|
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - نسخهی قابل چاپ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Riemann - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۹ ب.ظ)atenaa نوشته شده توسط: ازدواج که قصد نمی خواد! پول می خواد که تو نداری!نخیرم |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra2012 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۵۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: بچه ها من با رتبه ۱۲۰ و خورده ای صنعتی اصفهان قبول شدمنه من راست گفتم مگر این که کسی که به من گفته اشتباه کرده باشه که طی چند سال اخیر خطا نداشتن |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - e.shrm - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۱ ب.ظ
یک صدم اینقدری که الان استرس دارم موقع اومدن رتبه ها نداشتم. باتوجه به اینکه ۱۲۰ شده اصفهان. من میشم الزهرا؟ یا امیدی به تربیت مدرس هست؟ |
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - zahra2012 - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۲ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: گرایش نداری تو !؟من نوشتم نیومده براتون ؟!!! |
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Riemann - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۲ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۰ ب.ظ)Brueder نوشته شده توسط:خانم برودر، من یادمه به درخواست یکی عمدا به همه پستای شما منفی دادم(02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۴۷ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: من در همین جا، از تمام کسانی که با عث رنجششون شدم، معذرت میخوام، و امیدوارم که منو ببخشن. |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - atenaa - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ ب.ظ
ﺻﺤﺒﺖ ﮐﺮﺩﻥ %۹۹ ﻣﺮﺩﺍﯼ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﭘﺸﺖ ﺗﻠﻔﻦ : ﻧﻮﻭﮐﺮﺗﻢ ﮐﻮﭼﯿﮑﺘﻤﻤﻤﻤﻢ ﺍﻗﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﯾﯿﯿﯿﯽﯼ ﺧﺎﮎ ﭘﺎﺗﻢ ﻣﺨﻠﺼﺘﻢ ﺷﻤﺎ ﺗﺎﺝ ﺳﺮﯼ ﺑﻼﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻗﻄﻊ ﮐﺮﺩﻥ ﺗﻠﻔﻦ : اسکول عوضی !! ^_^ دیدم ک میگم :دی |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Brueder - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ ب.ظ
مرد: عزیزم آماده شدی بریم ؟ زن: گفتم که ۵ دقیقه دیگه آمادم، لازم نیست هر نیم ساعت صدام کنی
|
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Amoojan - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ ب.ظ
اینو بخونین یکم هیجان بگیرین! ![]() "به گزارش «تابناک»، روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیهای اعلام کرد: یک فروند هواپیمای جاسوسی بدون سرنشین رژیم صهیونیستی پس از رهگیری توسط پدافند نیروی هوا فضای سپاه، مورد اصابت موشک قرار گرفت و سرنگون شد. " مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Riemann - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۳ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۱ ب.ظ)e.shrm نوشته شده توسط: باتوجه به اینکه ۱۲۰ شده اصفهان. من میشم الزهرا؟ یا امیدی به تربیت مدرس هست؟خیر |
|
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - رتبه۱سال۹۴ - ۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۵ ب.ظ
شاید جدی جدی فردا نتایج رو اعلام کنن ![]() اون موقع وقت این همه آینده ساز کشور تلف مشه بدجور
|
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - taha_k - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۲۹ ب.ظ)fulgent نوشته شده توسط: نتایج اولیه ساعت ۶/۳۰ عصر اومد....احتمالا امروز هم نتایج ۶/۳۰ اعلام میشه.امیدوارم همینطور باشه چون بچه ها خیلی استرس دارن اما اگه کارای سنجش اینقد نظم داشت که الان وضع بچه ها این نبود که! |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Brueder - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۶ ب.ظ
اگر زن و مادرزن شما در حال غرق شدن باشند و شما فقط یک انتخاب داشته باشید کدامیک را انتخاب می کنید: ۱/ شهربازی ۲/ سینما ۳/ پارک |
|
RE: یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - neda_Network - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ
صرفا جهت کسانی که جک دوسدارن اونم از این نوع: بعضی از پسرا رو که میبینم دلم میخواد بهشون بگم: خوشکل خانوم کدوم آرایشگاه میری !!! ![]() چرا روان درمانی مردها کمتر از زنها طول میکشه؟ چون معمولا باید در روان درمانی به دوران کودکی بازگشت و مردها همیشه در همون دوران به سر می برند! ![]() مرد با ازدواج روی گذشته اش خط می کشد ولی زن باید روی آینده خودش خط بکشد. “سینکلر لوییس” ![]() مردها جنگ را دوست دارند چون بخاطر جنگ ظاهری جدی پیدا میکنند و این تنها چیزیست که نمیگذارد زنها بهشان بخندند. “جان رابرت فاولز” ![]() مرد مثل همان خروسی است که خیال می کند خورشید تنها برای این طلوع می کند که صدای قوقولی قوقوی او را بشنود. “جرج الیوت ” ![]() داریم کم کم نزدیک میشیم به روزی که یه پسر از خودش عکس بزاره زیرش بنویسه اینم من بدون آرایش ! ![]() حس میکنی مرد شدی ؟ مَرد بودن به گریه نکردن نیس که ! به گریه ننداختنه ![]() این پسرایی که شلوار رنگی می پوشن ، ابروهاشونم بر می دارن، اینا نذری نمیارن در خونه ما ؟! ![]() ![]() وﻗﺘﯽ ﺧﺪﺍ زن ﺭﺍ ﺍﻓﺮﯾﺪ ﮔﻔﺖ : به به ﭼﻪ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺯﯾﺒﺎﯼ ﺧﻠﻖ ﮐﺮﺩﻡ ! ﺳﭙﺲ مرد ﺭﺍ ﺧﻠﻖ ﮐﺮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ : عیبی نداره سوار ماشین مدل بالا بشن به چشم میان . . . ![]() ![]() ![]() صرفا جهت شادی نه بحث نه توهین! |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - Brueder - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۷ ب.ظ
چو دیگر نباشد امیدی به شوی / ز گهواره تا گور دانش بجوی (خواهر حافظ) |
|
یعنی نتیجه ارشد چی میشه!! - npour - 02 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۰۸ ب.ظ
آیا من با ۳۰۲ کاشان قبول میشم الزهرا که عمرا |