![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - NullPointerException - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ)just4it نوشته شده توسط: وای چه قد همه با حالین !هیچی یه آهنگ مشتی گوش بده بعد که جیگرت حال اومد دودستی بچسب به درسا!!! هنوز کلی وقت داری رفیق......... |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ق.ظ)just4it نوشته شده توسط: وای چه قد همه با حالین !نگران نباشید اگر مشکلی واسه مفاهیم درسا نداشته باشید شما هم میرسید درسا رو کامل بخونید تازه دوره هم داشته باشید ![]() امروز داشتم تستهای مدار ترکیبی منطقی یکم حل میکردم این سوالات هست که مالتی پلکسر میده واقعا مونده چطور تونسته با این توضیحات تشخیص بده کدوم درسته خیلی زمانبر هست اما خودم از کتاب دیگه راهی دیگه استفاده کردم سه سوته جواب میداد .... خوشمان آمد ![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mohammadali1990 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ق.ظ
بچه ها بهم روحیه بدین جا نا امید کردن - - - حواستون به خانما باشه - حساس ترند و استرس شون بیشتره ب نسبت |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ق.ظ
همه کسایی که حس نا امیدی می کنند بهشون از همین تریبون میگم که اصلا نا امید نباشید. من ۲تا کتاب خوندم اون هم تست هاش مونده ![]() پس کلی امیدوار باشید . چون من کسایی رو دیدم که از این هم بدتره اوضاعشون اما امید دارن . مثل خودم ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mohammadali1990 - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ق.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط:نقل قول: اما کلا تقریبا دارم دور دوم کتابها رو میخونم (۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ق.ظ)Mehran نوشته شده توسط: همه کسایی که حس نا امیدی می کنند بهشون از همین تریبون میگم که اصلا نا امید نباشید. بپیش برو داداشی قبولت دارم - پروفایلتم ویرایش کن بزن زیر ۲۰ ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۶ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ق.ظ)Mehran نوشته شده توسط: همه کسایی که حس نا امیدی می کنند بهشون از همین تریبون میگم که اصلا نا امید نباشید. بپیش برو داداشی قبولت دارم - پروفایلتم ویرایش کن بزن زیر ۲۰ ![]() [/quote] ![]() یعنی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ریاضی مهندسی هنوز کتابش رو ندارم. راستی واسی ریاضی مهندسی چه کتابی رو بخونم؟؟؟پارسه ریاضی مهندسی چطوره؟؟؟؟ pdf پارسه هست؟؟؟ کسی لینکشو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۲۵ ق.ظ
الان ساعت ۴:۳۰ صبح هست و من تک و تنها توی مانشت می خوام اینجا الان فریــــــــــــاد بزنم... بچه ها خدایی الان که نیستید تنهایی تو مانشت رو دارم حس می کنم.... وای ترس ورم داشته میرم بخوابمممممممممممممممممممممم |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - virtual girl - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ق.ظ
نقل قول: استرس نداشته باش کافیست ماهانی شویهه ! اینو خوب اومدی از دیروز دارم زنگ میزنم ماهان تا ببینم این سرفصل هایی که گفته دقیقا چی هست ۲ ساعت منو پاس دادن این ور اون ور آخرشم وصل کردن به همون نفر اول !! من ۲۵% اول رو شروع کردم از دیروز! نقل قول: یجز مهندس کامپیوتر سیاست مدار خوبی هم هستیا ... لایک :دی قضیه مشکوک میزنه ! مسئولین رسیدگی کنن لطفن ! |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۴ ق.ظ)virtual girl نوشته شده توسط:نقل قول: استرس نداشته باش کافیست ماهانی شویهه ! اینو خوب اومدی از دیروز دارم زنگ میزنم ماهان تا ببینم این سرفصل هایی که گفته دقیقا چی هست ۲ ساعت منو پاس دادن این ور اون ور آخرشم وصل کردن به همون نفر اول !! تقصیر خودته که زنگ زدی. تو سایتش کاملا هست. مشکوک رو خوب اومدی، خودمم باید رسیدگی کنم ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - virtual girl - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ب.ظ
نقل قول: تقصیر خودته که زنگ زدی. تو سایتش کاملا هست. اینو خودمم دیده بودم ۱۰ بارم از روش خوندم ولی بازم دقیق مشخص نکرده کدوم فصل ها ست مثلن نرم رو گفته چه فصل هایی ولی مثلن گسسته رو نمیتونم تطابق بدم فصل دوم پوران کامل هست یا نه ؟ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - asusx59sr - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۵ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۴ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط:نقل قول: تقصیر خودته که زنگ زدی. تو سایتش کاملا هست. فصل اول و دوم به طور کامل و فصل چهارم تا ص ۱۲۸ (فصل سوم اصلا نیست) |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۰ ب.ظ
تا امروز که تونستم با برنامه ای که دارم پیش برم ![]() یه سوال دوستان من واسه معماری جزوه اجلالی خوندم البته ۳-۴ جلسه ازش مونده و کتاب راهیان ارشد رو واسش گرفتم چون بچه ها گفته بودن حل تست بهتری داره بنظرتون ارزش داره کتاب پوران رو هم بگیرم ؟؟!!! |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - maryam.raz - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۶ ق.ظ)Mehran نوشته شده توسط: [راستی واسی ریاضی مهندسی چه کتابی رو بخونم؟؟؟پارسه ریاضی مهندسی چطوره؟؟؟؟واسه ریاضی مهندسی یکی جزوه پارسه خوبه(معتقدی) یکی هم جزوه نصیر ( کریمی) |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۶ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط:(16 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۶ ق.ظ)Mehran نوشته شده توسط: [راستی واسی ریاضی مهندسی چه کتابی رو بخونم؟؟؟پارسه ریاضی مهندسی چطوره؟؟؟؟واسه ریاضی مهندسی یکی جزوه پارسه خوبه(معتقدی) لینک دانلودش هست؟؟؟ تو همین مانشت هست؟ |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - virtual girl - 16 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ ب.ظ
نقل قول: فصل اول و دوم به طور کامل و فصل چهارم تا ص ۱۲۸ (فصل سوم اصلا نیست) مرسی . فصل ۴ رو نمیدونستم ! اینا رو خودتون درمیارید ؟ یا از کسی میپرسید؟ |