![]() |
قبولی های علوم و تحقیقات تهران - نسخهی قابل چاپ |
RE: قبولی های علوم و تحقیقات تهران - nasim52 - 30 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ب.ظ
سلام من علوم تحقیقات تهران قبول شدم،ارشد نرم افزار،ولی بدم نمی یاد با یکی جابجا کنم برم نیشابور مخصوصا اگه همین ترم ۱ امکان جابجایی باشه اگه کسی نیشابور قبول شده و مایل هست تماس بگیره سلام من علوم تحقیقات تهران قبول شدم،ارشد نرم افزار،ولی بدم نمی یاد با یکی جابجا کنم برم نیشابور مخصوصا اگه همین ترم ۱ امکان جابجایی باشه اگه کسی نیشابور قبول شده و مایل هست تماس بگیره ۰۹۱۵۱۵۳۷۹۱۵ سلام من علوم تحقیقات تهران قبول شدم،ارشد نرم افزار،ولی بدم نمی یاد با یکی جابجا کنم برم نیشابور مخصوصا اگه همین ترم ۱ امکان جابجایی باشه اگه کسی نیشابور قبول شده و مایل هست تماس بگیره ۰۹۱۵۱۵۳۷۹۱۵ سلام من علوم تحقیقات تهران قبول شدم،ارشد نرم افزار،ولی بدم نمی یاد با یکی جابجا کنم برم نیشابور مخصوصا اگه همین ترم ۱ امکان جابجایی باشه اگه کسی نیشابور قبول شده و مایل هست تماس بگیره ۰۹۱۵۱۵۳۷۹۱۵ |
RE: قبولی های علوم و تحقیقات تهران - shokoo - 03 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ب.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ب.ظ)nasim52 نوشته شده توسط: سلام من علوم تحقیقات تهران قبول شدم،ارشد نرم افزار،ولی بدم نمی یاد با یکی جابجا کنم برم نیشابور مخصوصا اگه همین ترم ۱ امکان جابجایی باشه اگه کسی نیشابور قبول شده و مایل هست تماس بگیره قانون جابه جایی رو فرهاد دانشجو برداشت |
RE: قبولی های علوم و تحقیقات تهران - agha meysam - 04 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ)shokoo نوشته شده توسط:(23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ)network115 نوشته شده توسط: سلام موقع ثبت نام واحد انتخاب کردین؟؟؟؟ salam.mishe begi man ba nomre kole 7117 memari toye entekhab reshteye mojadad shansi daram ya na? |
RE: قبولی های علوم و تحقیقات تهران - agha meysam - 04 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۱ ق.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ)shokoo نوشته شده توسط:(23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ)network115 نوشته شده توسط: سلام موقع ثبت نام واحد انتخاب کردین؟؟؟؟ سلام.میشه بپرسم نمره کلتون چنده؟من یا ۷۱۱۷ شانس دارم؟نمونه کارنامه ندارید؟ |
RE: قبولی های علوم و تحقیقات تهران - aryaeei - 04 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۱ ق.ظ)agha meysam نوشته شده توسط:قبولی شک نکن به رتبت نگاه کن اگه تا حدودای ۴۰-۴۵ هستی قبولی ملاک بیشتر رتبست نه تراز(24 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ)shokoo نوشته شده توسط:(23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ)network115 نوشته شده توسط: سلام موقع ثبت نام واحد انتخاب کردین؟؟؟؟ |
RE: قبولی های علوم و تحقیقات تهران - mah_9966 - 07 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ ق.ظ
(۳۰ شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۲۴ ب.ظ)nasim52 نوشته شده توسط: سلام من علوم تحقیقات تهران قبول شدم،ارشد نرم افزار،ولی بدم نمی یاد با یکی جابجا کنم برم نیشابور مخصوصا اگه همین ترم ۱ امکان جابجایی باشه اگه کسی نیشابور قبول شده و مایل هست تماس بگیره ................................................................................................................................................................................ لطف میکنید بگید ترازتون چند شده که علوم تحقیقات قبول شدی؟ |
RE: قبولی های علوم و تحقیقات تهران - agha meysam - 07 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ
(۰۴ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ)aryaeei نوشته شده توسط:اخه اگه رتبم مشخص بود که مشکلی نداشتم.معماری گرایش اصلیم نبوده(04 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۱ ق.ظ)agha meysam نوشته شده توسط:قبولی شک نکن به رتبت نگاه کن اگه تا حدودای ۴۰-۴۵ هستی قبولی ملاک بیشتر رتبست نه تراز(24 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۲۴ ق.ظ)shokoo نوشته شده توسط:(23 شهریور ۱۳۹۱ ۱۱:۲۴ ب.ظ)network115 نوشته شده توسط: سلام موقع ثبت نام واحد انتخاب کردین؟؟؟؟ |
RE: قبولی های علوم و تحقیقات تهران - Mppm - 03 اسفند ۱۳۹۵ ۰۱:۴۳ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۰ ۰۷:۱۹ ب.ظ)پشتکار نوشته شده توسط:(22 آبان ۱۳۹۰ ۰۸:۱۴ ق.ظ)aatwo نوشته شده توسط: تا اونجا که من واسه دوستم دیدم پیام نور به آزاد رفت دروس بالای ۱۲ رو حساب کردن قزوین با علوم تحقیقات؟؟؟؟؟؟اصلا قابل مقایسه هستن؟ توروخدا دیگه اینو نگید ازاد کرج که یکی از دانشگاه های شاخه رتبه ی دوم شدم و علوم تحقیقات رتبه ی اول. قزوین که اصلا عددی نیست در مقابل اینا. اصلا این فکرو نکنید علوم تحقیقات بهتریییییین دانشگاهه و از هر لحاظ عالیه. |
RE: قبولی های علوم و تحقیقات تهران - نسیم ناصری - ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ ۰۴:۰۲ ب.ظ
(۲۱ شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ب.ظ)aka111 نوشته شده توسط: سلام منم قبول شدم فکر کنم هفته اول مهر باشهخوش ب حالتون.رتبتون چند شد؟ |
RE: قبولی های علوم و تحقیقات تهران - pioneer01 - 11 شهریور ۱۳۹۶ ۰۴:۰۹ ب.ظ
(۱۱ شهریور ۱۳۹۶ ۰۴:۰۲ ب.ظ)نسیم ناصری نوشته شده توسط:(21 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ب.ظ)aka111 نوشته شده توسط: سلام منم قبول شدم فکر کنم هفته اول مهر باشهخوش ب حالتون.رتبتون چند شد؟ این پست مربوط به سال ۹۱ هستش ![]() |
قبولی های علوم و تحقیقات تهران - new_collegian - 29 شهریور ۱۳۹۶ ۱۲:۲۶ ق.ظ
سلام کدوم یک از دانشکده های علوم و تحقیقات خوابگاه دارن؟؟؟ ممنون میشم سریع ج بدین |
قبولی های علوم و تحقیقات تهران - khorshid_sh - 19 فروردین ۱۳۹۸ ۱۰:۲۱ ب.ظ
سال ۹۴ ارشد شبکه علوم تحقیقات قبول شدم با رتبه ۷۶، اصلا دانشگاه خوبی نیست، اساتید از سایر دانشگاههای ازاد و بسیار اذیت میکنن، کلاسها وسط هفته است و واقعا دانشجو اذیت میشه.در اخر برا پایان نامه استاد ندارن و بسیار اساتید سهل انگار.شاید دو سه تا خوب فقط پیدا بشه و دانشگاه اصلا اجازه نمیده پژوهش محور تبدیل به اموزش محور بشه و ۸۰ درصد دانشجویان بیرون مینویسن. در ضمن این گرایش بسیار سخته و برا افرادی در بازار کار کاربرد داره که حداقل دو سال شبکه کار بوده باشند .واحدهای تهران مرکز و جنوب خیلی بیشتر با دانشجو کنار میان. در ضمن پارسال عده ای از دانشجویان بخاطر تصادف اتوبوس فوت کردند و دانشگاه هیچ اثری از ان عزیزان باقی نذاشته و حتی یاد بود و محل حادثه را کلا جمع کرده. غذا و بوفه هم افتضاح . شبها باید دانشجوها کلی منتظر اتوبوس تو سرما منتظر بمونن . چون اجازه نمیدن با ماشین شخصی بالا برن یا با قیمت خیلی گرون. دوستان خیلی دقت کنید.این دانشگاه فقط اسمگنده ای داره و نمای زیبا.ولی کیفیت صفر . |
RE: قبولی های علوم و تحقیقات تهران - Alireza.Moftakharzadeh - 11 دى ۱۳۹۸ ۰۶:۰۸ ب.ظ
(۱۹ فروردین ۱۳۹۸ ۱۰:۲۱ ب.ظ)khorshid_sh نوشته شده توسط: سال ۹۴ ارشد شبکه علوم تحقیقات قبول شدم با رتبه ۷۶، اصلا دانشگاه خوبی نیست، اساتید از سایر دانشگاههای ازاد و بسیار اذیت میکنن، کلاسها وسط هفته است و واقعا دانشجو اذیت میشه.در اخر برا پایان نامه استاد ندارن و بسیار اساتید سهل انگار.شاید دو سه تا خوب فقط پیدا بشه و دانشگاه اصلا اجازه نمیده پژوهش محور تبدیل به اموزش محور بشه و ۸۰ درصد دانشجویان بیرون مینویسن. در ضمن این گرایش بسیار سخته و برا افرادی در بازار کار کاربرد داره که حداقل دو سال شبکه کار بوده باشند .واحدهای تهران مرکز و جنوب خیلی بیشتر با دانشجو کنار میان. در ضمن پارسال عده ای از دانشجویان بخاطر تصادف اتوبوس فوت کردند و دانشگاه هیچ اثری از ان عزیزان باقی نذاشته و حتی یاد بود و محل حادثه را کلا جمع کرده. غذا و بوفه هم افتضاح . شبها باید دانشجوها کلی منتظر اتوبوس تو سرما منتظر بمونن . چون اجازه نمیدن با ماشین شخصی بالا برن یا با قیمت خیلی گرون. دوستان خیلی دقت کنید.این دانشگاه فقط اسمگنده ای داره و نمای زیبا.ولی کیفیت صفر . اگه دانشگاه خوبی نبود پس چرا شما اونجا رو انتخاب کردین لطفا مردم رو گمراه نکنید واقعا متاسفم واسه طرز تفکرتون |