|
|
ایا امکان تغییر انتخاب ها بعد از تغییر رشته وجود دارد؟ - نسخهی قابل چاپ |
تغییر انتخاب رشته [؟] - fatemeh85 - 27 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۵ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط:(27 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۴ ب.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:(27 تیر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۶ ب.ظ)ida_isp نوشته شده توسط: امیدوارم اما معلوم نیست۲تاشو گرفته؟ چطوری گرفته؟ منظورت سهمیه شاگرد اولی؟ درمورد unique_as14 مطمئنم که قبوله ولی درمورد من خیلی اطمینانی وجود نداره ظرفیتهای امسالو که دیدین ولی واقعا امیدوارم هرسه قبول شیم .... هرچی خدا بخواد... |
تغییر انتخاب رشته [؟] - fatemeh85 - 28 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۲ ق.ظ)unique_as14 نوشته شده توسط:چقدر عالی شما همه رو میشناسین(27 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: درمورد unique_as14 مطمئنم که قبوله ولی درمورد من خیلی اطمینانی وجود نداره ظرفیتهای امسالو که دیدین حتی استاد راهنماتونم انتخاب کردین ...خوش به حالتون..منکه اگه بیام باید اول با محیط دانشگاه و خوابگاه آشنا بشم بعدش برم سراغ اساتید ... اینجاست که یه دوست خوب و آگاه مثل شما خیلی مفیده... راستش دیگه طاقت ندارم تا شهریور هر روز کارم شده بیام تو مانشت کلی برنامه داشتم مثلا قوی کردن زبانم و کامل کردن vhdl وc++ اما اصلا حوصله هیچ کاری ندارم داره ماه رمضان هم میاد که با این روزای طولانی تمام انرژی آدم گرفته میشه ... خداکنه هرچه زودتر این یک ماه هم بگذره وجود دوستایی مثل شما به آدم انرژی میده ممنونم |
RE: تغییر انتخاب رشته [؟] - unique_as14 - 28 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ ب.ظ
(۲۸ تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ب.ظ)fatemeh85 نوشته شده توسط: چقدر عالی شما همه رو میشناسین استاد راهنمای ارشمو هنوز انتخاب نکردم / اینایی گفتم واسه کارشناسیم بودن اره زبانتو حتماً قوی کن / هر چقدر بهتر بشی به نفع خودته |
|
تغییر انتخاب رشته [؟] - ahoo_vahshi93 - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۱ ب.ظ
دوستان عزیز unique_as14 و fatemeh85 و ida_isp که قراره هر سه دانشگاه اصفهان با هم همکلاسی شید میشه بدونم رتبه ی شما چند شده؟ و توی چه گرایشی این رتبه رو آوردید؟ ممنون می شم آخه منم با رتبم به اصفهان و شیراز امید دارم می خوام بدونم شما رتبتون چنده که ۳تا از سهمیه های اصفهان رو گرفتید؟ مرســـــــی |
تغییر انتخاب رشته [؟] - fatemeh85 - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۰۷ مرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۳۱ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: دوستان عزیز unique_as14 و fatemeh85 و ida_isp که قراره هر سه دانشگاه اصفهان با هم همکلاسی شید دوست عزیز شما می تونید رتبه هامونو تو همین صفحه ببینید بالای هر پست مربوط به هر کاربر یکسری اطلاعات از کاربر مربوطه هست ...![]() شما خودتون گرایش و رتبتون چنده ؟ |