![]() |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - SaMiRa.e - 25 خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۲ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ)SarahRad نوشته شده توسط: ممنون خواهش میکنم ، خوشحالم که تونستم یه کمک کوچیک بهت بکنم. ![]() نگران این موردم نباشید چون منم خودم شخصا دارم از صفر شروع میکنم حالا انشاالله میخونیم میریم جلو تا ببینیم چی پیش میاد . ![]() |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - شبگرد - ۲۶ خرداد ۱۳۹۱ ۰۵:۱۳ ب.ظ
(۲۵ خرداد ۱۳۹۱ ۰۶:۵۰ ب.ظ)mam نوشته شده توسط: کتاب طراحی الگوریتم نیپولیتان رو هم میتونید بخوانید. روی نمونهی سؤالات هم تمرکز کنید مشکلتون حل میشه انشالله ممنون که جواب دادی |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - دانیال شیرافکن - ۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۱ ب.ظ
سلام دوستان حل تمرین کتاب زیر رو اگه دارین لطفا شیر کنین : ساختمان داده ها به زبان C نوشته هوریتز - ساهنی - آندرسون - فرید |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - ghaderiyaser - 28 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۰۸ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۵۱ ب.ظ)دانیال شیرافکن نوشته شده توسط: سلام دوستان حل تمرین کتاب زیر رو اگه دارین لطفا شیر کنین : شما سوالات CLRS رو بخونید. حل تمرینشم فراونه. --- چون طراحای کنکور نظر خاصی به این کتاب دارند. |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - Meysam1990 - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ق.ظ
سلام دوستان من هم نزدیک به یک ماهه عضو انجمن شدم و خیلی خوشحالم در کنار دوستانی امیدوار و پر عزم و جزم هستم. من هم میخوام در ارشد ۹۲ در رشته آی تی شرکت کنم. رشته کارشناسی ام که هنوز تموم نشده و ایشالا سال بعد تموم میشه مدیریت بازرگانیه. به نظر دوستان من از عهده ی این تغییر رشته بر میام؟ با توجه به اینکه رشته کارشناسی ام نسبتاً تئوری است (نه کاملاً) و رشته ارشد که میخوام شرکت کنم یک رشته فنی مهندسی. استارت خوندن رو هم میخوام بعد از امتحانات پایان ترم بزنم ایشالا. |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - ghaderiyaser - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ق.ظ)Meysam1990 نوشته شده توسط: سلام دوستان شما به رشته کارشناسیتون علاقه ندارین؟ یا به آی تی علاقه زیاد دارید؟ |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - Meysam1990 - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:(29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ق.ظ)Meysam1990 نوشته شده توسط: سلام دوستان ممنون از پاسختون واقعیتشو بخواید هر دوش. به رشته کارشناسیم علاقه خاصی ندارم و از سر نرفتن به سربازی به این رشته رفتم. در کنار این به آی تی علاقه دارم ضمن اینکه من دوره های برنامه نویسی گذروندم و هم اکنون هم در همین حیطه مشغول به کار هستم. |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - ghaderiyaser - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ق.ظ)Meysam1990 نوشته شده توسط:بسیار عالی. برات آرزوی موفقیت دارم(29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:(29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ق.ظ)Meysam1990 نوشته شده توسط: سلام دوستان |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - Meysam1990 - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ ق.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۳۴ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:(29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۳ ق.ظ)Meysam1990 نوشته شده توسط:بسیار عالی. برات آرزوی موفقیت دارم(29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ ق.ظ)ghaderiyaser نوشته شده توسط:(29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ق.ظ)Meysam1990 نوشته شده توسط: سلام دوستان ممنون از شما امیدوارم با کمک و راهنمایی های دوستان مانشتی از عهده اش بربیام |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - ayubes - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ق.ظ
من هم به جمع کنکور۹۲پیوستم برای رتبه ۲و۱ رفمی پس به امید ارشد ۹۲ |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - xabasian - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ ب.ظ
ممنون از سایت مانشت و دوستانی که تجربیات خودشونو زکات میدن دم همتون گرم |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - esisonic - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ
بچه ها... به امید یه رتبه ی خوب!!! امسال میخواییم کنکور رو منفجر کنیم!!! |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - SaMiRa.e - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: بچه ها... انشاالله ...... ![]() من یکی هنوز اراده قوی پیدا نکردم ![]() |
RE: گروه ارشد ۱۳۹۲ - ghaderiyaser - 29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط:اراده از دیگران بوجود نمیاد. از درون می جوشد و ثمره آن موفقیت است.(29 خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۲۹ ب.ظ)esisonic نوشته شده توسط: بچه ها... |
گروه ارشد ۱۳۹۲ - esisonic - 30 خرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۱۲ ب.ظ
(۲۹ خرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۴ ب.ظ)SaMiRa63 نوشته شده توسط: من یکی هنوز اراده قوی پیدا نکردمیه بار گفتم...بازم میگم... بری تو خود دانشگاه شریف...یه نگاهی به دانشجو هاش بندازی...همچین اراده و انگیزه پیدا میکنی که روزی ۱۰ ساعت درس میخونی!! کافیست یک بار امتحان کنید!!! |