![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - SoheilGh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ق.ظ
من و یه سری دوستام رو چند تا سوال اعتراض زدیم . یکیش سوال ۵۵ شبکه بود که به نظرم غلطه و جواب تو گزینه ها نیست یه گسسته بود که اون هم هیچی یه طراحی الگوریتم بود (همون نویسه ) که من نزده بودمش ولی اعتراض زدم که گزینه ۳ کاملا غلطه و اصلاح نشده!!! سوال ۹۱ سیستم عامل بود که اون هم تاثیر ندادن |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - omidranjbar - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ
میتونم فقط ابراز تاسف کنم برای خودم و اونایی که متضرر شدن!!! با این کلیدشون دیگه شورشو درآوردن.:| |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - دانشجوی خسته - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ق.ظ
ای کاش بابای منم زنده بود و به من یه چیزی میگفت ![]() [/quote] خدا رحمتش کنه ولی مطمئن باش برات بهترین ها را می خواد باورش کن که همراهته |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - SHF - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ق.ظ)SoheilGh نوشته شده توسط: من و یه سری دوستام رو چند تا سوال اعتراض زدیم . یکیش سوال ۵۵ شبکه بود که به نظرم غلطه و جواب تو گزینه ها نیست (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ق.ظ)omidranjbar نوشته شده توسط: میتونم فقط ابراز تاسف کنم برای خودم و اونایی که متضرر شدن!!! با این کلیدشون دیگه شورشو درآوردن.:|غصه نخورید من خودم میرم اونجا استخدام میشم همه شونو به سزای عملشون می رسونم و حق رو به شما می دم ![]() بچه ها الان ساعت ۱/۱۳ دقیقه بامداده و ارسال ۴۷۰ هستش تا فردا فکر کنم برسه به ارسال شونصدم ![]() میگی نه نیگاه کن! |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - Mohammad-A - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ
سوال ۹۳ آیتی واقعاً مزحکه. گزینههای ۲و۴ که دقیقاً یک چیز رو گفتند. به نظرم گزینهی ۳ درست میومد. |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - reyhaneh64 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ق.ظ
پس این دفترچه ظرفیتا چی شدن؟ مگه مستر توکلی فرمایش نکردن که روز ۲۲ میاد الان روزشه و خبری نیست ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - xani - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۴۵ ق.ظ)hesamvazirii نوشته شده توسط: ای دهنت سرویس سنجش کاملا موافقم ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - somaye_tex - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۲ ق.ظ)SHF نوشته شده توسط: غصه نخورید من خودم میرم اونجا استخدام میشم همه شونو به سزای عملشون می رسونم و حق رو به شما می دم خوبه شما الان تو فروم هستی. آدم پست های بچه ها رو که میخونه غصه میخوره... اما به پستای شما که میرسم کلی دلم وا میشه. مرسی از شوخ طبعیتون ![]() |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - Fardad-A - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۶ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۱۶ ق.ظ)reyhaneh64 نوشته شده توسط: پس این دفترچه ظرفیتا چی شدن؟از نظر سازمان سنجش تا ساعت ۲۴ روز بیست و دوم حساب میشه. الآن ساعت یک و نیمه تازه. ![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - MSZ - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۷ ق.ظ
به نظرتون الا آقای سنجش خوابه؟! بابا این دفترچه ها رو واسه نمی دین آخه مسلمونا؟! |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - xani - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۲۹ ق.ظ
بچه ها به نظرتون سنجش اینقدر برنامه ریزی داره که امروز دفترچه رو تا ۸ صبح و جوابا رو راس ۸ شب بزاره رو سایت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() منکه یه جورایی حس میکنم این سنجش از حرص خوردن استرس داشتن ماها خوشش میاد!!!!!!!!!!!!!!!واسه همین جوابا رو دیرتر میزنه تو سایت! ![]() میگی نه حالا نگاه کن ببین من کی گفتم(یک و بیست و نه دقیقه بامداد روز بیست و دوم) ![]() امشبم که کلا خواب نداریم!!!!!!!!!!! ![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - Mohammad-A - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۳ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۰۶ ق.ظ)SoheilGh نوشته شده توسط: یه گسسته بود که اون هم هیچیگسسته ۳۲ باید حذف میشد انصافاً. |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - mohammadichem - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۴ ق.ظ
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ب.ظ)kevin نوشته شده توسط:من زبان ۱۶ زدم و منم امیدم به امید شما نزدیکه(21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۱۸ ب.ظ)svk7 نوشته شده توسط:امید من به شما زبان سفید هاست!!!!!!!!!!!!!!!!(21 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۹:۱۱ ب.ظ)samira.it نوشته شده توسط: زبان:سفید |
RE: شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - reyhaneh64 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۳۶ ق.ظ
هر چی به ساعت ۲۰ یوم الله ۲۲ اردیبهشت (به گفته یکی از دوستان )نزدیک میشیم که اتفاقا اول رجب هم هست ![]() من نمیدونم چرا تا الان هیچیم نبود یه دفه ، کل بدنم شده سرد دستام دچار لرزش ضربه ای به کلید F5 کیبورد شدن فردا احتمالا مجبورم مرخصی بگیرم نرم سر کارم حالم اصلا خوب نیست. ![]() |
شمارش معکوس کارنامه های ارشد ۹۲ - MSZ - 22 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۱:۴۰ ق.ظ
البته برای Refresh کردن سایت سازمان سنجش بهتره از Ctrl + F5 استفاده کنین تا صفحه کش شده رو براتون دوباره لود نکنه من یادمه قدیما که کانون زبان میرفتم، به خاطر اینکه فقط با F5 ریفرش میکردم، نمره ام رو نیم ساعت دیرتر از بقیه دیدم! |