|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - razieh123 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۵ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ب.ظ)razieh123 نوشته شده توسط: بچه ها همگی خسته نباشیدبچه ها لطفا یکی این سوال ارضای محدودیتو بگه من ذهنم درگیرشه
|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - perlan - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۶ ب.ظ
یه سری میان میگن کنکور آسونه یه سری میگن کنکور سخت بود اینایی که میان میگن "کنکور آسون بوده؟؟وایسین تا درصداتون بیااد " فازشون چیه؟ مگه کل کله؟ یعنی بچه ها بعد اینهمه کنکور آزمایشی و شبیه سازی نمیدونن چیکار کردن ، من دروس ای تی رو نزدم اما پرواضحه که بقیه سوالا حرفه ای نبود. |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - سعید زارع - ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ
بچه ها من ای تی ندادن سوالای سختی داشت در کل ؟؟؟؟ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ali.it87 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۳۷ ب.ظ
دوستان به جای اینکه این همه به خودتون استرس بدین به تستهایی که زدین فک کنین و اینکه سوالات اسون بود یا سخت از الان تا وقتی که جواب نهایی بیاد حدود ۷ ماه وقت دارین برید دنبال یه نخصصی یا چیزی...تا اگر هم قبول نشدین ضرر نکنید...... دوستانی هم که میگن اسون بود و از این حرفا خیلی هم به خودتون مطمئن نباشید صبر کنید تا نتایج بیاد بعد....اگه اسون بود برای همه اسون بود و اگه سخت بود برای همه سخت بود....اونایی هم که میگن خیلی آبکی بود و اسون مطمئن باشید بیشرش رو منفی زدن و همین کارشون تستهای درستشون رو به باد میده. من خودم پارسال میگفتم مشترک رو ۴۰ میزنم نتایج که اومد دیدم شدم ۱۸ درصد...به حرفای بقیه گوش ندین و استرس به خودتون راه ندین. هرچی بود امسال نسبت به سالهای قبل سوال غلط نداشتن به جز یک سوال سیستم عامل که تعداد قاب رو نداده بودن. |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - afrooz-OMD - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۴۷ ب.ظ
واقعن جز صبر کار دیگه ای نمیشه انجام داد این مرحله از کنکور از درس خوندن واسه کنکور خیلی سخت تره بلاخره کلی زمان و انرژی صرف شده همه زحمت کشیدیم همه از خیلی چیزا زدیم و خوندیم مطمئن باشین هرکس به تناسب تلاشش جواب میگیره به نظر من راجع به این بحث کنیم که از الان تا مهر که میخایم بریم سر کلاس ارشد چیکارا کنیمپیشنهادتون چیه؟ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - WILL - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۵۲ ب.ظ
الحمدلله الحمد لله |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - A V A - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ
ما که نفهمیدیم قرمز سیاه چیشد :-D آیتیا امشب راحت بخوابید که فردا نوبت ماست :-( |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ziba.O - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۰۹ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: ما که نفهمیدیم قرمز سیاه چیشد :-Dتهنا تهنا ؟ منم میام
|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - sara417 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۱۴ ب.ظ
دقیقا منم دفعه اولی که خوندم نفهمیدم قرمز و سیاه چیه، الان هم نگا کردم فایده ای نداشت.
|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ziba.O - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۲۱ ب.ظ
من که نمیدونم سر جلسه چه تحلیلی کردم براش ۱۱ رو زدم |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - artmiss - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ب.ظ
بچه ها خودش تعریف قرمز سیاهو داده بود؟ من واسه فردا دلم به این خوشه که تموم میشه باقیشو میسپرم به خدا |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ziba.O - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۶ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۳ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط: بچه ها خودش تعریف قرمز سیاهو داده بود؟ نه، فقط گفته بود مینیمم گرههای قرمز تو درخت قرمز سیاه با ۱۰۲۳ عنصر چندتاست؟ |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - A V A - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ ب.ظ
من میگم باید ۰ باشه دیگه :-D ولی بیخیال سوالا دیگه... آسوده باشید، ریلکس تا صب |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - artmiss - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۹ ب.ظ)AVA 94 نوشته شده توسط: من میگم باید ۰ باشه دیگه :-D اخه من فک کنم فردا از این درخت سوال بیاد به نظر من که خیلی زیاد میشه مگه شما چه تعریفی از درخت قرمز سیاه دارید مگه نباید یه سطح در میان قرمز باشه و متوازن هم باشه؟ گزینه ها چی بودن؟ |
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - A V A - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ب.ظ
من هیچ جایی ندیدم گفته شه یک در میان قرمز سیاه،مثالایی دیدم که پدرو فرزند سیاهن، تنها شرطی که دیدم نوشته فرزندان قرمز باید سیاه باشن، واسه این چند بار پرسیدم کسی جوابی نداد :-D |