹ ۱۲:۵۶ ق.ظ
T elaborate پیچیده توی ۵۰۴ گفته به دقت شرح دادن!!! |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - ف.ش - ۰۹ آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۱۶ ق.ظ
T evident آشکار |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - grayman - 09 آذر ۱۳۸۹ ۰۵:۱۸ ب.ظ
۵ typical معمولی |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - Fardad-A - 09 آذر ۱۳۸۹ ۰۵:۴۸ ب.ظ
ببخشید که این انتقاد رو میکنم شاید نظرم اشتباه باشه ولی کلا" حفظ لغت روش جالبی برای آموزش زبان نیست.حداقل میشه گفت روشی طبیعی نیست بهمین دلیل بسیار فرار هست. کاربرد لغات و یاgetting meaning from context بهتر جواب میده.(نظر من بود) |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - ف.ش - ۰۹ آذر ۱۳۸۹ ۰۷:۲۰ ب.ظ
آره درسته ولی من که اینجوری حفظ شدم فکر کنم اگه لغت پیچیده باشه دیگه نمیشه با یه جمله حفظش کرد اما تکرار باعث میشه که کلمه جا بیفته!!! T Lack کمبود،نقص lack OF experience کمبود تجربه! به هر حال من گفتم اگه کسی روشی که خودش لغت رو حفظ کرده بگه خیلی خوبه!!! شما هم اگه با جمله ای چیزی حفظ کردین خوب جملشو بگین ما هم یاد بگیریم! |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - sepid - 09 آذر ۱۳۸۹ ۰۷:۵۴ ب.ظ
۵ keen تیز کردن |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - Soheil - 10 آذر ۱۳۸۹ ۰۶:۳۴ ب.ظ
یه انتقاد دیگه: بچهها فکر نمی کنید معانی رو زیادی خلاصه می کنید؟ فقط یکی؟!!! |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - ف.ش - ۱۰ آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۳۴ ب.ظ
با آقا سهیل موافقم مثلا keen علاوه بر معنی تیز معنی علاقمند رو هم میده! یا Typical علاوه بر معنای معمولی (عادی) معنای نمونه،خاص ونوعی رو هم میده! ۵ neglect کوتاهی کردن،غفلت کردن! Please don,t NEGLECT and take apart in this game. |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - grayman - 12 آذر ۱۳۸۹ ۰۳:۱۵ ب.ظ
۵۰۴ talent natural ability استعداد - نعمت خدادادی ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ تا حالا برنامه تلوزیونی American big talent رو دیدین؟ |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - ف.ش - ۱۲ آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۰۸ ب.ظ
tolerate تحمل کردن،طاقت داشتن tolerance تحمل |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - mahdi20 - 12 آذر ۱۳۸۹ ۱۰:۲۳ ب.ظ
exclusive انحصاری . یاد آور یکی از مباحث شیرین سیستم عامل: Mutual Exclusion restrictively انحصارا |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - arshad90 - 12 آذر ۱۳۸۹ ۱۱:۰۰ ب.ظ
etical:moral, fair وابسته به علم اخلاق، اخلاقی |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - ف.ش - ۱۳ آذر ۱۳۸۹ ۱۱:۳۱ ق.ظ
legal قانونی |
|
RE: بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - alavinejad - 14 آذر ۱۳۸۹ ۰۱:۱۷ ق.ظ
absurd احمقانه، بی معنی، پوچ |
|
بازی با لغات کتاب ۵۰۴ و Toefl (حتی از روی کتاب) - ف.ش - ۱۴ آذر ۱۳۸۹ ۰۱:۴۶ ق.ظ
diminish کاهش دادن،کم کردن |