|
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - mohammadali1990 - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۱۳ ق.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ق.ظ)esisonic نوشته شده توسط:(09 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: شعار کنکوریای ۹۲: بــــــــــــــله، ![]() شمام تکرار کن ---- همه با هم بــــــــگیم.... چو سنجش نباشد تن من مباد |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - Eng_Sara - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۲۶ ق.ظ
ای خدا.... عجب کنکوری شد کنکور امسال!!!!! بریم بخوابیم از فردا بازم شروع کنیم.... |
|
Re: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - Amir V - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ ق.ظ
امروز هیچی دزس نخوندم ![]() Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - ۸Operation - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۶:۵۹ ق.ظ
پیش به سوی یک روز عالی...خدایای به امید تو... |
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - nina69 - 09 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۱۱ ق.ظ
سلام به همه ی دوستان خوبم بچه ها منم هستم،اما به طور نامحسوس چون برای ترک اعتیاد ،خونه نت ندارم فقط با گوشی میام،نظراتتون میخونم،کلی انرژی میگیرم ،ولی نمیشه نظر بدم(پایین بودن سرعت) بچه ها من نظریه رو هنوز شروع نکردم، چون حس خوبی بهش ندارم ![]() ولی ایشاله بقیه کتابا رو تصمیم دارم تا چایان ابان تمام کنم راستی میخوام خیلی ویژه از همه ی دوستان سخاوتمندی که ازمون هاشون اپلود کردن تشکر کنم. ![]() واقعا دستشون طلا بچه ها خوب بخونید تقریبا ۹۰ روز مونده |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - mehdpo007 - 09 آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ق.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ق.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط: حالا این تغییر ضریب آی تی خوبه؟ بده؟ تاثیر نداره؟ یه کارشناس خبره بیاد یکم برامون توضیح بده ببینیم بدبخت شدیم رفت یا روزنه ی امیدی هست؟؟ تغییر ضرایب به نظر بنده به نفع داوطلب است چراکه اگر در یکی از دروس ذکر شده بعنوان دروس تخصصی ضعف داشته باشه میتونه بازدن تست های بیشتره دروس دیگه ضعف شو پوشش بده ولی قبل از این نزدن یا درصد پایین زدن تست های درسی باعث میشد رتبه داوطلب پایین بیاید |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - virtual girl - 09 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ ق.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ق.ظ)mehdpo007 نوشته شده توسط:(09 آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۱ ق.ظ)Eng_Sara نوشته شده توسط: حالا این تغییر ضریب آی تی خوبه؟ بده؟ تاثیر نداره؟ یه کارشناس خبره بیاد یکم برامون توضیح بده ببینیم بدبخت شدیم رفت یا روزنه ی امیدی هست؟؟ من دقیقا نمیدونم تغییر ضرایب خوبه یا بد. فقط اگه قبلن مثلا میومدم سر درسی مثل پایگاه ولی هنوز نرم نخونده بودم عذاب وجدان میگرفتم میگفتم درس ضریب ۴ رو نخوندم ولی الان فک کنم وجدانم کمتر درد میگیره !!! فقط به قول شما دیگه ضرایب بچه های سالهای قبل به دردمون نمیخوره . این خیلی بده ما شدیم موش امسال هم زمان تغییر کرد هم ضرایب خدا به داد برسه ...! |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - sara_m - 09 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ق.ظ
سلام همگی خسته نباشید بابا بی خیال... خیلی سخت میگیرید ما تلاش میکنیم نتیجش هر چی شد خدا که صاحب من و شماست هوامونو داره پس بی غصه با اعتماد به نفس ادامه میدیم پشتمون هم به خود خدا گرمه. با امبد خودش با توکل به خودش از هیچی هم نیترسیم و فقط وظیفمون رو انجام میدیم. نمیزاریم احدی هم بهمون استرس بده. حالا هم وقتو تلف نمیکنیم و میریم درس ۱///////////////۲///////////////////۳ سلامت و موفق باشید
|
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - sheyda - 09 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۳۳ ق.ظ
باید بجای کریستوفر نولان رییس سنجش رو جایزه بهترین کارگردان اکشن بدن چقدر زندگیمونو هیجان انگیز و غیرقابل پیش بینی کرده! ینی آخرش چی میشهههه؟! |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - fatemenp - 09 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۴۳ ق.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ق.ظ)younes نوشته شده توسط:من از روی پارسه میخونم تستای فصل ۴( همروندی همگام سازی .. ) اعصاب واسم نزاشته(09 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۳۸ ق.ظ)fatemenp نوشته شده توسط: بچه ها شما سیستم حقیقت رو میخونید بعدش میتونید تست بزنید ؟؟؟
|
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - ana_12345 - 09 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ق.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: امروز هیچی دزس نخوندم یه فعالیت بدنی بکن " ورزش " مثلا برو پارک والیبال یا فوتبال یا بدمینتون حتی . بعدش تا ۳ روز رو فرمی . |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - moha - 09 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ق.ظ
من برای شبکه به پیشنهاد یکی از دوستان مهندسی اینترنت و یه جزوه از دکتر حقیقت و خوندم الان به نظرتون چی بخونم برای کامل کردن این درس؟؟ |
RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - *farnaz* - 09 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۰۱ ب.ظ
(۰۸ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۴۶ ب.ظ)mahsarasht نوشته شده توسط: من دیگه نمیکشم این مشکلیه که همه دارن مثلا اگه پورانو بخونی و همه تستاشو هم بزنی فکر میکنی ساختمان داده رو یاد گرفتی در صورتیکه سر جلسه کنکور گیر میوفتی پوران و پارسه که من میخونم کتابای خیلی خوبین ولی باید در کنارشون CLRS رو هم بخونی و تمریناتشو حل کنی (۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ق.ظ)hoseinielham نوشته شده توسط: سلام بچه ها خسته نباشید معماری ویس و جزوه اجلالی+ کتاب یوسفی. اگه اول بتونی ویس اجلالی رو گوش بدی به همراه جزوش بعد بری سراغ پوران بهتره. البته بگم ویساش طولانی و زمانبره باید با media player بزنی رو fastش. هر track رو خواستی گوش بدی اول اون تیکه رو از رو جزوه بخون که مجبور نباشی همش بنویسی. |
|
گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - razi_sh - 09 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۹ ب.ظ
سلام کسی میدونه تعداد سوالا برای هر درس یا مجموعه چند تاس؟ برای مهندسی نرم افزار |
Re: RE: گروه درسی مانشت پر انرژی در آبان ماه - Amir V - 09 آبان ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ب.ظ
(۰۹ آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ ق.ظ)ana_12345 نوشته شده توسط:(09 آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۲۹ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: امروز هیچی دزس نخوندم فک کنم واجبتر از اون اینه که ساعت خوابم رو درست کنم. ساعت ۵ صبح میخوابم تا ۱/ احساس بدی دارم. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 |