تالار گفتمان مانشت
روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴
RE: روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - phoenix.softeng - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ب.ظ

شبکه پارسه رو سعی کنید زودتر با همون چاپ قبلی شروع کنید.حداقل سرفصل مطالب دستتون میاد.
همون طور که گفتم فقط فصلهای آخر متفاوته!
تننباوم به صورت روخونی اون هم در حد پیش زمینه بد نیست اما زیاد روش وقت نذارید!

روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - MSZ - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ب.ظ

دوستان...
کتاب تننباوم، بیشتر یه دایره المعارف محسوب میشه تا یه کتاب مرجع دانشگاهی
مخصوصا برای کنکور خیلی نمیتونه کمک زیادی بکنه
یه دید کلی میده، ولی اونقدر عمیق نیست که بشه باهاش سوالای کنکور رو جواب داد.

بهتره به عنوان یه مرجع کنار دستتون باشه که گاهی وقتا نگاهی بهش بندازین ولی برای کنکور واقعا نمیتونه خیلی مفید باشه. نمی گم مفید نیست ولی به نسبت انرژی و زمانی که میبره خیلی جلو نمیبره آدم رو.
من هم سال قبل این اشتباه کردم...
بنظرم بهتره اشتباه پارسال من رو شما امسال تکرار نکنین...
اگه کتاب مرجه میخواین بخونین، مخصوصا برای کنکور آی تی، کتاب گارسیا به مراتب مفید تر هست. حتی از کتاب کوروس (راس) میتونه بیشتر مفید باشه. مخصوصا برای مطالب مربوط به لایه های پایین تر که نه تنن باوم و نه کوروس به اندازه گارسیا عمیق نشدن توش

سپاس

RE: روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - MSZ - 29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۴۹ ب.ظ

(۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط:  
(29 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  اگه کتاب مرجه میخواین بخونین، مخصوصا برای کنکور آی تی، کتاب گارسیا به مراتب مفید تر هست. حتی از کتاب کوروس (راس) میتونه بیشتر مفید باشه.

شما کتاب کوروس رو ترجمه خوندین؟ خوب بوده؟
من تصمیم گرفتم حالا که کتاب پارسه عوض نشده این کتاب راس رو بخونم.

کتاب کوروس مرجع درس شبکه ۲ تو دانشگاه ما بود. اون موقع هم ترجمه نداشت و زبان اصلی رو استفاده می کردیم
من به شبکه علاقه زیادی دارم و کتاب های مختلفی رو براش مطالعه کردم: تننباوم - کوروس (راس) - گارسیا - فروزان - شبکه دکتر حقیقت - مهندسی اینترنت دکتر ملکیان و کتاب های دیگه
حالا اگه بخوام برای کنکور (با توجه به سوالات سال قبل) نظر بدم، نظرم اینه:
تننباوم هرچند کتاب بزرگ و جامعی هست ولی در مقایسه با سطح و عمق اکثر سوالات کنکور، چندان جواب نمیده
گارسیا یه کتاب واقعی در زمینه انتقال داده هست و تو لایه های پایین واقعا آدم رو قوی میکنه. برای لایه فیزیکی و مباحث مربوط به اون بهتر از این کتاب واقعا پیدا نمیشه
کوروس هم که از کتابش پیداست: Top Down هست. از لایه های بالا اومده پایین و بیشتر به لایه های بالا پرداخته. کتاب خوبیه ولی فقط برای رجوع کردن نه اینکه بشینی از یه طرف بخونیش و بری جلو!
فروزان هم کلا حرف نداره... عالیه... اگر خوب بخونیش حتی برای کنکور کافی هم هست ولی چون هم حجیمه و هم زبان اصلی، کسی نمیره سراغش... تو دانشگاه قسمت هایی از فروزان رو خوندیم که واقعا عالیه
و اما نهایتا برای کنکور: سریع ترین راه خوندن کامل کتاب پارسه + ۵ فصل اول کتاب احسان ملکیان + رجوع به قسمت هایی از کتاب کوروس که تو کتاب دکتر ملکیان خیلی بهشون پرداخته نشده

نیازی به خوندن مرجع نیست... اگر خواستین برین سراغ مرجع، واقعا تننباوم نمیتونه کمکی بکنه

روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - phoenix.softeng - 30 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ

کتاب جدید شبکه پارسه اومد!!!
ظاهرا فعلا فقط در خود پارسه هست و تا یه مدت دیگه انقلاب هم میاد.
۲ فصل آخر کلا فرق داره و یه سری قسمت ها هم اصلاح شدن.

روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - MSZ - 30 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ

(۳۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ)phoenix.softeng نوشته شده توسط:  فصل آخر کلا فرق داره و یه سری قسمت ها هم اصلاح شدن
این طور نیست
دو فصل آخر هر کدوم در حد ۲-۳ صفحه تغییرات خیلی سطحی داشتن
اکثر غلط های پارسال، در کتاب امسال هم باقی مونده

کلا خیلی خیلی بیشتر از اینا انتظار میرفت که کتاب تغییرات داشته باشه، ولی ظاهرا قبل از چاپ این کتاب حتی یک بار هم خونده نشده!!! چون بعضی جاها نه تنها اصلاح نشده، کمی بدتر هم شده! بعضی از لغت های غلط کتاب پارسال رو حذف کردن، ولی لغت درست رو جاش نذاشتن و همین طور خالی مونده!!! همون قدری که میشد از لغت غلط فهمید که جمله چی میگه، الان همونم نمیشه فهمید دیگه!!!

روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - Mohammad-A - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ق.ظ

(۳۰ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  بعضی از لغت های غلط کتاب پارسال رو حذف کردن، ولی لغت درست رو جاش نذاشتن و همین طور خالی مونده!!!

واقعاً؟ یعنی ویراستار و... هیچی؟ ای بابا... باز دم شما گرم گفتید.

(۲۹ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۹ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  اگه کتاب مرجه میخواین بخونین، مخصوصا برای کنکور آی تی، کتاب گارسیا به مراتب مفید تر هست. حتی از کتاب کوروس (راس) میتونه بیشتر مفید باشه. مخصوصا برای مطالب مربوط به لایه های پایین تر که نه تنن باوم و نه کوروس به اندازه گارسیا عمیق نشدن توش

من فکر میکنم کتاب دکتر حقیقت تمرینات و تست‌هایی که مطرح کردند و با برداشت از کتاب گارسیا بوده٬ کفایت کنه٬ بخش خالی‌ای در کتاب دکتر حقیقت از کنکور امسال فصل‌های آخرش (دست کم ۳ فصل) میتونه باشه.
نظر شما چیه؟

روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - MSZ - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ق.ظ

(۳۱ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  من فکر میکنم کتاب دکتر حقیقت تمرینات و تست‌هایی که مطرح کردند و با برداشت از کتاب گارسیا بوده٬ کفایت کنه٬ بخش خالی‌ای در کتاب دکتر حقیقت از کنکور امسال فصل‌های آخرش (دست کم ۳ فصل) میتونه باشه.
نظر شما چیه؟
از گارسیا استفاده کرده ولی خود گارسیا یه چیز دیگه ست
برای بخشای آخر هم کتاب ملکیان، ۵ فصل اولش دقیق خونده شه، عالیه

روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - ana_12345 - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ق.ظ

بچه ها تو رو خدا یکی به من کمک کنه . Sad((( من رشتم IT نبوده و دارم شبکه رو خودم می خونم . خیلی مشکل دارم . دنبال کلاسم اما این موسسه های اصفهان اصلا برنامه ریزی ندارن معلوم نیست کلاس دارن یا نه ؟ من چی کار کنم ؟؟؟؟؟ اصفهان کلاس نمی شناسید ؟ اقا استرس گرفتم با این درس . تورو خدا یکی منو راهنمایی کنه . از روی حقیقت پارسه دارم می خونم اما الان که به لایه های فیزیکی ، روشهای مدولاسیون رسیدم سوال خیلی دارم Sad(((( یه منبع فروزان "انگلیسی " هم یکی بهم داده که اونم خوب اما احنیاج دارم به کلاس چه جوری یه کلاس پیدا کنم؟ یایکی که این درسو خونده باشه و خصوصی درس بده ؟؟؟؟؟

RE: روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - MSZ - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ق.ظ

(۳۱ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ق.ظ)anahitanamvar نوشته شده توسط:  بچه ها تو رو خدا یکی به من کمک کنه . Sad((( من رشتم IT نبوده و دارم شبکه رو خودم می خونم . خیلی مشکل دارم . دنبال کلاسم اما این موسسه های اصفهان اصلا برنامه ریزی ندارن معلوم نیست کلاس دارن یا نه ؟ من چی کار کنم ؟؟؟؟؟ اصفهان کلاس نمی شناسید ؟ اقا استرس گرفتم با این درس . تورو خدا یکی منو راهنمایی کنه . از روی حقیقت پارسه دارم می خونم اما الان که به لایه های فیزیکی ، روشهای مدولاسیون رسیدم سوال خیلی دارم Sad(((( یه منبع فروزان "انگلیسی " هم یکی بهم داده که اونم خوب اما احنیاج دارم به کلاس چه جوری یه کلاس پیدا کنم؟ یایکی که این درسو خونده باشه و خصوصی درس بده ؟؟؟؟؟

این پیشنهاد منه، ولی نهایتا تصمیم، تصمیم شماست:
منم شرایط شما رو داشتم، فقط با این تفاوت که رشته من آی تی هست. تو دانشگاه وقتی خواستن اسن درسو بهمون بدن، چون استادمون بار اولش بود که درس می داد خیلی پراکنده و ناجور درس داد! مخصوصا تو همین لایه فیزیکی هیچ کس چیزی نمی فهمید!
خلاصه درس گذشت و بی تعارف چیزی یاد نگرفتم و برام کابوس شده بود که این درسو چطور برا کنکور بخونم؟!
چند روزی با کتاب دکتر حقیقت سر و کله زدم، خیلی کند پیش میرفت ولی یه مطلب رو اونقدر میخوندم تا دوهزاریم بیوفته که دقیقا چی به چیه... و بالاخره خودم تونستم مشکل خودم رو حل کنم
بنظرم شما هم همین کارو بکنین... ۴ فصل اولش رو که بخونین بقیه مباحثش ساده تر میشه. بعضی چیزا رو طبیعتا باید حفظ کرد، بقیه مطالبم با یکی دو بار بیشتر خوندن خیلی بهتر براتون جا میوفته
کلاس میتونه کمک کنه، اما بدیش اینه که خیلی وقت آدم رو تلف میکنه. یه بدی دیگه هم که داره اینه که اگه شما ابهاماتتون رو خودتون بتونین رفع کنین خیلی عالی یاد میگیرن (همون مفهومی) ولی تو کلاس معمولا این اتفاق نمیوفته یا اگرم بیوفته خیلی سطحی...
من یه مدت تو فکر کلاس شبکه رفتن بودم چون خیلی اشکال داشتم، اما اونقدر خودم مطالبش رو خوندم که الان اشکالات دوستام رو هم من برطرف می کنم...

روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - Mohammad-A - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ب.ظ

(۳۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۱ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  از گارسیا استفاده کرده ولی خود گارسیا یه چیز دیگه ست
برای بخشای آخر هم کتاب ملکیان، ۵ فصل اولش دقیق خونده شه، عالیه
سرفصل این بخش‌هایی که از کتاب آقای ملکیان میگید مطابق با کتاب پارسه هستش؟ (انتقال و...؟)
کاش کتاب پارسه یه تحولات اساسی رو ایجاد می‌کرد... به هر حال کنکوره دیگه باید وقت گذاشته بشه.

روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - MSZ - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ب.ظ

(۳۱ مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  سرفصل این بخش‌هایی که از کتاب آقای ملکیان میگید مطابق با کتاب پارسه هستش؟ (انتقال و...؟)
۵ فصل اول کتاب ملکیان اولا همه مطالب انتهایی کتاب دکتر حقیقت رو پوشش داده و ثانیا خیلی کاملتر هست.
به نظرم اول این ۵ فصل رو بخونین و بعد فقط برای مرور کتاب دکتر حقیقت رو بخونین

شاید خیالتون راحت بشه اگه بدونین کل مطالب انتهایی کتاب حقیقت کپی کتاب ملکیان هست
و وقتی میگم کپی، منظورم دقیقا "کپی" هست.
حتی ویرگول ها هم مثل هم هستن

فقط اینکه برای اینکه کتاب حقیقت خیلی حجیم نشه، جسته و گریخته کپی برداری شده.

RE: روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - s.sadri - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۱۵ ب.ظ

(۳۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  ۵ فصل اول کتاب ملکیان اولا همه مطالب انتهایی کتاب دکتر حقیقت رو پوشش داده و ثانیا خیلی کاملتر هست.
به نظرم اول این ۵ فصل رو بخونین و بعد فقط برای مرور کتاب دکتر حقیقت رو بخونین

شاید خیالتون راحت بشه اگه بدونین کل مطالب انتهایی کتاب حقیقت کپی کتاب ملکیان هست

فقط اینکه برای اینکه کتاب حقیقت خیلی حجیم نشه، جسته و گریخته کپی برداری شده.
من کتاب حقیقت رو ندیدم اما کتاب ملکیان اگر منظورتون همون اصول مهندسی اینترنت باشه ، تایید میکنم که واقعا کامل و عالیه و جزئیات زیاد داره. من هر جا از تننباوم نمیفهمیدم سراغ این کتاب می رفتم. (البته هر دو رو برای دانشگاه خوندم)

روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - Mohammad-A - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۲ ب.ظ

(۳۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  شاید خیالتون راحت بشه اگه بدونین کل مطالب انتهایی کتاب حقیقت کپی کتاب ملکیان هست
بله خود دکتر حقیقت هم در پیش‌گفتار اشاره کردند. تا جایی که یادمه در یکی از Voiceها چند وقت پیش شنیدم که فایل تایپ‌شده رو از آقای ملکیان گرفتند.

RE: روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - MSZ - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۲۱ ب.ظ

(۳۱ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۵۲ ب.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط:  
(31 مرداد ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ب.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  شاید خیالتون راحت بشه اگه بدونین کل مطالب انتهایی کتاب حقیقت کپی کتاب ملکیان هست
بله خود دکتر حقیقت هم در پیش‌گفتار اشاره کردند. تا جایی که یادمه در یکی از Voiceها چند وقت پیش شنیدم که فایل تایپ‌شده رو از آقای ملکیان گرفتند.

بله، در مقدمه کتاب گفتن
اما اگه فایل تایپ شده رو گرفته بودن، که این همه غلط های تایپی وجود نداشت!!!
بعضی جاها هست، یه عبارت کلا ناقصه، باید بری کتاب مهندسی اینترنت احسان ملکیان رو بیاری اون تیکه رو پیدا کنی و جای خالی رو پر کنی!
در کل خوبه همه چی!!!

هرچی اومد دستتون بخونین بابا! این همه دنگ و فنگ نمیخواد دیگه!

RE: روش درست درس خواندن از صفر (شبکه های کامپیوتری) - ana_12345 - 31 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۲ ب.ظ

(۳۱ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ق.ظ)MSZ نوشته شده توسط:  
(31 مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۱۷ ق.ظ)anahitanamvar نوشته شده توسط:  بچه ها تو رو خدا یکی به من کمک کنه . Sad((( من رشتم IT نبوده و دارم شبکه رو خودم می خونم . خیلی مشکل دارم . دنبال کلاسم اما این موسسه های اصفهان اصلا برنامه ریزی ندارن معلوم نیست کلاس دارن یا نه ؟ من چی کار کنم ؟؟؟؟؟ اصفهان کلاس نمی شناسید ؟ اقا استرس گرفتم با این درس . تورو خدا یکی منو راهنمایی کنه . از روی حقیقت پارسه دارم می خونم اما الان که به لایه های فیزیکی ، روشهای مدولاسیون رسیدم سوال خیلی دارم Sad(((( یه منبع فروزان "انگلیسی " هم یکی بهم داده که اونم خوب اما احنیاج دارم به کلاس چه جوری یه کلاس پیدا کنم؟ یایکی که این درسو خونده باشه و خصوصی درس بده ؟؟؟؟؟

این پیشنهاد منه، ولی نهایتا تصمیم، تصمیم شماست:
منم شرایط شما رو داشتم، فقط با این تفاوت که رشته من آی تی هست. تو دانشگاه وقتی خواستن اسن درسو بهمون بدن، چون استادمون بار اولش بود که درس می داد خیلی پراکنده و ناجور درس داد! مخصوصا تو همین لایه فیزیکی هیچ کس چیزی نمی فهمید!
خلاصه درس گذشت و بی تعارف چیزی یاد نگرفتم و برام کابوس شده بود که این درسو چطور برا کنکور بخونم؟!
چند روزی با کتاب دکتر حقیقت سر و کله زدم، خیلی کند پیش میرفت ولی یه مطلب رو اونقدر میخوندم تا دوهزاریم بیوفته که دقیقا چی به چیه... و بالاخره خودم تونستم مشکل خودم رو حل کنم
بنظرم شما هم همین کارو بکنین... ۴ فصل اولش رو که بخونین بقیه مباحثش ساده تر میشه. بعضی چیزا رو طبیعتا باید حفظ کرد، بقیه مطالبم با یکی دو بار بیشتر خوندن خیلی بهتر براتون جا میوفته
کلاس میتونه کمک کنه، اما بدیش اینه که خیلی وقت آدم رو تلف میکنه. یه بدی دیگه هم که داره اینه که اگه شما ابهاماتتون رو خودتون بتونین رفع کنین خیلی عالی یاد میگیرن (همون مفهومی) ولی تو کلاس معمولا این اتفاق نمیوفته یا اگرم بیوفته خیلی سطحی...
من یه مدت تو فکر کلاس شبکه رفتن بودم چون خیلی اشکال داشتم، اما اونقدر خودم مطالبش رو خوندم که الان اشکالات دوستام رو هم من برطرف می کنم...

مرسی از راهنماییتون . همین حقیقت رو ادامه بدم یا برم کتاب مهندسی اینترنت احسان ملکیان که توی پست های بالا دربارش توضیح داده شده رو گیر بیارم ؟ شما که وضعیت مشابه من داشتین کدوم رو برام پیشنهاد می کنین . البیه تنن بام رو هم دارم اما یه جوری کتابش . یه PDF FOROZAN به زبان اصلی هم دارم . خوبه . اما این مدولاسیون رو ازرو فروزان هم نفهمیدم. حالا کتاب مهندسی اینترنت احسان ملکیان رو هم بگیرم در کنار حقیقت بخونم .؟ کمکم می کنه ؟