![]() |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Pegasus - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ق.ظ
سلام یه فصل گسسته و مدار خوندم مدار خیلی انرژی میگیره خسته نباشین |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - jparisa - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۱۰ ق.ظ
فقط کتاب پایگاه پارسه عوض شده؟ کتاب ساختمان و هوش و.. پارسه شما چاپ سال چنده؟ |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mohammad.ardeshiri - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۷ ق.ظ
فعلا آره |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mehdi1902 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۰ ق.ظ
متاسفانه تایم روزا خیلی کوتاهه و ماشالا کارا زیــــــــــــــاد :-S هر روز هم که یه کار جانبی پیش میاد ! |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - black_knight - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ق.ظ
صبح گسسته خوندم کلافم کرد بعد ازظهرم نظریه دیگه کلا حالم بد شد این نظریه هم خیلی دقت می خواد کسی پیشنهادی برای نظریه نداره؟ |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - aamitis - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۱۸ ق.ظ
سلام این حل تمرینای کرمن رو باید از کجا گیر آورد؟ کسی لینکی چیزی نداره؟ |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - nazanin92 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ق.ظ
سلام دوستان برا زبان چه کتابی می خونید؟ برای تمرین متن چه کتابی بهتره بگیرم؟ |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - nazanin_sh - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۰۳ ق.ظ)black_knight نوشته شده توسط: ...مثل اینکه فقط من و شما با نظریه مشکل داریم بقیه اوضاشون خوبه ![]() واقعا کسی پیشنهادی برای نظریه نداره؟ ![]() |
Re: RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Ehsan.Aboli - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۷ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۱:۰۶ ق.ظ)nazanin92 نوشته شده توسط: سلام دوستان سلام.واسه عمومی نمیدونم اما واسه تخصصی منبع خاصی نداره.هر چی گیرتون بیاد.خودم کتاب زبان تخصصی مهندسی نرم افزار پیام نور رو میخونم.عزیزان گفتن کتاب پارسه هم تخصصیش خوبه. ی نگاهی بش بندازین. یاحق Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 4 |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sara901 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۵۷ ب.ظ
سلام بچه ها خب مثل اینکه قسمت نبود ما ارشدی بشیم ![]() ![]() |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - mehdi1902 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۱۲:۴۶ ب.ظ)nazanin_sh نوشته شده توسط: مثل اینکه فقط من و شما با نظریه مشکل داریم بقیه اوضاشون خوبهنه بابااا. منم مثلن بلد نیستم. قراره ایشالا لینز رو بخونم ![]() شما هم اگه برنامهی خاصی ندارین میتونین بخونینش ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sara901 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۳۵ ب.ظ
کسی نیست که مرا یاری کند ![]() |
گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hamid88 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ب.ظ
الان رفتم تو سایت دانشگاه آزاد و مردودی رو دیدم چند روزی فکر کنم نتونم درس بخونم بدجور حالم گرفته شد ![]() ![]() ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Pegasus - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۵۶ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: الان رفتم تو سایت دانشگاه آزاد و مردودی رو دیدم عیب نداره آقا حمید انشالا سال دیگه قبولی تو سراسری نصیبتون بشه ناراحت نباشین.ما باید امیدوار باشیم. ---------------------------------------------- راستی دوستان عزیز به این تاپیک یه نگاهی بندازین منو راهنمایی کنین. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مانشت شهریورماه ۹۲(کنکور ۹۳) - soha1 - 14 شهریور ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ب.ظ
(۱۴ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: الان رفتم تو سایت دانشگاه آزاد و مردودی رو دیدم سلام خودتونو ناراحت نکنید ایشالا سال دیگه دانشگاه تهران قبول شین.توکل به خدا به تلاشتون ادامه بدین .موفق باشید. |