![]() |
گروه درسی آبان ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی آبان ماه - software94 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۲ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط: این بلا از کجا اومد؟ از کجا؟مکانی به نام سنجش که پایه واصولش بی قانونی.اسمشو گذاشتن سنجش ![]() |
گروه درسی آبان ماه - nlp@2015 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ
دوستان نرم افزاری لطفا الان یه تحلیل کنید ک ما ب ضررمون شد یا ب نفعمون.کدوم درسا مهم تر شدن؟من هنگ کردم ![]() |
گروه درسی آبان ماه - explorer - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ
از بچه های گروه کسی شریفی یا امیرکبیری نیست که بپرسه اوضاع ظرفیت ها رو؟؟؟؟؟ |
RE: گروه درسی آبان ماه - mostafa122 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ
من به این نتیجه رسیدم شاید هم اشتبه باشه ![]() کسایی که نرم و خوب بدن شبکه هم میتونن برن کسایی که فقط واسه شبکه خوندن این سال ضرر می کنن بسیار از دروس و نخوندن طبیعی هست بچه های نرم میان رتبه ها ی خوب شبکه رو میگیرن ولی پارامترههای دیگه ای مثل کم بودن وقت و اینکه درس خون های شبکه تو این فاصله مونده تا کنکور دروس باقی مونده رو بخون وجود دارد این تغییرات و بایستی ۴ یا ۵ ماه قل می دادن |
RE: گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۸ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۳۴ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: دوستان نرم افزاری لطفا الان یه تحلیل کنید ک ما ب ضررمون شد یا ب نفعمون.کدوم درسا مهم تر شدن؟من هنگ کردم آره، من از ریاضیا فقط گسسته رو تا حالا خوندم آیتی بودم، به نظرت اگه رو ریاضیا حساب نکنم بقیه رو خوب بخونم اوضام چطور میشه؟ |
RE: گروه درسی آبان ماه - software94 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۴۰ ب.ظ
اوه اوه فکر کن شبکه ایی ها باید نظریه هم بخونن. یعنی واقعا کشور قانونمندی داریم.کاش میشد همه با هم اعتراض کنیم. ![]() |
RE: گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ
من دوبار نظریه رو خوندما قبلا، ![]() تب کردم به خدا |
RE: گروه درسی آبان ماه - kingmax - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۴۰ ب.ظ)software94 نوشته شده توسط: اوه اوه فکر کن شبکه ایی ها باید نظریه هم بخونن.موافقم بیایید با هم یه اعتراض بنویسیم ارسال کنیم ![]() |
گروه درسی آبان ماه - explorer - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۴۱ ب.ظ
تحلیل من: اگه ظرفیتا زیاد بشه که هیچ.فکر نکنم زیاد تاثیری داشته باشه اگه همون ظرفیتها باشه عملا بچه های شبکه پوستشون کنده میشه چون که نه ریاضی خوندن نه منطقی و نظریه. البته بای اوضاع وقت رو هم در نظر بگیرید. وااااااای چی میشه سر جلسه بچه های نرم اگه بیاد شبکه من حلالتون نمیکنم ![]() |
گروه درسی آبان ماه - kingmax - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ
جون هر کی دوست دارید نیایید ایتی شبکه مامااااااااان |
گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ب.ظ
حالا که اینطوری شد منم نرم، هوش میزنم |
RE: گروه درسی آبان ماه - software94 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۴۴ ب.ظ
شبکه ایی ها هم بیان نرم من حلال نمیکنم ![]() همین جا وکیل بگیرید اعتراض کنیم.این همه بچه دانشگاه معتبر داریم ضرر نداره گفتنش.من همه جوره پایه ام.هرچند نامه رو بازم نمیکنن. ![]() |
گروه درسی آبان ماه - nlp@2015 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۴۵ ب.ظ
من آی تی نمیدم چون روز قبلشه گردن درد میگیرم |
گروه درسی آبان ماه - ziba.O - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۴۵ ب.ظ
عجب کاری شدااا اینجاست که باید به فکر نقشه B افتاد. استراتژی اینا هرچی بود بهم ریخت |
RE: گروه درسی آبان ماه - software94 - 17 آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۴۷ ب.ظ
(۱۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۶:۴۵ ب.ظ)mahnaz.p نوشته شده توسط: من آی تی نمیدم چون روز قبلشه گردن درد میگیرمهمون روز میتونی شبکه شرکت کنی. ![]() |