![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - white bird - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ
بچه ها برای ازمون ۲۵ درصد پارسه گسسته پوران فقط میشه فصل اول و چهارم من فصل شمارش تو هیچ سرفصلی ندیدم برا طراحی طبق پوران میشه کدوم فصلا؟ |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mis masi - 16 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۴ ب.ظ
اینقدر که ولع جزوه و کتاب دارم ولع خوندنشو ندارم..... همش تقصیر مانشتی هاس.استرس این کتاب خوبه اون کتاب بده وارد میکنید. ![]() ![]() ![]() الان استرس بر من غلبه کرده چند روزه درس نخوندم ![]() ![]() (۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ب.ظ)white bird نوشته شده توسط: منم سرفصلای پارسه رو نتونستم باکتاب پوران و مقسمی تطبیق بدم . چند روزه کارم ورق زدن کتابه...مخصوصا نرم افزارو مدیریت شبکه...... |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 17 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ق.ظ
تا ۱ ساعت دیگه میرم خونه و شروع می کنم به خوندن .......... :دی مهمونی داره کم کم تموم میشه :دی فعلا وسط مهمونیم:دی |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - younes - 17 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۰ ب.ظ)skygirl_00 نوشته شده توسط: کسی هست ک کتا پرات بخونه الان یا خونده ؟کتاب پرات کدوم فصلاشو میخونید؟ همشو؟ چند تاشو؟ مهماشو.... سلام من اینا رو از قول خانم F-F رتبه ۹ نرم افزار میگم : بخش های مهم مربوط به انقیادها و فصول ۴ و ۵ و۸ و ۹ مهمتر هستند و فصول ۱ و ۶ و۷ در درجه ی بعدی اهمیت هستند . راستی تو یکی از پستا هم آقای آرتا گفته بودن که این درسو از روی پرات خوندن و ۵ تا تستشو تونستن حل کنن ، میتونین از ایشون بپرسین . |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ق.ظ
امشب هنگ کرده بودم حدودا ساعت ۷و نیم بود شبکه ۳ برنامه تحصیلات عالی + ... یادم رفت اسمش داشت از زبان حرف میزد باز استرس زبانو گرفتم ۱۰ ۲۰ سال پیش یه سوال پرسیدم اینجا کسی جوابی نداد؟؟!!! (۱۲ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۰۸ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: راستی کتاب زبان تخصصی پارسه یه بخش لغت داره ۲۰۰ تا لغت دیشب دیدم انگار از ۵۰۴ هست کسی تا حالا بهش توجه کرده؟؟!! جریان این لغات چیه؟؟!! لغات مهمتر ۵۰۴ هستن؟؟حس ۵۰۴ رو ندارم البته واسه اوقات هنگی خوبه فکر کنم!! باز رسیدم فصل فیلیپ فلاپهای منطقی ![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - esisonic - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ق.ظ
هووورااااا...مدار منطقی نیز تموم شد... به پایان آمد این دفتر...معماری کامپیوتر هنوز باقیست!!! ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۸ ق.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: هووورااااا...مدار منطقی نیز تموم شد... خوش به سعادت بی نسیبت. تبریک میگم خدا قسمت منم کنه:دی من فصل ۵ هستم ۴ فصل مونده تموم کنم طبق برنامه تا آخر این ماه تمومه |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۴۴ ق.ظ
ساعت داره ۳ میشه . آقا مهران تا فصل ۳ ساختمان داده رو تموم نکنی از خواب خبری نیست . حالا هی سر خودت رو شیره بمال موزیک گوش بده فیلم ببین ، اول تا آخر باید امشب فصل ۳ تموم شه :| (خودم رو گوش مالی دادم ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ ق.ظ
نمیدونستم خب، تو ابراز وجود نکردی خوب دوست عزیز----- -> یه اهننی اوهوننی مشتی لگدی فوتی فحشی . . . :دی [/quote] امشب این کارو می کنم ببینم چی می کنی ![]() [/quote] کجایــــــــــــــــــــــی پس دیدی باز من مانده ام تنهای تنهـــــــــــــــــــــــا فردا باید ۱فصل از معماری و ۲ فصل از ساختمان داده رو تموم کنم و یکم هم زبان و ریاضی مهندسی کار کنم وقتم تمام مدت پر هست.... |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - esisonic - 17 مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ق.ظ
بچه های مانشتی.... نصفه شب درس نخونید....کلا ً از ساعت ۱۰،۱۱ به بعد درس نخونید... ذهن خسته است... نورون های مغز باید استراحت کنند...واگرنه سرعت مرگشون بیشتر میشه...باعث میشه فردا نتونین درس بخونید!!! استراحت باید کامل باشه...خواب نرمال دقیق ۷ ساعت و ۱۴ دقیقه است ( بصورت مفید) ... سعی کنید شب از ۱۲ دیر تر نخوابید تا صبح سرحال تر باشید...اینجوری بهتر درس میخونید و راندمان بیشتری دارید(امتحان کردم که میگم) درس خوندن همگی قبول حق!!! |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - m@hboobe - 17 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: بچه های مانشتی....بله درسته منم قبول دارم من یه روز عصر خوابم گرفتم اما شب تونستم بیدار باشم تا ۲و نیم! ولی چشمتون روز بد نبینه فرداش ۸بیدار شدم اما یه ساعت نخونده سر گیجه گرفتم باز نزدیک ظهر خوابیدم ... اما تا شب سرم بی حس بود!!! خواب شب جای هیچی رو نمیگیره ![]() |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - mohammadali1990 - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط:(15 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ب.ظ)virtual girl نوشته شده توسط:نقل قول: اما کلا تقریبا دارم دور دوم کتابها رو میخونم (۱۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۵۰ ق.ظ)Mehran نوشته شده توسط: نمیدونستم خب، تو ابراز وجود نکردی خوب دوست عزیز----- -> یه اهننی اوهوننی مشتی لگدی فوتی فحشی . . . :دی امشب این کارو می کنم ببینم چی می کنی ![]() [/quote] کجایــــــــــــــــــــــی پس دیدی باز من مانده ام تنهای تنهـــــــــــــــــــــــا فردا باید ۱فصل از معماری و ۲ فصل از ساختمان داده رو تموم کنم و یکم هم زبان و ریاضی مهندسی کار کنم وقتم تمام مدت پر هست.... [/quote] شرمنده حالم خوب نبود - خواب وبیدار بودم وضعیت قاراشمیش بودش |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - younes - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۴ ب.ظ
سلام بچه ها میگم این درس خوندن چه حالی میده خدایی ![]() ![]() |
گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - armin_b00ter - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ ب.ظ
کیا مثل من وقتی می خوان ریاضی مهندسی بخونن حالت مرگ بهشون دست میده ؟ :|:|:| |
RE: گروه درسی مانشت شروع از مهر ماه - Mehran - 17 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۱۷ مهر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۷ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط: بچه های مانشتی.... موافقم ولی یعضی افراد مثل خود من شبها عادت دارن بخونن و روزها اصلا نمی تونم بخونم . کلا چند سالی میشه به این صورت دارم کار می کنم :دی هر کسی یه جوریه دیگه مغز منم اینجوری عادت کرده . و البته خواب رو جبران میکنم از اونور... |