|
|
سهمیه رتبه اولی پیام نور - نسخهی قابل چاپ |
|
سهمیه رتبه اولی پیام نور - MEHDI_M - 16 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۳۷ ب.ظ
با بخش استعدادهای درخشان سازمان مرکزی پیام نور (تهران) تماس بگیرید و از اونا سوال کنید. |
|
سهمیه رتبه اولی پیام نور - masphp - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۲۵ ق.ظ
دوستان ، اگه کسی تهران هست ، بره به پیام نور مرکزی و مشخص کنه آخرش این وضعیت چطور هست حضوری که جواب آدم را نمی دند ، چه به رسه به تلفنی |
RE: سهمیه رتبه اولی پیام نور - MEHDI_M - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ب.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ق.ظ)Aurora نوشته شده توسط: منم امروز رفتم دانشگاه. از هر کی پرسیدم گفت چنین امکانی نیست که بگیم کی رتبه اوله. رفتم پیش کاربر ارشد گفت میشه فهمید ولی الان امکانش غیر فعاله بعد از امتحانا بیا. حالا برم بعد امتحان ببینم چی میشه. بعد امتحانا هم طبق معمول دانشگاه تعطیله. علاوه بر کاربر ارشد مسئول فارغ التحصیلان هم میتونه ببینه چه کسی اوله. حواستون باشه تعطیلی دانشگاه به ضررتون نشه. |
RE: سهمیه رتبه اولی پیام نور - masphp - 17 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ب.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ق.ظ)Aurora نوشته شده توسط: منم امروز رفتم دانشگاه. از هر کی پرسیدم گفت چنین امکانی نیست که بگیم کی رتبه اوله. رفتم پیش کاربر ارشد گفت میشه فهمید ولی الان امکانش غیر فعاله بعد از امتحانا بیا. حالا برم بعد امتحان ببینم چی میشه. بعد امتحانا هم طبق معمول دانشگاه تعطیله. سلام از سیستم گلستان این گزارش را می گیرند و من رفتم گزارش را گرفت و یک پرینت هم به من داد یعنی سیستم گلستان خودش این امکان را داره و هر کی به ان دسترسی سطح بالا داره می تونه گزارش را بگیره |
|
سهمیه رتبه اولی پیام نور - najme60 - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۱ ق.ظ
من رتبه دوم پیام نور محل تحصیل خود هستم. اگر رتبه اول از سهمیه خود استفاده نکند آیا میتوانم از این سهمیه استفاده کنم؟ بعضی ها که رتبه دوم بودند میگفتند از این سهمیه استفاده کردند. خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید. |
|
سهمیه رتبه اولی پیام نور - masphp - 24 خرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۰۶ ب.ظ
سلام دوست عزیز ما که رتبه اولین ، به جایی نرسیدیم ، شما روش حساب نکن برای تربه اول ها قبول نمی کنه پیام نور
|
|
سهمیه رتبه اولی پیام نور - kadoos - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۴ ب.ظ
دوستان من درس تنظیمو نیمسال دوم ۸۸-۸۹ پاس کردم به نظرتون حذف می کنن ؟ می دونم این تایپک جای این سوال نیست ولی ازتون خواهش می کنم اگه اطلاع دارید کمکم کنید. |
|
سهمیه رتبه اولی پیام نور - kadoos - 28 خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ب.ظ
کسی نیست جوابمو بده ؟ ازتون خواهش می کنم اگه کسی خبر داره یا این مشکل براش پیش اومده یا بدون هیچ مشکلی تنظیمو بعد از سال ۸۷-۸۸ پاس کرده بهم بگه ، خیلی استرس دارم چون می ترسم تنظیمو حذف کنن و نتونم از رتبه اولی استفاده کنم . |
RE: سهمیه رتبه اولی پیام نور - white bird - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ب.ظ
(۲۸ خرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۲۶ ب.ظ)kadoos نوشته شده توسط: کسی نیست جوابمو بده ؟ ازتون خواهش می کنم اگه کسی خبر داره یا این مشکل براش پیش اومده یا بدون هیچ مشکلی تنظیمو بعد از سال ۸۷-۸۸ پاس کرده بهم بگه ، خیلی استرس دارم چون می ترسم تنظیمو حذف کنن و نتونم از رتبه اولی استفاده کنم .خوب اخه چرا باید این درس حذف کنند منم بعد از ۸۸-۸۷ پاسش کردم ولی حدف نشد آخه چه دلیلی واسه حذفش وجود داره؟ |
|
سهمیه رتبه اولی پیام نور - kadoos - 01 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ ب.ظ
ممنون از جوابتون میگن از سال ۸۸-۸۹ به بعد تو چارت دروس عمومی نوشته که باید تنظیمو سال آخر برداشت . شما سال آخر بودید؟ |
RE: سهمیه رتبه اولی پیام نور - white bird - 01 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۰ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ ب.ظ)kadoos نوشته شده توسط: ممنون از جوابتونمن بله سال اخر بودم ولی دوستان دیگه ام که سال های قبل من برداشتند که حذف نشد |
|
سهمیه رتبه اولی - mhd11 - 01 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۰ ب.ظ
سلام دوستان ۲تا سوال نسبتا مهم: من هم کنکور کامپیوتر دادم و هم IT . از اونجایی که رتبه اول کلاسمون هم شدم حالا میخوام از این سهمیه استفاده کنم. میدونم فرمی که توی دفترچه هست رو باید کامل کنم و باید به دانشگاه تحویل بدم. حالا سوال اینه که: از اونجایی که توی فرم باید شماره داوطلبیم رو وارد کنم و شماره داوطلبی کنکور IT و کامپیوترم با هم فرق داره(البته شماره پرونده ها یکی هست) باید ۲ تا فرم پر کنم و تحویل بدم یا با فقط ۱ فرم کافیه؟ راستی اصلا دانشگاه چه اطلاعاتی از داوطلب را توی سایت ثبت می کنه؟ ممنون |
RE: سهمیه رتبه اولی پیام نور - kadoos - 02 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: یعنی نمره تنظیم رو حذف کنند دیگه رتبه اول نیستید؟ دوست عزیز مگه نباید تا ۳۰ تیر فارغ التحصیل شم ، حالا اگه تنظیمو حذف کنن که نمی تونم فارغ التحصیل شم . |
RE: سهمیه رتبه اولی پیام نور - white bird - 02 تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ ب.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ)kadoos نوشته شده توسط:شما امسال که کنکور دادید حالا میخواید از این سهمیه استفاده کنید؟(01 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: یعنی نمره تنظیم رو حذف کنند دیگه رتبه اول نیستید؟ یا برا سال بعد؟ حواستون باشه فقط یه بار حق استفاده از این سهمیه دارید من خودم چون امسال رتبه ام افتضاح بود بیخیال شدم گذاشتمش واسه سال بعد |
RE: سهمیه رتبه اولی پیام نور - kadoos - 04 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط:(02 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ)kadoos نوشته شده توسط:شما امسال که کنکور دادید حالا میخواید از این سهمیه استفاده کنید؟(01 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۱ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: یعنی نمره تنظیم رو حذف کنند دیگه رتبه اول نیستید؟ بله می خوام انشا... اگه خدا کمک کنه و بشه امسال استفاده کنم ، آخه رتبم ۱۷۰ گرایش ۲ و ۳ شده. |