![]() |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - نسخهی قابل چاپ |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - ماه بانو - ۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ب.ظ
چقدر من بد حل میکردم این سوالهارو :| همش فرمولارو میاوردم تو ذهنم خیلی خوب توضیح دادید بسیار راه گشا بود |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - Fardad-A - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ
سوال دوم : من بنظرم رسید دو عبارت اول را بصورت شرطی بنویسید: [tex]\widetilde{p}\rightarrow q[/tex] [tex]\widetilde{r}\rightarrow \widetilde{p}[/tex] خب دو جمله اول دو عبارت شرطی پشت سر هم هست. پس نتیجه آن: [tex]\widetilde{r}\rightarrow q[/tex] هست.حالا به عبارت سوم نگاه کنید که معنایش اینه کهنقیض r درسته که مقدم عبارت شرطی بالاست و در نتیجه برای درستی عبارت باید qدرست باشه. سعی کردم از حفظیات استفاده نشه. |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - Fardad-A - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ
سوال ۳ را کسی حل کرده؟ |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - Fardad-A - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ
یه راهنمایی در مورد سوال ۳ از عبارات پایین بیاید بالا. |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - nazanin_sh - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ
بله من حل کردم |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - jameshenas - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ
من یک و ۲ رو حل کردم ولی ۳ سخت بود ... عکس گرفتم و اتچ کردم میشه ببینید و نظر بدید |
RE: جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - ana_12345 - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۲ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: سوال ۳ را کسی حل کرده؟ من که راحش رو اون بالا گفتم . |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - Mahbanoo313 - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ
من سه تا سوال رو درست حل کردم اگر اشکالی نداره سوال سه رو توضیح میدم . ای بابا توی تایپ مشکل دارم نمیتونم صورت سوال و جوابش رو درست تایپ کنم !!! |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - Fardad-A - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ب.ظ
راه حل تست خانم anahitaدرسته . کسی میتونه حل کنه؟ |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - smrha - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ
من موقع حل کردن ۳ به گزینه های توجه نکردم اما دوباره که سوالارو یه بار دیگه با دقت خوندم دیدم با کمی دقت میشد به جواب درست رسید |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - jameshenas - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: یه راهنمایی در مورد سوال ۳ از عبارات پایین بیاید بالا.خب از پایین به بالا که s , t هر دو نادرست هستن و معادله جور در نمیاد که |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - Fardad-A - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۶ ب.ظ
میخواین بذاریم باشه که همه حل کنند؟ |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - jameshenas - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ب.ظ
موافقم |
RE: جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - nina - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ب.ظ
(۲۹ تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط:s=F و t =T هست(29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: یه راهنمایی در مورد سوال ۳ از عبارات پایین بیاید بالا.خب از پایین به بالا که s , t هر دو نادرست هستن و معادله جور در نمیاد که |
جلسه دوم : سری اول سوالات از مبحث اول - Fardad-A - 29 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ب.ظ
دوستان سوال ۳ را خودتون حل کنید آموزنده است. البته راه تستی اش را که گفتند. اگه کسی سوال داشت جلسه بعدی مطرح کنه یا خصوصی بپرسه. فکر کنم دو سری سوال دیگه از این مبحث باشه.شاید یه کم مشکلتر و مربوط به مباحث سورها و استنتاجها. و البته شما از فردا مبحث دوم را شروع میکنید و سوالاتتون را میفرستید. |