![]() |
۸ معماری، ۳۱ هوش و ۵۱ نرم افزار - نسخهی قابل چاپ |
۸ معماری، ۳۱ هوش و ۵۱ نرم افزار - Mänu - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۹ ب.ظ
بهتون تبریک میگم |
RE: رتبه ۸ معماری ۳۱ هوش ۵۱ نرم افزار - mr-sky - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۹ ب.ظ
دوستان مصاحبه رو تا سه ساعت دیگه آپلود می کنم. چون دوستان لطف زیاد داشتند ، من سعی کردم خیلی کامل توضیح بدم، از دوستانی که خیلی منتظر بودند معذرت می خوام. [/quote] سلام ممنون اپلود نشده؟یا من لینکش پیدا نمیکنم؟ |
۸ معماری، ۳۱ هوش و ۵۱ نرم افزار - yaser_ilam_com - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۱۹ ب.ظ
تمام درصد هات بالاخص ریاضی و مشترک خیلی خوبه ![]() جدا تبریک میگم ...برات در تمام مراحل زندگی آرزوی سربلندی دارم ![]() |
RE: رتبه ۸ معماری ۳۱ هوش ۵۱ نرم افزار - homa - 14 خرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۳۰ ب.ظ
(۱۴ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۵۹ ب.ظ)mr-sky نوشته شده توسط: سلام ممنون اپلود نشده؟یا من لینکش پیدا نمیکنم؟مصاحبه ی ایشون الان رو سایت هست در لینک زیر : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: ۸ معماری، ۳۱ هوش و ۵۱ نرم افزار - tiradan - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۵۷ ق.ظ
(۱۲ خرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۰۹ ب.ظ)mjzarrin نوشته شده توسط: سلام دوستان. خدایییش شبیه به معجزست |
۸ معماری، ۳۱ هوش و ۵۱ نرم افزار - fery - 19 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۴۹ ب.ظ
خیلی تبریک میگم. انشاالله تو تحصیلتون هم موفق باشید و همین طور پر انرژی ادامه بدید. ![]() خوش به حالتون، من الان وضعیت کارنامه پارسال شما رو دارم برای ما هم دعا کنید سپاس |
RE: ۸ معماری، ۳۱ هوش و ۵۱ نرم افزار - lili91 - 22 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۳۷ ق.ظ
سلام واقعا به شما تبریک میگم شاهکار کردید معدلم مثل شما هست خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی امیدوار شدم خدا خیرتون بده ![]() بابت انتقال تجربیات به ما پشت کنکوری ها سپاسگزار |
۸ معماری، ۳۱ هوش و ۵۱ نرم افزار - rowa2012 - 18 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۳۴ ق.ظ
تبریک میگم اساسی پوکوندی ها راستی کجا در اومدی (احتمالا شریف و شاید هم نه)؟؟؟؟ |