|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - نسخهی قابل چاپ
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Masoud05 - 03 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۴۹ ق.ظ
سال ها قبل با یکی توی مانشت آشنا شدم که خیلی بهم کمک کرد و مباحث مختلفی رو باهم بررسی میکردیم. متاسفانه الان بیش از ۲ سال هست ازش بیخبرم. مانشت رو که قبل ترش دیگه سر نمیزد، ایمیلش هم احتمالا به مشکل برخورده و عملا راه ارتباطی باهاش ندارم. چقدر خوب میشه یه جوری باز با هم در ارتباط بشیم! کلی دیتا و حرفای جدید باید رد و بدل بشه 
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۳ شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۴۹ ق.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۴۸ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: کاش می شد هارد اینترنال مک بوک رو ارتقا داد. اشتباه کردم اون زمان ۱ میلیون بیشتر ندادم.
ارتقا یعنی HDD رو به SSD تغییر بدید یا صرفا حجمش رو بیشتر کنید؟ هاردشون قابل ارتقا هست، مدلش لپتاپ چیه؟
(۰۲ شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۴۶ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: به نظرم اگه سرعت براتون مهمه و میخواید برنامه نویسی کنید دو تا گزینه رو مدنظر قرار بدید، ssd و سیستم عامل. من لپتاپ i7 با رم ۱۶ و ویندوز دارم نصف لپ تاپ سر کارم که i5 و رم ۸ و ssd و لینوکس داره سرعت نداره! سه تا ide با هم میارم بالا مثل فشنگ کار میکنه!
صرف اینکه یکی i5 هست و یکی i7 نمیشه مقایسه کرد، من dual core دیدم که از core i5 سریعتر بود. اگه منظورتون اینه که مثلا ۳ تا ide بالا هست ولی لپتاپ ویندوزی با ۱۶ گیگ رم و ssd نمیتونه راحت بینشون سوئیج کنه، یه مشکل اساسی داره پس.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
بین ویندوز ۱۰ و مک و توزیعهای مختلف لینوکس مقایسه کرده بین بنچمارکهای مختلف. اصن اینطوری نیست که لینوکس دو برابر سریعتر باشه. فقط دقت کنید توو بعضی از تصاویر نوشته اونی که کمتر هست بهتره، بعضی هم اونی که بیشتره (بستگی داره latency یا MIPS رو مقایسه کرده باشه).
(۰۳ شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۰۱ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: هارد ssd 256 حداقل داشته باشه ram از ۱۲ تا ۱۶ خوبه مانیتور حداقل فول اچ دی تو رده بندی متوسط ها مثلا از ۵ تا ۸ تومن ایسوس خوبه
توو لپتاپ با سایز ۱۳/۵ یا ۱۵/۵ اینچ تفاوت ۱۰۸۰p و ۴K رو نمیشه متوجه شد، همون full hd لازم و کافی هست. ۴K توو لپتاپ احتمالا واسه یه سری کارای ادیت عکس و ... به درد بخوره. بحث refresh rate جداست.
این کانفیگی که گفتید نگا کردم همون با حداقل ۸-۷ تومن اینا میدن که وزنشون هم بالا هست اکثرا. Dell XPS سیزده اینچی که RAMش تازه ۸ هست رو دیجیکالا ۱۷ تومن میده.
(۰۲ شهریور ۱۳۹۷ ۰۴:۵۰ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: رم مکبوک رو میشه ارتقا داد؟ من میخواستم ۱۶ گیگش کنم![[تصویر: undecided.gif]](https://manesht.ir/forum/images/smilies/undecided.gif)
رماش رو هم میشه تا حدی ارتقا داد، مدلهای قدیمی رو ولی فکر کنم تا ۸ گیگ بشه ارتقا داد (
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
). ما یکی داشتیم رماش رو از ۴ کردیم ۸ و هاردش رو SSD کردیم، عملکردش زمین تا آسمون تغییر کرد (عملا با مدلهای جدید با کانفیگ رم ۸ و ssd 256 تفاوت زیادی نداره).
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 03 شهریور ۱۳۹۷ ۱۰:۱۲ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۷ ۰۹:۴۹ ق.ظ)Behnam نوشته شده توسط: (02 شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۴۸ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: کاش می شد هارد اینترنال مک بوک رو ارتقا داد. اشتباه کردم اون زمان ۱ میلیون بیشتر ندادم.
ارتقا یعنی HDD رو به SSD تغییر بدید یا صرفا حجمش رو بیشتر کنید؟ هاردشون قابل ارتقا هست، مدلش لپتاپ چیه؟
چه خبر خوبی. MacBook Air است. نه منظورم حجمش بود. ۱۲۸ است می خواهم ۲۵۶ بشه (فکر کنم خودش ssd باشه). اون زمان فروشنده گفت اگه می خواهی دو تا سیستم عامل نصب کنی ۲۵۶ ببر اگر نه نمی ارزه ۱ میلیون بیشتر بدهی،...من هم اون زمان نمی خواستم دو تا سیستم عامل داشته باشم چون اون یکی لپ تاپم داشت خوب کار می کرد ولی الان می خواهم دو تا سیستم عامل داشته باشم. اون موقع از فروشنده پرسیدم بعدا می تونم ۲۵۶ کنم گفت نه. :|
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۳ شهریور ۱۳۹۷ ۱۰:۳۰ ق.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۷ ۱۰:۱۲ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: چه خبر خوبی. MacBook Air است. نه منظورم حجمش بود. ۱۲۸ است می خواهم ۲۵۶ بشه (فکر کنم خودش ssd باشه). اون زمان فروشنده گفت اگه می خواهی دو تا سیستم عامل نصب کنی ۲۵۶ ببر اگر نه نمی ارزه ۱ میلیون بیشتر بدهی،...من هم اون زمان نمی خواستم دو تا سیستم عامل داشته باشم چون اون یکی لپ تاپم داشت خوب کار می کرد ولی الان می خواهم دو تا سیستم عامل داشته باشم. اون موقع از فروشنده پرسیدم بعدا می تونم ۲۵۶ کنم گفت نه. :|
ظاهرا میشه
موقع عوض کردنش فقط پیچگوشتی دقیقا هماندازه و محکم باید داشته باشید که پیچاش که خیلی ریز هستند رو فوری هرز نکنه.
ما سر عوض کردن هاردش مصیبت داشتیم. لپتاپ یهو کند شد، اولش گفتیم از سیستم عاملش هست. سیستم عامل جدید نصب کردیم، آخرش ارور میداد. ارورش رو سرچ کردم هر کی یه چیزی گفته بود، مثلا حتی موردی بوده که مثل ما RAMش رو قبلا تغییر داده بوده و آخرش RAM قبلی رو گذاشته و سیستم عامل جدید نصب کرده بعد دوباره RAM رو جابجا کرده. هر بار هم چند ساعت طول میکشید تا سیستم عامل جدید به آخرش برسه ببینیم نصب میشه یا نه. یه بار که ۱۲ ساعت طول کشید و آخرش دیدم باز کنده. گفتیم پس لابد از هاردشه. هارد جدید SSD گرفتیم. نشناخت! رفتیم عوض کردیم یه مدل دیگه گرفتیم اونم نشناخت (ضمنا SSDهای سامسونگ بهترن، RAM هم ظاهرا Crucial سازگارتر هست ولی توو ایران کمتر پیدا میشه). هر بار هم باز و بسته میکردیم و ... اواخر هفته هم بود تعمیرکار تعطیل بود و تازه چند روز نگه میدارن. آخرش کاملا کاملا اتفاقی یه جا دیدم که این مکبوکهای قدیمی، بعد از یه مدت، کابل هاردشون به خاطر سابیده شدن مشکل پیدا میکنه (هر چند ظاهرش اوکی بود). فوری یه کابل سفارش دادم و عوض کردیم و SSD هم کار گذاشتیم این سری شناخت و کار کرد، سریع هم بالا میاد.
پیچگوشتی رو هم به خاطر کابله میگم اتفاقا (البته فکر نکنم airها هم همین طوری که میگم بسته شده باشند). خود هارد پیچهاش کوچیک هست ولی راحت باز میشه، کابله پیچهاش خیلی ریز هست. موقع باز کردن اولش پیچگوشتی خوب نداشتیم، سابیده شد بعدش هر کاری کردیم باز نشد، فقط یکی شد. مجبورا کابل رو کشدیم تا کنده بشه، این جدیده رو هم با یه پیچ بستیم.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 03 شهریور ۱۳۹۷ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۰۲ شهریور ۱۳۹۷ ۰۴:۵۰ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: رم مکبوک رو میشه ارتقا داد؟ من میخواستم ۱۶ گیگش کنم
بستگی به مدلش داره. من تا جایی که سرچ کردم قدیمیا رو نمیشه نوشته بخاطر اینکه لحیم کاری شده.
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 03 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۰۲ ب.ظ
......
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - hanie_M - 03 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۳۴ ب.ظ
به نظرتون رم ارتقا داده بشه نتیجه بهتری داره یا هارد رو ssd کردن؟
لپ تاپ من سونی قدیمی هست و خیلی کند شده! رم رو به ۸ ارتقا بدم کفایت میکنه؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 03 شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۳۶ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۷ ۱۲:۴۶ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: بستگی به مدلش داره. من تا جایی که سرچ کردم قدیمیا رو نمیشه نوشته بخاطر اینکه لحیم کاری شده.
۲۰۱۵ هست مک بوک پرو.
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 03 شهریور ۱۳۹۷ ۰۲:۴۰ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۳۶ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: (03 شهریور ۱۳۹۷ ۱۲:۴۶ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: بستگی به مدلش داره. من تا جایی که سرچ کردم قدیمیا رو نمیشه نوشته بخاطر اینکه لحیم کاری شده.
۲۰۱۵ هست مک بوک پرو.
این لینکی که دادم برای ایر بود. پرو رو بازم سرچ کنید.
بیشتر سایتا نوشتن چون لحیم شده نمیشه کاری کرد، موقع خرید باید ارتقا داد. بعضیام نوشتن مشکله. باید از تعمیرکار بپرسیم. حالا برای من lcdشم به مشکل خورده تو این وضع://
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - blackhalo1989 - 03 شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۰۹ ب.ظ
چقدر هارد و رم گرون شده!!!
جهت استرس وارد کردن به کاربران
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - pioneer01 - 03 شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۲۷ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۰۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر هارد و رم گرون شده!!!
میخاستم بگم چی گرون نشده؟ یادم افتاد یه چی هنوز گرون نشده : )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۳ شهریور ۱۳۹۷ ۰۴:۱۱ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۷ ۰۱:۳۶ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: ۲۰۱۵ هست مک بوک پرو.
این لحیم شده هست، نمیشه. دست بهش بزنید صد در صد دیگه نمیشناسه. بشناسه هم اپل اینا رو تنظیم کرده با مدل نامبرهای خودش کار کنه فقط. میتونید کل بردش رو تغییر بدید، که اونم قیمتش نصف لپتاپ میشه، توو ایرانم بعیده بشه.
کلا این لپتاپهای light نمیشه به کانفیگش دست زد. لپتاپ من حتی SSDش هم نمیشه تغییر داد. یه بدی ماکروسافت مثلا نسبت به lenovo این هست که کانفیگ محدودی ساپورت میکنه. من یا باید رم ۸ میگرفتم با هارد ۲۵۶ (که گرفتم) یا رم ۱۶ با هارد ۵۱۲ یا ۱ ترا، که نزدیکترین کانفیگ بهش (رم ۱۶ و هارد ۵۱۲) ششصد دلار (هفت میلیون ناقابل) گرونتر بود. البته اینا برا خودشون پولی نیست، کانفیگای پائینتر رو فکر کنم واسه ماها ساختند!
(۰۳ شهریور ۱۳۹۷ ۰۳:۰۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: چقدر هارد و رم گرون شده!!!
آسیاب به نوبت
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - gogooli - 03 شهریور ۱۳۹۷ ۰۵:۲۳ ب.ظ

از آروند پرسیدم گفت می شه ارتقا داد. هارد ۲۵۶ قیمت ۲۸۰۰، هارد ۵۱۲ قیمت ۳۵۰۰. :| من مک بوکم رو ۳۵۰۰ خریدم حالا باید همون پول رو بدهم برای یک هارد!
به نظرتون ۳۵۰۰ رو به هارد بدهم یا با این پول یک لپ تاپ دیگه بخرم؟
|
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - nlp@2015 - 03 شهریور ۱۳۹۷ ۰۵:۳۰ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۷ ۰۵:۲۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: 
از آروند پرسیدم گفت می شه ارتقا داد. هارد ۲۵۶ قیمت ۲۸۰۰، هارد ۵۱۲ قیمت ۳۵۰۰. :| من مک بوکم رو ۳۵۰۰ خریدم حالا باید همون پول رو بدهم برای یک هارد!
به نظرتون ۳۵۰۰ رو به هارد بدهم یا با این پول یک لپ تاپ دیگه بخرم؟
با ۳۵۰۰ چه لپتاپی میشه خرید الان؟ ولی خداییش زور داره ۳۵۰۰ واسه هارد )
|
هرچه می خواهد دل تنگت بگو... - Behnam - ۰۳ شهریور ۱۳۹۷ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۰۳ شهریور ۱۳۹۷ ۰۵:۲۳ ب.ظ)gogooli نوشته شده توسط: به نظرتون ۳۵۰۰ رو به هارد بدهم یا با این پول یک لپ تاپ دیگه بخرم؟
به نظرم با این پول یه ماشین حساب بخرید.
|