|
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - نسخهی قابل چاپ |
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - Parva - 20 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۳ ب.ظ
براتون پیشاپیش آرزوی موفقیت دارم. جالبه از نرم افزاری ها کسی نیست بخواهد رتبه یک رقمی بشه من میخوام به هم رشته ای های خودمم تبریک بگم. |
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - arash1366 - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ
(۱۰ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ)ania_13 نوشته شده توسط: سلام به همه عزیزانتو رو خدا یه امضاء بدین. آخه پیام نور ساختمون داره که توش درس یاد گرقته باشین؟؟؟ (۱۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: من رویای رتبه ی ۱۸ شبکه رو دارم .و مطمئنم اونو به دست میارم.اگه ۱۷شدی مطمئنم خانوادت خیلی خیلی ناراحت میشن،چون دخترشون به آرزوش نرسیده؟؟؟؟ |
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - Mohammad-A - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۰۲ ب.ظ
(۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۷ ب.ظ)arash1366 نوشته شده توسط: تو رو خدا یه امضاء بدین. آخه....... صحبت شما اصلاً درست نیست. نمیخواهم وارد تکرار مکررات بشم٬ اما اگر واقعاً به چیزی که میگید معتقدید٬ سری به کارنامهها و سوابق برخی قبولیها بزنید. به عنوان یک عضو از این جمع٬ علاقه دارم بگم که اینجا همه سعی دارند به همدیگه کمک کنند و بالاتر٬ دوستِ هم باشند. |
|
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - MIT - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ ب.ظ
من که رشتم آی تی بوده کنکور هوش دادم توی ۲ ماه کلا یک چهارم کتابام رو خوندم بعضیاشم مثل نظریه مدار الکتریکی ریاضی مهندسی و زبان رو نخوندم شدم ۱۲۰۰ به نظرتون برا سال بعد میشه من بشم زیر ۵۰ اون وقت جزء مصاحبه شوندگان موفق باشم یا این که الان نقد رو بچسبم و برم جزء افراد نا موفق مصاحبه بدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - elham-b - 22 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ
esisonicزیاد امیدوار نباش من هم عزمم رو جزم کردم
|
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - آرمین - ۲۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ب.ظ
دوستان! کنکور ۹۲ رو یادتون باشه! این خط و نشون منم یادتون باشه! رتبه ی یک نرم افزار! مصاحبه هم ان شالله به موقعش، موقعی که حرفی برای گفتن داشته باشم. آرزوی موفقیت برای همه ی اونایی که آرزو رو با اراده شون به واقعیت تبدیل میکنن... |
|
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - ghaderiyaser - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۲۱ ب.ظ
فکر کردن به اینکه رتبه تون چند میشه؟ کدوم شهر قبول میشید؟ و.. اگه از یک حدی بگذره تمرکز حواس رو از شما دور میکنه. به جای این کار به این فکر کنید که در هر درس چه نقطه ضعف هایی دارید اونا رو برطرف کنید... موفق باشید |
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - svk7 - 04 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۳ ب.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۳ ب.ظ)parva نوشته شده توسط: براتون پیشاپیش آرزوی موفقیت دارم. ![]() ![]() مننننننننننننننننننننننننننن هسم
|
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - atti joon - 04 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۵۱ ب.ظ
منم هستم ایشااله به وقتش مصاحبه هم انجام میشه. با ارزوی موفقیت واسه همه |
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - ۸Operation - 04 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۰۶ ب.ظ
به همه دوستان عزیز و گل که اینقدر روحیه دارن تبریک میگم.... ![]() ایشاالله که همتون به جایگاه خوبی برسید... برا من هم دعا کنید...امیدوارم همگی این روحیه رو تا آخر حفظ کنیم..... کوچک همه شما هستم... |
RE: کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - forouzan - 04 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۲ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۳۳ ب.ظ)svk7 نوشته شده توسط:(20 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۳ ب.ظ)parva نوشته شده توسط: براتون پیشاپیش آرزوی موفقیت دارم. واقعا اینطور که معلومه نرم افزار کسی امتحان نمیده پس منم تک رقمی میشم.من ۹ نرم افزارم.معادل با روز تولدم فقط ۹
|
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - skygirl_00 - 04 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۹ ب.ظ
منم خوب نرم افزار خوندم کاردانی - کارشناسی. و ایشالله ارشد هم همین . اما به رتبه تک رقمی فکر نمیکنم به دو رقمی فکر میکنم.. |
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - esisonic - 05 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ
یه فکر باحال... یادتونه سرامتحانات هر وقت میگفتیم ۲۰ میشم ۱۵،۱۶ میشدیم...هر وقتم میگفتم به زور ۱۰ میشم بالای ۱۶ میشدیم...!!!(واسه من که اینجوری بود) بیاین فکر کنم رتبه هامون بالای ۳۰۰ میشه که هممون زیر ۳۰۰ بشیم....همه از دم قبول بشیم!!!...آخ مزه میده!!! |
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - esisonic - 05 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ)۵h4rk نوشته شده توسط: یادتونه وقتی برا ۲۰ میخوندیم؛ مثلا میشدیم ۱۸ چقدر ناراحت میشدیم. در عوض وقتی برا ۱۰ میخوندیم، مثلا میشدیم ۱۴ چقدر خوشحال میشدیم؟!!!راست میگیاااااااااااا...این درست تره...ایول!!!!! پیش به سوی رتبه یک (من هوشم...رتبه ۱ نرم ماله خودته)!!! |
|
کی فکر می کنه دفعه دیگه خودشه که تو مانشت واسه رتبش ازش مصاحبه شه - fatima2007 - 06 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۹ ب.ظ
به امید خدا من حتما رتبه زیر ۲۰ ای تی هستم انشاء الله انشاء الله انشاء الله انشاء الله |