|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - نسخهی قابل چاپ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 10 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۱۳ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: چرا اردیبهشت نمیشه ... الان انقد انتظار اردیبهشتو میکشم ولی بنظرم یه هفته مونده به اعلام نتایج دلم میخواد دیر تر اونروز برسه !! ![]() ایشالا توکل به خدا
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sa.ghasemi - 10 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۴۸ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۴۲ ب.ظ)solmaz_69 نوشته شده توسط:(10 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: چرا اردیبهشت نمیشه ... دوست من این چه حرفیه من درکت میکنم منم شرایطم مثله شماست منم ۷-۸ ماه هیچ جا نرفتم به همه هم گفتم هدفم تهرانه و این حرفا ولی الان مطمعنم روزانه و شبانه قبول نمیشم و مطمعنا سال بعد پشت کنکورم منم به این فکر میکردم که بقیه قراره چی بگن ولی من و ما و بقیه کار بدی نکردیم درس خوندیم من خودم اشتباهایی داشتم که بهش پی بردم مهم اینه و سال دیگه قراره اینارو تکرار نکردم اتفاقا چند روز پیش یه جمعی بود همه هم ازم پرسیدن با کمال ارامش گفتم امسال دانشگاه مورد علاقه ام نباشه سال دیگه میخونم زندگی شخصی ما به کسی مربوط نیست و مایع افتخاره که ادم یک سال از زندگی شو صرف درس کنه با این حرفا ذهنتو درگیر نباش و از عید ت لذت ببر
|
|
پاسخ : اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shamim_70 - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ
اینو نگفتی ک باید جواب یکی یکی رو بدی ک کنکور چیکا کردی؟خوب دادی؟قبول میشی؟!!
|
|
اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shahryar200 - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ
با این درصدای بد روزنه ی امیدی هست ؟ یا برم غازمو بچرونم ؟ زبان ۱۰-۲۰ مشترک ۲۷ مدیریت ۰ ![]() تخصصی ۶۶ معماری ۳۰-۴۰ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamzeh.S - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ق.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ)shahryar200 نوشته شده توسط: با این درصدای بد روزنه ی امیدی هست ؟ یا برم غازمو بچرونم ؟ تهران بعیده.البته به معدل شما هم بستگی داره.باتوجه به اینکه احتمالا میانگین مشترک کمی بالاتره نسبت به پارسال قبول شدن شمادر روزانه تهران بعیدبه نظرمی رسه. |
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - negggin - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۴۳ ق.ظ
دوستان من یه سوال داشتم این تخمین رتبه ماهان سال های قبل هم وجود داشته یا فقط امسال ؟ |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - shahryar200 - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ق.ظ)King2 نوشته شده توسط:(11 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ)shahryar200 نوشته شده توسط: با این درصدای بد روزنه ی امیدی هست ؟ یا برم غازمو بچرونم ؟ شبانه یا دانشگاه اصفهان چطور ؟
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamzeh.S - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۴۴ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۱۷ ب.ظ)shahryar200 نوشته شده توسط:(11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۱:۰۶ ق.ظ)King2 نوشته شده توسط:(11 اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ)shahryar200 نوشته شده توسط: با این درصدای بد روزنه ی امیدی هست ؟ یا برم غازمو بچرونم ؟ دوست عزیزمنظورم ازبعیداین بودکه احتمالش کمه نه اینکه غیرممکنه.اونم به این دلیل که به نظرمی رسه بچه ها امسال مشترک روخوب زده باشند.مثلا پارسال دانشگاه علم وصنعت روزانه شبکه ها قبول شد بامیانگین ۳۵/۵۳ . میانگین شما بادرنظرگرفتن ماکزیمم درصدهاتون ۳۷/۵ است که بسیاربه میانگینی که گفتم نزدیکه.به نظرم روزانه وشبانه شهرستانها رو با احتمال بالایی میارید ولی احتمال روزانه وهمین طور شبانه تهران کمتر است(البته دانشگاههای معمولی نه دانشگاههای باشرایط خاص تهران). |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - sa.ghasemi - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۳:۴۴ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۲۰ ب.ظ)solmaz_69 نوشته شده توسط:(10 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۴۸ ب.ظ)sa.ghasemi نوشته شده توسط:دوستم منظور منو نگرفتی ها سوالای عید یه چیز دیگه است :مثلا(10 اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۴۲ ب.ظ)solmaz_69 نوشته شده توسط:(10 اسفند ۱۳۹۳ ۰۲:۳۹ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: چرا اردیبهشت نمیشه ... واسه همه این سوالات هست ولی بیخیاللللللللللللللل
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۰۴ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۵۷ ق.ظ)shahryar200 نوشته شده توسط: با این درصدای بد روزنه ی امیدی هست ؟ یا برم غازمو بچرونم ؟ اگه مالک اشتر یا امام حسین دوست داشته باشید احتمالش خیلی بالاس قبول شدنتون واسه این دانشگاه ها |
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - navid68888 - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ
زبان:۲۰ تا ۳۰ مشترک :۴۰ مدیریت:۸۰ تخصصی:۳۵ تهران امیدی هست؟؟؟؟ help plz |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ)navid68888 نوشته شده توسط: زبان:۲۰ تا ۳۰ با احتمال خیلی بالا بله ایشالا تهران خواجه نصیر و علم و صنعت میارید |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - navid68888 - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۱۸ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۱۵ ب.ظ)khordad.girl نوشته شده توسط:(11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ)navid68888 نوشته شده توسط: زبان:۲۰ تا ۳۰ خدا از دهنت بشنوهههههه .....مرسی |
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - Hamzeh.S - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۳۵ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۱۱ ب.ظ)navid68888 نوشته شده توسط: زبان:۲۰ تا ۳۰ پارسال نفر۲۵ میانگینش ۴۳/۶۷ بود وامیرکبیر روزانه تجارت الکترونیکی قبول شد.میانگین شما ۴۲/۵ است ومیشه گفت حتما روزانه تهران رو میارید.موفق باشید
|
RE: اعلام درصد ها پس از انتشار کلید اولیه / آیتی - khordad.girl - 11 اسفند ۱۳۹۳ ۰۵:۴۵ ب.ظ
(۱۱ اسفند ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: اینو نگفتی ک باید جواب یکی یکی رو بدی ک کنکور چیکا کردی؟خوب دادی؟قبول میشی؟!! بگو توکل به خدا ایشالا ! به همین کفایت کن!!
|