![]() |
متولد چه ماهی هستی ؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: متولد چه ماهی هستی ؟ - *Najmeh* - 20 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ ق.ظ
[ [/quote] منم فروردینیم بعضی وقتا صبورم ولی بعضی وقتا میشم یه گوله اتیش ![]() ![]() [/quote] احتمالا شناسنامه شما عوض شده ![]() اخه همه فروردینیا مثل خودم دارن میگن اصلا صبر ندارن ![]() |
متولد چه ماهی هستی ؟ - maryami - 20 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ب.ظ
چقدر اردیبهشتی کمه. تا حالا که از ۵۱ نفر منم فقط ![]() ![]() |
متولد چه ماهی هستی ؟ - fateme66 - 21 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ق.ظ
من تیری ام دو روز پیش تولدم بود ![]() |
متولد چه ماهی هستی ؟ - Parva - 21 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ق.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ق.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: من تیری امفاطمه جان تولدتون مبارک، |
RE: متولد چه ماهی هستی ؟ - fateme66 - 21 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ق.ظ
(۲۱ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ق.ظ)parva نوشته شده توسط:(21 تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۱ ق.ظ)fateme66 نوشته شده توسط: من تیری امفاطمه جان تولدتون مبارک، ممنون پروا جان،خیلی خوشحالم کردین ![]() |
متولد چه ماهی هستی ؟ - esi - 22 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ق.ظ
اردیهشت ها از بقیه کمترن. بچه های اردیبهشتی خودشونو معرفی کنن !!!؟؟؟ منم چون عاشق سکوت و تنهاییم اردیبهشتیم |
متولد چه ماهی هستی ؟ - kiana-2020 - 22 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۷ ب.ظ
تیرماه... |
متولد چه ماهی هستی ؟ - karimi - 22 تیر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۹ ب.ظ
منم اردیبهشتیم |
متولد چه ماهی هستی ؟ - The BesT - 22 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ
من شهریوری هستم...۳۱ شهریور حالا بیا فال ما را بگیر.... ![]() البته میدونم بهتر از شهریوری ها پیدا نمیشه ![]() |
RE: متولد چه ماهی هستی ؟ - nmusavi - 23 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۸ ق.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۲ ق.ظ)esi نوشته شده توسط: اردیهشت ها از بقیه کمترن. بچه های اردیبهشتی خودشونو معرفی کنن !!!؟؟؟اردیهشت ها از بقیه کمترن. بچه های اردیبهشتی خودشونو معرفی کنن !!!؟؟؟ منم اردیبهشتیم منم چون عاشق سکوت و تنهاییم اردیبهشتیم ای جان گفتی منم همینطوریم |
RE: متولد چه ماهی هستی ؟ - Jooybari - 23 تیر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۱ ق.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۵ ب.ظ)Alidousti نوشته شده توسط: من شهریوری هستم...۳۱ شهریور پس ترم جدید رو با شیرینی شروع میکنیم. ![]() |
RE: متولد چه ماهی هستی ؟ - alirezad - 23 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ ق.ظ
شهریوریا دست دست ![]() همه ی ماه ها ماه خدا هستند. آینده هم خدا تعیین می کنه و نه ماه تولد. |
متولد چه ماهی هستی ؟ - معمری - ۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ق.ظ
من مهریم .اینجا کسی مهری نیست؟ |
متولد چه ماهی هستی ؟ - شبگرد - ۲۳ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۶ ق.ظ
من ۲۹ اسفند هستم |
متولد چه ماهی هستی ؟ - abraham - 23 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ق.ظ
۲۵ تیر دو روز دیگه هم تولدمه |