|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - mahdi.68 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۴ ب.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: شما که میانگینت شده ۲۴!!! اونوقت ۱۵۰ تا ۳۰۰ میشی من با میانگین ۲۵ زیر ۳۰۰ نمیشم؟! Big Grin واقعا جالبه. شما که نمیدونید بچه ها اینجا بیشتر توی چه گرایشی بحث میکنن چرا همینجوری نظر میدید. ما اکثرا روی گرایش امنیت و شبکه داریم بحث میکنیم. حالا خوب نگاه کنید کارنامه اون بنده خدا رو ((۳۰*۱)+(۱۷*۴)+(۵۱*۲)+۰)/۸=۲۵ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sahar_rostami2 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۹ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۴ ب.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: شما که میانگینت شده ۲۴!!! اونوقت ۱۵۰ تا ۳۰۰ میشی من با میانگین ۲۵ زیر ۳۰۰ نمیشم؟! Big Grin عجب!!!!!!! روی گرایش امنیت و شبکه؟؟؟؟!!! نزنین این حرفو! طرف خونده واسه تجارت مدیریت زده شما گرایش شبکه شو حساب میکنی؟که چی بشه؟!!! بیخیال بگذریم ادامه بده شما ! آدم میمونه چی بگه!!!!
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - Nfrs - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۴ ب.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: شما که میانگینت شده ۲۴!!! اونوقت ۱۵۰ تا ۳۰۰ میشی من با میانگین ۲۵ زیر ۳۰۰ نمیشم؟! Big Grin مهندس بنظرت امسال برای زیر ٢٠ باید میانگین چند داشت؟ |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - mahdi.68 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ ب.ظ
دقت کنین آخرش هم ذکر کردم که اطمینانی نیست و ممکه نظر سازمان سنجش بهتر از این رو براتون رقم بزنه. خب بنظر شما بهتر از ربته ۱۰۰ یعنی چی . طبیعتا یعنی زیر ۱۰۰ اگر خوب به نوشته ها دقت کنین این برداشتو نمیکنین که بنده دارم نا امید میکنم بچه های رو. برگردین چندین صفحه قبل و قضاوت کنین ببینین امید دادم یا نا امید کردم. |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sixsixsix - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ ب.ظ
دوستان،، کاربر mahdi.68 هدفش کمک به ماست. از صبح تا حالا هم اینجا جوابگوی کاربرا بودن اگر هم اشتباه کنه نباید اجرشو ضایع کرد. با یه در خواست بهش بگید هر چند میدونم اعصاب همتون داغونه،مثل خودم من از روزی که سازمان سنجش کلید رو زده شدم مثل دیوونه ها، از صبح تا شب تو اینترنت الکی میچرخم. بعدشم mahdi.68 سازمان سنجش که نیست.ممکنه اشتباه کنه.بیخیال بابا هر چند هدف ایشون تو شبکه و امنیت بودهامیدوارم به کسی بر نخوره |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - mahdi.68 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۵ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۰ ب.ظ)Nefarious نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۷ ب.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۴۱ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۴ ب.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط:(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: شما که میانگینت شده ۲۴!!! اونوقت ۱۵۰ تا ۳۰۰ میشی من با میانگین ۲۵ زیر ۳۰۰ نمیشم؟! Big Grin نظری ندارم |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sahar_rostami2 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ ب.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط: دقت کنین آخرش هم ذکر کردم که اطمینانی نیست و ممکه نظر سازمان سنجش بهتر از این رو براتون رقم بزنه. خب بنظر شما بهتر از ربته ۱۰۰ یعنی چی . طبیعتا یعنی زیر ۱۰۰ اتفاقا دقت کردم و تعجب که چرا اون گرایشو حساب کردید...اینجا تاپیک ای تیه یعنی هر ۴ گرایش نه شبکه و امنیت تنها...کسی که معماریش صفره ولی مدیریت بالا زده یعنی گرایشش ۱ و ۴ پس یا حساب نکنیم یا اگه حساب میکنیم بگیم کدوم گرایش..من جای ایشون باشم نا امید میشم با اون درصدا ۳۰۰////ادامه ندیم بهتره ... (۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ ب.ظ)sixsixsix نوشته شده توسط: دوستان،، کاربر mahdi.68 هدفش کمک به ماست. از صبح تا حالا هم اینجا جوابگوی کاربرا بودن بحث این حرفا نیس! من به رتبه هایی که میگفتن اعتماد داشتم! یه هو چند تا حساب کردم دیدم ای بابا اینا چیه! جور در نمیاد! وقتی کسی با مدیریت میانگینش شده ۳۳ و احتمال زیاد زیر ۱۰۰ بریم میانگین شبکه شو حساب کنیم و بهش بگیم ۱۵۰ تا ۳۰۰ شما ناراحت نمیشی؟چه دلیلی داره این کار وقتی مدیریت زده شما میانگین با معماری حساب میکنی! بگذریم دیگه ادامه نمیدم ولی بی اساس هم نباید حرف زد! |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - mahdi.68 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۰ ب.ظ
فقط ای کاش بعضیا بخاطر اینکه خودشون توی یه گرایش دیگه فکر میکنن و دیگری در یک گرایش دیگه، نیان بگن شما تا الان هرچی نظر دادین همش چرت بوده و دلگرمیاتون الکی بوده. فکر اینم بکنین که اکثر بچه ها امروز و روزهای پیش اعصابشون داغونه. گفتن اینکه رتبتون بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ میشه نا امیدی نیست. تازه بماند که بنده این رتبه رو برای شبکه و امنیت گفتم! خودتون قضاوت کنین این رتبه با این درصد های ایشون، دلگرمیه یا نا امیدی! آرزوی موفقیت دارم برای همه بچه های مانشتی
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sixsixsix - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۰ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط:آره دیگه بحثو ادامه ندیم که تاپیکو برامون میبندن(05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۵۲ ب.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط: دقت کنین آخرش هم ذکر کردم که اطمینانی نیست و ممکه نظر سازمان سنجش بهتر از این رو براتون رقم بزنه. خب بنظر شما بهتر از ربته ۱۰۰ یعنی چی . طبیعتا یعنی زیر ۱۰۰ ![]() درست نیست با این بلایی که سنجش سرمون در آورده خودمون هم، خودمون رو اذیت کنیم |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sahar_rostami2 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۲ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۰ ب.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط: فقط ای کاش بعضیا بخاطر اینکه خودشون توی یه گرایش دیگه فکر میکنن و دیگری در یک گرایش دیگه، نیان بگن شما تا الان هرچی نظر دادین همش چرت بوده و دلگرمیاتون الکی بوده. فکر اینم بکنین که اکثر بچه ها امروز و روزهای پیش اعصابشون داغونه. گفتن اینکه رتبتون بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ میشه نا امیدی نیست. تازه بماند که بنده این رتبه رو برای شبکه و امنیت گفتم! خودتون قضاوت کنین این رتبه با این درصد های ایشون، دلگرمیه یا نا امیدی! چرا ناراحت میشین؟من کی این حرفو زدم؟من گفتم اعتماد داشتم به رتبه هایی که میگین...اصلا بحث قصد و عمد در کار نیس! نظر قبلیمو بخونین..
|
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - mahdi.68 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ
راستی سحر خانوم شما هم رتبت میشه زیر ۵۰ خیالت راحت دانشگاه امیرکبیری گفتم یه موقع ناراحت نشین چرا فقط به شما تو این سایت ناامیدی دادم. |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sahar_rostami2 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۸ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۰۵ ب.ظ)mahdi.68 نوشته شده توسط: راستی سحر خانوم شما هم رتبت میشه زیر ۵۰ خیالت راحت دانشگاه امیرکبیری بخدا من اصن قصد ناراحت کردنه شما رو نداشتم! شاید بد رسوندم مفهومو! بابا دوباره میگم!! من گفتم کسی که معماری نزده نباید گرایش شبکه براش میانگین گرفت!!! این حرفه بدیه؟ا!!!! اگه آره که من معذرت میخوام!! من اصل حرفم همین بود فقط! ببخشید ناراحت شدین! من گرایش تجارت ۳۰۰ به بالا میشه رتبم اینو خودم میدونم...
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sahar_rostami2 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۸ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۶ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: جمع کنید برید پی کار وزندگیتون دیگه ! ![]() ![]() شمام بفرما ! دیگه باید یه جوری سرگرم شد!
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - mahdi.68 - 05 اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۳۴ ب.ظ
(۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۲۶ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: جمع کنید برید پی کار وزندگیتون دیگه ! خوش تیپ!! متخصص تراز!! ![]() به فکر!!! ![]() آشنا نیستی اصلا! از این ورا! شما یا اصلا کنکور ندادی، یا اگه داده بد دادی! یا امتحانی دادی که سال بعد خوب بدی! (ایشالا) ![]() وقتی به قصد اینکه کنکور قبول شی، کنکور دادی بیا این جا و حرف بزن. طبیعتا هیچ کی اینجا نظر قطعی نمیگه. اگر هم داریم صحبت می کنیم بخاطر اینکه یخورده دلگرم بشیم و از جو غم غصه کنکور خارج بشیم. هر وقت خواستی شما میتونی جم کنی و بری. |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - شادی ۱۹۹۲ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ ب.ظ
درصدای من اینه : مشترک ۱۲ تخصصی ۵۵ معماری ۵۶ زبان ۱۷ میشه امید داشت؟ |