![]() |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - نسخهی قابل چاپ |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - irisadaf - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۱ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۵۶ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: ممنون از irisadafنتایج مسلما خیلی دیر میاد ، پاسخ اون سوالاتون را هم تو کامنت های قبلیم تو همین بحث دادم، اگه حتی روزانه هم معرفی بشین ، الزامی به ثبت نام ندارین و اگه جای خوبی قبول بشین که خوب همونجا میرین ثبت نام. باز هم میگم این تسهیلات ، به معنی قبولی یه نفر نیست و سنجش فقط میاد دانشجوها را طبق معیارهای خودش صرفا به یه دانشگاه طبق انتخاب رشته ۱۰ تاییتون معرفی میکنه . اینکه قبول نهایی بشین به عهده خود دانشگاهه |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ۸Operation - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۵ ب.ظ
(۰۱ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط: این گزینه که نوشته : "متقاضی جایابی سازمانی می باشم" یعنی چی؟ اگه علامت بزنیم چی میشه؟ اگه نه چی؟ ![]() |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - irisadaf - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۹ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۰۵ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط:ظاهرا برای همینه ، اگه اون ۱۰ تا را نیاریم یه امیدی هست بازم اینجوری(01 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۰۰ ب.ظ)uniquegirl نوشته شده توسط: این گزینه که نوشته : "متقاضی جایابی سازمانی می باشم" یعنی چی؟ اگه علامت بزنیم چی میشه؟ اگه نه چی؟ ![]() |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ahoo_vahshi93 - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۲ ب.ظ
اینکه چرا مشخصات منو قبول نمی کنه رو پیدا نکردم؟؟ |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - irisadaf - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۴ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۲ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: اینکه چرا مشخصات منو قبول نمی کنه رو پیدا نکردم؟؟حتما نوع آزمون و سال آزمون را درست نزدید. مثلا من ورودی ۸۷ ام و سراسری ۸۷ را انتخاب کردم و راحت آورد . |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ۸Operation - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۰ ب.ظ
با تشکر از irisadaf دوستان کسی اطلاع داره که میشه همه رشته را انتخاب کرد یا نه؟(منظورم رشته هایی با ظرفیت ۱-۲-۳ نفر هستش) یعنی برای این رشته ها هم سنجش کسانی رو به عنوان استعدادهای درخشان معرفی می کنه یا نه؟ کلا به ازای هر چند نفر ظرفیت اعلام شده یک نفر معرفی میشه؟ |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - zer0ne - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ق.ظ
دوستان اطلاع دارن که دانشگاه آزادو هم قبول میکنن یا نه؟ چون من رفتم دانشگاهمون گفتن اون واسه دانشگاه های سراسریه و ناامیدم کردنو برگشتم یعنی این وسط دانشگاه آزادیا ضرر میکنن؟ اگه اطلاع دارین حتما بگین ممنون |
RE: اطلاعیه - ۸Operation - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۴۳ ق.ظ)zer0ne نوشته شده توسط: دوستان اطلاع دارن که دانشگاه آزادو هم قبول میکنن یا نه؟ منم تا جایی که توی صفحات مختلف وب دیدم (منبع اصلی قسمت آیین نامه های سایت وزارت علوم) دانشگاههای آزاد شامل این آیین نامه نمی شن. |
نحوه انتخاب رشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - omidd1315 - 03 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۵ ب.ظ
سلام دوستان در این انتخاب رشته چرا فقط ۱۰ محل و کد رشته مختلف رو میشه انتخاب کرد. کسی خبر داره چرا؟؟؟؟ گزینه جایابی سازمانی چیه؟ یعنی میگردن جا پیدا میکنند!!! شما چطور این ۱۰ تا رو با توجه به محل تحصیل کارشناسیتون انتخاب می کنید؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید سروران |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - malekinasab - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ ب.ظ
سلام دوستان من یه سوالی داشتم به نظرتون اگه از این سهمیه استفاده کنیم سهمیه رتبه اولی ازبین نمیره آخه من ازسهمیه رتبه اولی استفاده نکردم وگذاشتم برا امسال؟ |
چند سوال در مورد این اطلاعیه - ابراهیم۱ - ۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان من چند تا سوال داشتم خواهش میکنم اگه کسی در موردش چیزی میدونه جواب بده ۱-منظور از جایابی سازمانی چیه؟ایا باید این تیک رو بزنم یا نه؟ ۲-رشته من که کامپیوتره ایا میتونم در رشته ی فناوری اطلاعات شرکت کنم و بتونم تو اولویتهام گرایشهای it رو بگنجونم؟ ۳-از کجا میتونم بفهمم که هر دانشگاه چه تعداد ظرفیت داره که دانشجویان از این راه بگیره ایا این امار از جایی معلومه؟ خواهشا هر کسی جواب هر کدوم از سوالات میدونه جواب بده چون میدونم برای خیلی از بچه ها جای سوال است با تشکر |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - uniquegirl - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ ب.ظ
دقت کردین همه دارن سوال می پرسن و هیچکس نیست جواب سوالای ما رو بده. یه عده با تردید و گمان، یه چیزایی میگن، اما هیچ چیز قطعی وجود نداره یعنی هلاک این اطلاعیه دادن سنجشم بس که واضحه همه چیزش!!! |
RE: اطلاعیه - Mahbanoo313 - 04 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۵۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۲ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: اینکه چرا مشخصات منو قبول نمی کنه رو پیدا نکردم؟؟شما بعد از زدن اسم و فامیل و سال ازمون باید به سمت راست صفحه توجه کنید و گزینه ارسال مدارک رو بزنید این گزینه رو که زدید مشخصاتتون رو میاره که یه سری رو هم خودتون باید تکمیل کنید . بعدش دوباره از همون منوی سمت راست انتخاب رشته رو هم انتخاب کنید امیدوارم مشکلتون حل بشه |
سوال - ابراهیم۱ - ۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ ب.ظ
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان رشته من که کامپیوتره ایا میتونم در رشته ی فناوری اطلاعات شرکت کنم و بتونم تو اولویتهام گرایشهای it رو بگنجونم؟ خواهشا هر کسی جواب سوال رو میدونه جواب بده چون میدونم برای خیلی از بچه ها جای سوال است با تشکر |
RE: سوال - Mahbanoo313 - 05 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۱۴ ق.ظ
(۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۴۲ ب.ظ)ابراهیم۱ نوشته شده توسط: با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان اگر آیین نامه رو کامل مطالعه کرده باشید متوجه میشید که میتونید این کار رو انجام بدین اما خب شانس قبولیتون رو پایین تر میاره . چون اولویت با ادامه دادن رشته خودتون هست. |