|
|
ساعاتی قبل/بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -کنکوریهای عزیز! هر چی می خواید بگید - نسخهی قابل چاپ |
|
ساعاتی قبل/بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -کنکوریهای عزیز! هر چی می خواید بگید - Mojtaba - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ق.ظ
شبانه های کجا رو زده بودین؟ |
|
ساعاتی قبل/بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -کنکوریهای عزیز! هر چی می خواید بگید - Msccom - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۵۳ ق.ظ
حالا وقت شیرینی خورونه من که شیرینیمو ۱ هفته قبل دادم رفت
|
|
ساعاتی قبل/بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -کنکوریهای عزیز! هر چی می خواید بگید - memco - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ ب.ظ
من هم روزانه شاهد رو اوردم.شکر |
سوال - FAHIMEH2010 - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۰ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۰۶ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: خدایا شکر. اصلا فکرشو نمی کردم.نگفتین کجا قبول شدین؟ |
|
ساعاتی قبل/بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -کنکوریهای عزیز! هر چی می خواید بگید - bbc_sh - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۲ ب.ظ
بچهها من مجازی شیراز IT قبول نشدمم خیلی ناراحتم وقعانننن ، آخه پارسال تا ۱۷۰۰ قبول میشدنن من رتبم ۱۴۰۰ هسس ،،، خیلی ناراحتم واقعا خیلی حالم بده ، مطمئن بودم قبول میشم ، یعنی ممکن توی تکمیل ظرفیت بیارم ؟؟؟ ![]() ![]()
|
|
ساعاتی قبل/بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -کنکوریهای عزیز! هر چی می خواید بگید - khashaya - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ب.ظ
من آموزش محور کردستان قبول شدم.... نمی دونم خوبه یا بده.... خودم دلم بود همدان قبول شم ولی قسمت نشد |
|
ساعاتی قبل/بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -کنکوریهای عزیز! هر چی می خواید بگید - parisa68 - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۳ ب.ظ
بچه ها رتبه هاتونم بگید. |
|
ساعاتی قبل/بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -کنکوریهای عزیز! هر چی می خواید بگید - hani89 - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۹ ب.ظ
من امیرکبیر قبول شدم . محل تحصیلش گرمساره و شبانه ست . گرایش معماری قبول شدم کسی هست اینجا با من هم دانشگاهی باشه؟ |
RE: من حالم از تو بدتره !!! - esi - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ب.ظ)ashraf11551 نوشته شده توسط: من با ۳۱۱ نرم افزار - حتی شبانه فردوسی هم قبول نشدم!ناراحت نباش دوست عزیز، حتما صلاح کار تو این بوده، به خدا اعتماد کنید ، حتما خیری در کار بوده. اما امسال اوضاعه نرم واقعا خرابه ، با ۱۴۹ روزانه فردوسی قبول شدن و شبانه های تهران رو هم نیاوردن. یعنی نرم واقعا افتضاحه بود امسال. ظرفیت ها خیلی کم شده بود، هوشم همینطور اما نه بشدت نرم، یه دوستمون با ۱۰۱ امیرکبیر رو نیاورده ![]() سال ساله معماری ها بود. اگه تکمیل ظرفیتی در کار باشه ، کلا نرم افزار تکمیل ظرفیتی نداره. اما ان شاالله به هدفتون برسید الان کمی ناراحتید ، عادی هم هست، توکل کنید بخدا ، |
|
ساعاتی قبل/بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -کنکوریهای عزیز! هر چی می خواید بگید - abbassep - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ب.ظ
با ۷۵۹ شیخ بهایی اصفهان قبول شدم چطوره برم با نه؟ |
RE: من حالم از تو بدتره !!! - javadyousefi - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ ب.ظ
(۱۲ شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۱۰ ب.ظ)esi نوشته شده توسط:منم با ۱۴۹ روزانه نرم فردوسی آوردم.و تهران هیچی قبول نشدم هوش هم ۱۸۸ بودم که تهران نیاوردم.(12 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ب.ظ)ashraf11551 نوشته شده توسط: من با ۳۱۱ نرم افزار - حتی شبانه فردوسی هم قبول نشدم!ناراحت نباش دوست عزیز، حتما صلاح کار تو این بوده، به خدا اعتماد کنید ، حتما خیری در کار بوده.
|
|
ساعاتی قبل/بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -کنکوریهای عزیز! هر چی می خواید بگید - abbassep - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۳۱ ب.ظ
خانم من کاردانیمو دانشگاه دولتی بودم و کارشناسی رو غیر انتفاعی اگه دانشگاه های مادر کشور رو کنار بذاریم با بقیه دانشگاه ها تفاوتی ندارن در ضمن سیاست دولت اینه که دانشگاه بدون پول (روزانه) برداشته بشه و همه دانشگاه ها پولی بشن و می بینیم که دارن این کارو می کنن و غیر انتفاعی امسال ۳ برابر شد و به همین نسبت روزانه کمتر شده. پس منتظر باشین که چند سال آینده وقتی بگن دانشگاه دولتی یعنی همین غیر انتفاعی |
|
ساعاتی قبل/بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -کنکوریهای عزیز! هر چی می خواید بگید - esi - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۴۶ ب.ظ
آره اصلاح می کنم رتبه ۱۴۹ درسته ، ببخشید با یکی دیگه اشتباه گرفتم. به هر حال واقعا اوضاعه نرم خیلی خرابه بود. |
|
ساعاتی قبل/بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -کنکوریهای عزیز! هر چی می خواید بگید - NArian - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ب.ظ
با این اوضاع فکر کنم خیلی شانس آوردم که با ۴۹۰ هوش الزهرا قبول شدم... |
|
ساعاتی قبل/بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور ارشد -کنکوریهای عزیز! هر چی می خواید بگید - atti joon - 12 شهریور ۱۳۹۱ ۰۲:۳۴ ب.ظ
با کمال نا امیدی هیچ جا قبول نشدم فقط افسوس میخورم. ایشاله امسال میخونم و قبول میشم |