|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - نسخهی قابل چاپ |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - newuser - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ب.ظ
دوستان کامپیوتر اصلا نگران نباشین این جو نا آرام بعد از هر امتحانی طبیعیه پس خیلی تو جو حرفی ما نباشین شما تلاش کردین دیگه بقیش با خداست |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - nlp@2015 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۲ ب.ظ
دوستان ساختمانو الگ آی تی هرسال با کامپیوتر کاملن متفاوت بوده سوالا دلیل نمیشه قرمز سیاه فردا هم بیاد .فقط سیستم عامل آی تی سالایی ک سخت بود ه کامپیوترم سخت بوده |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - artmiss - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ
من اینو دیدم درخت قرمز-سیاه یکیک نوع درخت جستجوی دودویی خود متوازن کننده است که ویژگیهای زیر را دارد: هرگره با یکی از دو رنگ سیاه یا قرمز رنگ آمیزی میشود . ریشه همیشه به رنگ سیاه است . اگر گرهای قرمز باشد فرزندان آن باید سیاه باشند. تمامی مسیرها از یک گره به برگها (گرههای null) باید دارای تعداد مساوی گره سیاه باشند. تمامی برگها سیاه هستند.(برگ گرهای است که فرزندی نداشته باشد- همان گرههای null) چطور ممکنه دودویی باشه و حداقل صفر گره قرمز داشته باشه. ریشه سیاه باشه ۱۰۲۳ گره داشته باشه قطعا ریشه دو فرزند قرمز داره... پس چجوری میشه صفر؟ از طرفی اینجور که معلومه همه صفر زدن پس صفر غلطه
|
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ziba.O - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط: من اینو دیدم منم log1023 رو گرفتم ارتفاع درخت شد ۱۰، با درخت ۱۵ گرهی امتحانش کردم ۵ تا قرمز شد منم یکی به ده اضافه کردم
|
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - explorer - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۰ ب.ظ
کامی ها فردا خودم شخصا پوستتنو میکنم ![]() . . . . . . . . . . الکی مثلا من واسه هوش خوندم |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - mcse2010 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ)shahryar200 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ)So0orena نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۷ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ)a-t-e-f-e-h نوشته شده توسط: سلام تائید میشه ائینه میشه |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - artmiss - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط: من اینو دیدم من فکر کنم بیشتر از ۴۰ تا میشه ![]() گزینه ها چی بودن؟ |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Densike - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۳ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۳۰ ب.ظ)shahryar200 نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۰۷ ب.ظ)So0orena نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۷ ب.ظ)rahhil نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۶:۳۶ ب.ظ)a-t-e-f-e-h نوشته شده توسط: سلام بازم میگم .. درختی که پیمایش pre و post عکس هم داره لزوما مورب نیست ، فقط همه گره ها باید تک فرزندی باشن |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ziba.O - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط: من اینو دیدم ۱۰ ۱۱ ۰ ۵ ، چرا ۴۰ تا؟ حالت مین اون حالتی میشه که ریشه قرمز باشه دیگه |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Sanaz123 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۰۷ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۹ ب.ظ)ziba.O نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط: من اینو دیدم ریشه باید سیاه باشه. البته من این سوالو جواب ندادم. |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - artmiss - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ب.ظ
۱ ۲ ۴ ۸ ۱۶ ۳۲ . . . ارتفاع درخت ۱۰ هست و درخت متوازنه باید تا دو سطح مونده به آخر پر باشه پس بیشتر از ۱۵ میشه و میشه ۵۰ ![]() نمیدونم درسته استدلالم یا نه |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - Sanaz123 - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۷ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط: ۱ Artmiss جان برو بخواب فردا کنکور داری. ذهنتو درگیر قرمز سیاه نکن. |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - ziba.O - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۳ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط: ۱ ۵۰ نیس تو گزینه ها، ۵، ۰، ۱۰، ۱۱ هستن |
|
خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - setarehfb - 16 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ
من که فردا از کنکور برگشتم باید واسه ازاد بخونم . |
RE: خسته نباشید به کنکوری های عزیز- فناوری اطلاعات ۹۴ - همیلا - ۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۴۹ ب.ظ
(۱۶ بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۵۱ ب.ظ)behruz_p نوشته شده توسط:(16 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۴۹ ب.ظ)navid_itboy نوشته شده توسط: [quote='behruz_p' pid='332499' dateline='1423131459']چرا ۴؟ ۲NF نمیتونه وابستگی انتقالی داشته باشه؟ میتونه داشته باشه ولی وقتی جدول ۲nf جدا میکردیم اون وابستگی cd از بین میرفت که باید یه جدول جدا وتاسش در نظر میگرفتیم |