![]() |
عکسایی که خودتون گرفتید - نسخهی قابل چاپ |
عکسایی که خودتون گرفتید - amir.monfared1369 - 14 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۴۶ ب.ظ
یه سوال فنی الان بازم می تونیم عکس آپلود کنیم ![]() |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - sahar salehi - 14 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۰۷ ب.ظ
(۱۴ فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۲۹ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: آقا چرا با احساسات من بازی میکنی نمیگی دلمون میخاد ...خوب دیگه این حرکت در جهت جذب توریست واسه غرب کشور بود. ![]() آخه کباب و منقل جزء جدانشدنی زندگی مردم این ناحیه است. و اینم جزء دیدنی های این ناحیه که خوردنی ام هست محسوب می شه. ![]() ![]() حالا عشق من دنده کبابه. ![]() ![]() |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - Sadi_gh - 14 فروردین ۱۳۹۴ ۱۰:۳۷ ب.ظ
دوستان جاتون خااااااااااااااااالی ... ما رفته بودیم "گردنه حیران" این عکس هارو به نیت مانشت و دوستان گلم گرفتم ،امیدوارم خوشتون بیاد. عکسها زیاد بود منتها خیلی خلاصه کردم و بهترین هارو براتون گذاشتم که لذت ببرید. [attachment=18319] [attachment=18320] [attachment=18321] [attachment=18322] [attachment=18323] [attachment=18324] |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - nanajoon - 14 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۱۴ فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۴۶ ب.ظ)amir.monfared1369 نوشته شده توسط: یه سوال فنی الان بازم می تونیم عکس آپلود کنیم اگه بازم از اون عکس های قشنگ دارین حتما بزارین |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - amir.monfared1369 - 15 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ
امروز واسه من خیلی تموم شدن تعطیلات سخت بود خاطرات زیبای عید دفترشون بسته شد و برای خاطرات جدید باید یک سال کامل صبر کنم. سالی که پر از فراز و نشیب واسه من. فکر می کنم خیلی هاتون هم امسال براتون مثل من سال حساسیه واسه همین این عکس رو به همه دوستان تقدیم می کنم تا یه سال سرنوشت ساز رو با جدیت شروع کنن و امیدوارم با یاری خدا با موفقیت به پایان برسونن. خیلی زحمت کشیدم تا تونستم این عکس رو براتون بگیرم ها ![]() از اینکه حجمشم زیاده عذر می خوام. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - Sadi_gh - 15 فروردین ۱۳۹۴ ۰۹:۰۵ ب.ظ
(۱۵ فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۳۶ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: دستتون درد نکنه خیلی خوب بودنخواهش میکنم ، حالا تو عکس اینجوری هستش اگه خودتون اونجا بودین واقعاً میدیدید چقدر قشنگه گردنه ![]() اون عکسو نمیخواستم بذارم فقط و فقط گذاشتم که ببینید تو چه جایگاهی واستاده بودیم کلن زیرپامون ابر بود، رویاااااااااااااایی بود ![]() عکس خالی از اون صحنه نداشتم شرمنده ![]() ![]() ولی خب شما هم مجبور شدی بذااااااااااااااار خانوادگی بذار ![]() ![]() ![]() ![]() |
عکسایی که خودتون گرفتید - RASPINA - 15 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۴۱ ب.ظ
(۱۵ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۵۸ ب.ظ)amir.monfared1369 نوشته شده توسط: امروز واسه من خیلی تموم شدن تعطیلات سخت بود خاطرات زیبای عید دفترشون بسته شد و برای خاطرات جدید باید یک سال کامل صبر کنم. سالی که پر از فراز و نشیب واسه من. فکر می کنم خیلی هاتون هم امسال براتون مثل من سال حساسیه واسه همین این عکس رو به همه دوستان تقدیم می کنم تا یه سال سرنوشت ساز رو با جدیت شروع کنن و امیدوارم با یاری خدا با موفقیت به پایان برسونن.خیلیییییی قشنگ بود البته به نظرم تو این زمینه استعداد خوبی دارید. چون خواهرم گرافیست هست و نمونه عکسهای حرفه ای را دیدم اینو میگم |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - amir.monfared1369 - 16 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ق.ظ
(۱۵ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۴۱ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: خیلیییییی قشنگ بود ممنون نظر لطفتونه. یعنی می گین راه رو اشتباه اومدم ![]() تغیر رشته بدم ![]() |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - Sadi_gh - 16 فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ق.ظ
از اونجایی که من از بچگی تو کار عکسای ماکرو بودم ![]() ![]() ![]() اینم سری اول ... [attachment=18328] [attachment=18329] [attachment=18330] [attachment=18331] [attachment=18332] [attachment=18333] |
عکسایی که خودتون گرفتید - RASPINA - 16 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ب.ظ
(۱۶ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۳ ق.ظ)amir.monfared1369 نوشته شده توسط: ممنون نظر لطفتونه. اگه تغییر رشته هم ندادی حداقل روش سرمایه گذاری کن ![]() (۱۶ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۰۶ ق.ظ)Sadi_gh نوشته شده توسط: ز اونجایی که من از بچگی تو کار عکسای ماکرو بودمخیلی قشنگن ما شالله همه هم با استعداد.... اصلا ماکامپیوتری ها همه همین طور از هر انگشتمون هنر میباره |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - amir.monfared1369 - 16 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ ب.ظ
(۱۶ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: بچه ها بعضی عکساتون واقعا خوبه. حداقل از دید من که عکاس نیستم ولی عکاسی رو دوست دارم حالا من نمی دونم عکسای من از نظر شما خوب بودن یا بد اما می خواستم بگم با گوشی هم میشه عکس گرفت من خودم یه گوشی دارم و با اون همه عکس هام رو می گیرم. واسه یه عکس خوب نیاز نیست یه دوربین گرون قیمت داشته باشیم فقط باید حوصلش رو داشته باشیم. مثل همه چیزای دیگه مهم خود آدمه(منظورم دیدش هست) دوربین فقط یه وسیله برای رسیدن به هدف هست که نتیجش یه تفاوت جزیی میشه. که تشخیص اون تفاوته رو هم لااقل من نوعی نمیتونم بدم و کار آدمای حرفه ای هستش. |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - Sadi_gh - 16 فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۲۴ ب.ظ
(۱۶ فروردین ۱۳۹۴ ۰۱:۰۰ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: بچه ها بعضی عکساتون واقعا خوبه. حداقل از دید من که عکاس نیستم ولی عکاسی رو دوست دارم اتفاقا نمیدونی چه لذتی داره آدم عکسی که خودش گرفته رو بذاره رو دستکاپش خیلی حال میده ![]() ![]() اون عکس کفش دوزک واقعاً Wallpaper ای شده خیلی دوسش دارم. الانم اون رو دسکتاپم ![]() (۱۶ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۴۴ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: خیلی قشنگن مرسی نظر لطفته ،حدس میزدم از عکس های ماکرو خوشتون بیاد چون به خاطر جزییات ریزی که آدم تو هرعکسی نمیبینه و بیشتر به چشم میشینه طرفدار زیادی داره ! ینی فقط یه دوربین و بسم الله هزاران سوژه مورد نظر اطرافت هست همیشه هم نیازی به طبیعت نیس... درمورد استعداد هم ماشالا همه بچه های کامپیوتر هنرمندن...(بزنم به تخته) من خودم گرافیستم شاید به خاطر این بیشتر به کارای هنری علاقه دارم،ینی شدیداً علاقه دارم ![]() به هرحال خیلی خوشحالم که خوشتون اومد ![]() |
عکسایی که خودتون گرفتید - mcse2010 - 16 فروردین ۱۳۹۴ ۰۵:۱۶ ب.ظ
خسارت برف سال۸۶ مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. در مورد عکس اول بگم که یک چاهی هست درحدود۲۰متر که خشک بود و داخل ان تامسون یخ زده ریختیم تا پر شده......!!!!! |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - Sadi_gh - 16 فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۵۸ ب.ظ
اینم سری دوم ....... از عکس های ماکرو که عکس گرفتم، امیدوارم خوشتوووووون بیاد ![]() ![]() [attachment=18345] [attachment=18346] [attachment=18347] [attachment=18348] [attachment=18349] [attachment=18350] |
RE: عکسایی که خودتون گرفتید - mcse2010 - 17 فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ ق.ظ
[quote='Sadi_gh' pid='345660' dateline='1428262096'] اینم سری دوم ....... از عکس های ماکرو که عکس گرفتم، امیدوارم خوشتوووووون بیاد ![]() ![]() با چه دوربینی گرفتی؟؟؟کیفیت بالایی داره |