![]() |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - izadan11 - 23 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ق.ظ
امروز هیچی نخوندم وقت نشد دلیلش اینه تنظیم خوابم بهم خورده سعی می کنم به زور هم شده تا فردا بیدار بمونم که درست شه (۲۲ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ ب.ظ)dzzv_13 نوشته شده توسط: کسایی که انگیزه ندارن یا هر مشکلی دارند اینجا رو بهشون پیشنهاد میکنم یه بار یکی یه آهنگ امید بخش بهم توصیه کرد گوش دادم به فکر خودکشی افتادم و تا یه هفته تو خودم بودم و به شدت افسرده ![]() |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - kati - 23 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ق.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ ق.ظ)dzzv_13 نوشته شده توسط: دیروز و امروز رو خوب خوندم دیگه سر گیجه گرفتم و احساس میکنم داره دود از سرم بلند میشه (دقیقا گرمای سرم رو حس میکنم .. تخم مرغ بریزی رو سرم پخته میشهخوبه می تونید بیشتر از ۳ ساعت روی یه درس زوم کنید ....من که نمی کشم ![]() شاید اگه من بودم ۱۰ ساعت رو به دو درس تقسیم می کردم .... |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - dzzv_13 - 23 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ق.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ق.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: یه بار یکی یه آهنگ امید بخش بهم توصیه کرد گوش دادم به فکر خودکشی افتادم و تا یه هفته تو خودم بودم و به شدت افسردهیعنی لینک منم مفید نبود و حس خودکشی دست داد بهتون ؟!! ![]() خو ببخشید ![]() (۲۳ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ق.ظ)kati نوشته شده توسط: خوبه می تونید بیشتر از ۳ ساعت روی یه درس زوم کنید ....من که نمی کشممیگم دود از سرم بلند شده این دو روز ![]() احتمالا نصف نصفش کنم ولی خب تا فردا ببنیم چطور از خواب پامیشم چوب تنبلی های گذشته ام هست ... نخوندم حالا باید اینطوری بخونم .. (داشتم هفته ایی که همش ۴ ساعت خوندم :| ) |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Riemann - 23 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ق.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ ق.ظ)kati نوشته شده توسط: خوبه می تونید بیشتر از ۳ ساعت روی یه درس زوم کنید ....من که نمی کشمن مفید هر درسی رو نیم ساعت بیشتر نمیتونمبخونم. |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - kati - 23 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۹ ق.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ق.ظ)dzzv_13 نوشته شده توسط: میگم دود از سرم بلند شده این دو روز اصولا وقتی آدم وقت کم داره مجبوره از همون یه ذره وقتش به بهترین نحو استفاده کنه و صد البته موفق هم میشه.... شما هم می تونید و موفق میشید ... ![]() (۲۳ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: من مفید هر درسی رو نیم ساعت بیشتر نمیتونمبخونم.بعد مثلا یه درس مثل همین آمار که یه فصلش ۱۰۰ صفحه میشه رو چند وقت طول میکشه بخونید؟ حتما سرعتتون بالاست... ![]() من به صورت مفید ۲ ساعت رو میخونم دیگه بیشتر از ۲ ساعت مخم سوت میکشه ![]() |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - Ehsan.Aboli - 23 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۴ ق.ظ
ای بگردم چ انرژی تو این تاپیک درجریانه... ماشاالله ب رفقای مانشتی... خودشون دنیای استرس وناامیدین اما دیگری رو شارژ میکنن... خدا دست هممونو بگیره... شب همگی خوش Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 4 |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - sara786 - 23 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۷ ق.ظ
فکر کنم از من هیچکی وحشتناک تر نخونده باشه برا من که خیلی هفته بدی بود کل برنامم ناقص موند ولی این هفته میخوام جبران کنم برا ۲۵%چهارم شاید ۲ فصل خوندم........ برام دعا کنین برسم ![]() ![]() ![]() |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - izadan11 - 23 آذر ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ق.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۲۰ ق.ظ)dzzv_13 نوشته شده توسط: یعنی لینک منم مفید نبود و حس خودکشی دست داد بهتون ؟!! ترسیدم امتحانش نکردم ![]() چاکریم |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hoomanab - 23 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۵۸ ق.ظ
هفته جدید شروع شد. این هفته رو مردونه بشینیم درس بخونیم. حتی با همه سختیاش و دو تا امتحان ترم ![]() Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - h4cker - 23 آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۴۳ ق.ظ
سلام و صب بخیر امروز به ترتیب پایگاه / شبکه / معماری تموم میشن. |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - zimenswall - 23 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ب.ظ
(۲۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۵ ب.ظ)dzzv_13 نوشته شده توسط: الان هم تنبلی نکن .. پاشو کتاب رو باز کن یکم بخونی گرم میشی دیشب بخاطر این حرفت دو ساعت و نیم درس خوندم. یعنی یه نقطه عطف که از اکسترمم ها خارج شدم. ۲/۵ ساعت در روز (۲۲ آذر ۱۳۹۲ ۱۰:۱۵ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: خب ۹۲ هستیم دیگه!ماها کم مونده خودمون هم یادمون بره کی هستیم. |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - dzzv_13 - 23 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۳۹ ب.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۵ ب.ظ)zimenswall نوشته شده توسط:(22 آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۴۵ ب.ظ)dzzv_13 نوشته شده توسط: الان هم تنبلی نکن .. پاشو کتاب رو باز کن یکم بخونی گرم میشی اگر خودم دیروز ۲/۵ ساعت بیشتر میخوندم اینقدر خوشحال نمیشدم که باعث شدم یکی ۲/۵ ساعت بخاطر حرفم درس بخونه ![]() الان انرژی گرفتم برم ۸ ساعت دیگه تا شب بخونم (۲ ساعت تا اینجا خوندم و قراره امروز دو رقمی بخونم ![]() راستی من هنوز مفهوم ۲/۵ ساعت رو نفهمیدم .. چون اصلش باید بگیم ۲/۳ (همون دو ساعت و سی دقیقه ![]() خداحافظ تا آخر شب .. |
Re: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - hoomanab - 23 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ
نمیدونم این مشکل خوابمو چیکارش کنم؟! تقریبا دو هفتس که بیش از حد میخوابم :-[ Sent from my SM-T210R using Tapatalk |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - izadan11 - 23 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ
دیشب خواب دیدم یه معادله انسانی داریم بعد آدما رو از هم ساده می کنم و جلو میرم یهو از خواب پا شدم اولش گیج بودم می گفتم فلانی با فلانی ساده میشه ![]() امیدوارم کنکوره سریعتر برسه ![]() امروز باز تلاش می کنم clrs بخونم تا فرداشب هم خوابم تنظیم میشه |
RE: گروه درسی مانشت آذرماه ۹۲(کنکور ۹۳) - zimenswall - 23 آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۸ ب.ظ
(۲۳ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۵۷ ب.ظ)hoomanab نوشته شده توسط: نمیدونم این مشکل خوابمو چیکارش کنم؟! تقریبا دو هفتس که بیش از حد میخوابم :-[ بازم شما خوبه مشکل خواب دارید. من مشکل خوراک دارم. مخصوصا موقع تست زدن که بدجور گرسنه ام میشه. سر آزمون هم جیبهامو پر از مغز پسته و بادوم میکنم و هر چند تا تست ، به خودم چندتا مغز آجیل هدیه میدم که مغزم بکشه. به قول گفتی : "آدم گشنه ، دین و ایمون نداره" در کنارش مطمئن باش رتبه هم نداره. (۲۳ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۳۶ ب.ظ)izadan11 نوشته شده توسط: دیشب خواب دیدم یه معادله انسانی داریم بعد آدما رو از هم ساده می کنم و جلو میرم یهو از خواب پا شدم اولش گیج بودم می گفتم فلانی با فلانی ساده میشهاضغاث احلام ![]() مثل خودم می مونی، ولی غلظت اضغاثت کمتر از منه |