|
|
تغییر چهره مانشت در سال سوم - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: تغییر چهره مانشت در سال سوم - TABAN - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۳۲ ب.ظ
اینطوری که مشخصه فک کنم همه از تست بینایی سنجی و حافظه و دقت به قبل و بعد از تغییرات موفق بیرون بیاییم ![]() ولی جدی رنگ صفحه ی اول سایت یعنی اینجا مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. خیلی وقته زرد راه راهه. رنگ پس زمینه فروم تا امروز آبی راه راه بود(البته مرورگر نسخه ۱۲ من هنوز آبی راه راه نشون میده ) ولی بعد از تغییرات رنگ پس زمینه فروم یه رنگی بین خاکستری و طوسی(توسی) شده.حالا هر کی گفت رنگ اول خط امضا چی بود
|
تغییر چهره مانشت در سال سوم - admin - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۳ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ ب.ظ)Manix نوشته شده توسط: تقاضای درستی است ولی تقاظا درست نیست!!جالبه من همیشه این کلمه رو اشتباه مینویسم!! این بار چندمه که تو انجمن این رو غلط مینویسم. |
|
تغییر چهره مانشت در سال سوم - admin - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ب.ظ
نظرتون چیه که رنگ آبی انجمن رو یه رنگ به سمت خاکستریش کنیم؟ دستم تو کاره، اگه میخواید زود خبر بدین
|
|
تغییر چهره مانشت در سال سوم - p.parsaee - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ ب.ظ
دکتر رنگ خاکستری دلگیر کننده هست. یه رنگی بزن انرژی مثبت بده. مثلا قبلا مانشت ۱ که فکر کنم سبز بود رنگ هاش از نظرم خیلی قشنگ بود |
|
تغییر چهره مانشت در سال سوم - luna - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ ب.ظ
خاکستری غمگینه! یه رنگی باشه که شاد باشه! آدما می بیننش روحیه بگیرن! خاکستری که متمایل به بنفش باشه یا بنفش متمایل به خاکستری )) کلا بنفش داشته باشه خوبه )) می تونین از رنگ سال هم استفاده کنید! اون قرمز نارنجیه یا یه چیزی تو این مایه ها!
|
تغییر چهره مانشت در سال سوم - M.H.P - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۰۵ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۷ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: نظرتون چیه که رنگ آبی انجمن رو یه رنگ به سمت خاکستریش کنیم؟ دستم تو کاره، اگه میخواید زود خبر بدیننه آقای دکتربه نظرم خاکستری خیلی جالب نمیشه، چون بچه ها اکثرا پشت کنکورین،یه رنگ شاد بزارید با روحیه بچه ها سازگار باشه ![]() میشه نارنجی بزارید ![]() ![]() ![]()
|
|
تغییر چهره مانشت در سال سوم - admin - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۱ ب.ظ
پایین انجمن رو ببینید با این رنگ خاکستری چقدر قشنگ شده. البته این رنگه یه خرده قرمز قاطیشه که نمیبینید ![]() روبان پیام خصوصی رو ببینید چقدر قشنگ نشسته ![]() رنگ نارنجی قشنگ نیست زیاد. رنگ سبز قبلاً داشتیم اما تو چشم میزنه. یه خرده زمخته تو طراحی. البته الان هم قشنگه به نظرم. صرفاً میخوایم یه خرده تنوع بدیم و خاطره مانشتیهای ۳ رو متفاوت از مانشت ۱ و ۲ کنیم. |
|
RE: تغییر چهره مانشت در سال سوم - p.parsaee - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۴ ب.ظ
دکتر فوتر سایت نسبت به قبل بهتر شده یه کم جمع و جور تره. البته رنگ متن فوتر با رنگ پس زمینش خوب با هم جورن ولی سایه ای که به متن دادین خوندنشو سخت کرده. و فکر کنم بهتره استفاده از امکاناتی مثل transition و animation در css 3 رو به سایت اضافه کنید. خیلی جالب و قشنگ میشه. یا از Ajax استفاده کنید. مثلا توی صفحه اصلی انجمن وقتی که موس روی یه موضوعی قرار بگیره یه کادر باز بشه و خلاصه ای رو از متن داخلش نشون بده. با Ajax میشه همچین کاری انجام داد. و یک پیشنهاد دیگه: میگم یه مسابقه بین اعضای سایت بزارید. برای اینکه مثلا بهترین ترکیب رنگی به نظر اعضا چیه بعد هر کسی نمونه کار بده. مثل همین برنامه ۹۰ بشه بد نیست
|
تغییر چهره مانشت در سال سوم - admin - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۱ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۴۴ ب.ظ)p.parsaee نوشته شده توسط: البته رنگ متن فوتر با رنگ پس زمینش خوب با هم جورن ولی سایه ای که به متن دادین خوندنشو سخت کرده.خوب شما هنوز رفرش نکردید. عکس پیش زمینه عوض شده
|
تغییر چهره مانشت در سال سوم - admin - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ ب.ظ)Complement نوشته شده توسط: ولی فکر میکنم اگه همه عناصر روی صفحه ترکیبی از رنگ های خاکستری (با درجات مختلف) باشند در مجموع مانشت به حالت رسمی تری در میاد! که نمیدونم این با ماهیت مانشت میخونه یا نه! کلا یه سری رنگ های خاص سرد ( مثل ارغوانی، بنفش و...) داریم که ترکیبشون با خاکستری فوق العاده درمیاد، ولی برای پیدا کردنشون نیاز به کمی بازی با قوطی رنگ هاست! سعی میکنیم رنگهای مختلف رو در ایام مختلف سال تجربه کنیم. در مورد مسابقه بهتره برای طراحی لوگو مسابقه بگذاریم. من الان تو فکر لوگو و طراحیش هستم و همچنین header مناسب. |
|
تغییر چهره مانشت در سال سوم - انرژی مثبت - ۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ب.ظ
منم نظر بدم ![]() من میگم طوسی صورتیش کنیم ![]()
|
تغییر چهره مانشت در سال سوم - sepid - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: منم نظر بدمآره منم موافقم. الانم البته قشنگه ها ولی یه ذره صورتی قاطیش بشه فک کنم بهتر بشه. |
تغییر چهره مانشت در سال سوم - p.parsaee - 05 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۰۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: در مورد مسابقه بهتره برای طراحی لوگو مسابقه بگذاریم. من الان تو فکر لوگو و طراحیش هستم و همچنین header مناسب.خیلی هم خوب. من ادعا نمیکنم گرافیکم خوبه اما سعیمو میکنم |
|
RE: تغییر چهره مانشت در سال سوم - p.parsaee - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ ق.ظ
نه واقعا الآن میبینم این خاکستری هم بد رنگی نیست. ولی خوب اگه این رنگ آبی نبود افسرده میشدم. ولی باز هم خوندن فوتر یه کم سخته چون سایه متن فوتر یه رنگ روشنه بهتره یه رنگ تیره ای برای سایه اش انتخاب بشه تا یه حالت برآمدگی داشته باشه مثلا یه حالتی بشه که با شنهای تر روی شنهای خشک داری مطلب مینویسی. دکتر باز هم میگم اون رنگ سبز که قدیما میزاشتی خیلی قشنگ بود احساس میکردم اومدم باغ، یه حس و حال و شوری بهم دست میداد الآن اون حس رو ندارم راستی خط امضا رو هم با Opera نشون میده. بعد فکر کنم هدری که میخواین برای سایت طراحی کنید مشخصات زیر رو داشته باشه بهتره: الف) نشانی از کوه مانشت ب) نشان دادن اینکه اعضای این سایت همه دانشجو هستند. مثلا میتونید با قرار دادن افرادی که کلاه خوارزمی رو بر سر دارند این رو نشون بدین (همون لباسی که موقع گرفتن مدرک دکترا به تن میکنیم. من که تا حالا نصیبم نشده آخه هنوز در بند گرفتم لیسانسم ولی اگه خدا بخواد فکر کنم تا چند وقت شما به سلامتی این لباس رو به تن کنید) ج) نشان یکی از اهداف مانشت که اونم کمک به سایر داوطلبان کنکور سراسر کشوره و برقراری شعار عدالت آموزشی هست. (مثلا سر در دانشگاه تهران یا شریف یا امیرکبیر یا شیراز یا اصفهان نمیدونم چند تا از این دانشگاه های دسته اول کشور رو بالای کوه قرار بدین بعد این افرادی که ملبس به لباس خوارزمی هستن به افراد به داوطلبان کنکور کمک کنن به بالای کوه برسن) کی به سلامتی مسابقه طراحی هدر میزارین؟ کلا از دیشت تا حالا همش پیشنهاد و توصیه به ذهنم میرسه. خوب بیــــــــــــــــــــــــــــد؟
|
تغییر چهره مانشت در سال سوم - hajar2261 - 07 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۲۱ ب.ظ
(۰۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ ق.ظ)p.parsaee نوشته شده توسط: نه واقعا الآن میبینم این خاکستری هم بد رنگی نیستطوسی رنگ خیلی شیکی هست و ترکیبش با بسیاری از رنگ ها بسیار زیباست |