|
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - alma90 - 09 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ
سخت افزاریا..... چه کتابی برای انتقال داده خوبه؟من راهیان ارشد دارم مدار الکتریکی پارسه کسی خونده؟چطوره؟ |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - mis masi - 09 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۵ ب.ظ
بچه هایی که معماری خوندن بگید کدوم فصل خوندنش راحتتره و از چی بخونم و چه قدر زمان میبره |
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - unicornux - 09 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ب.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۶ ب.ظ)ZZZZ نوشته شده توسط: سخت افزاریا..... منم راهیان میخونم.راضیم ازش. مدار الکتریکی پوران نوشته کارو زرگر رو میخونم.اونیکه واسه بچه های برق هست. اما قبلش کتاب مدرسان شریف و خوندم که واقعا عالی بود.حتما بخونیدش. |
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - ۸Operation - 09 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: سلامت باشی عملیات عزیز(!).بابا ماشاالله همت!شما که درسارو یه دور تا مهر تموم کردی که کارت خیلی درسته...فک کردم دور اوله داری می خونیشون... ما هم زور خودمون رو میزنیم امیرجان ... مرسی !آقایی... ایشالله توی کنکور حسابی موفق باشی... |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - azad_ahmadi - 09 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۳۸ ب.ظ
سلام. امیدوارم احوال جملگی شما خوب باشه. یواش یواش داریم به سمت روزای پایانی حرکت می کنیم. تقریبا ۲ ماه و خورده ای مونده تا روز موعود. انشالله دوستانی که هنوز برای اون زور آماده نیستن، بتونن خودشونه به قافله برسونن و همچنین دوستانی که خوندن و دارن مطالب رو مرور می کنن از خوندن قبلی شون رضایت داشته باشن و مرور براشون راحت باشه. من چندبار دیگه هم تو همین تاپیک ها نوشته بودم که نیازی به چند دور خونی کتابا نیست، من هنوز دور اول(تنها دور) رو تموم نکردم، تقریبا ۲ ۳ تا کتاب مونده که تموم بشه درسا. اما خیلی مهمه که مطالب خونده شده رو مرور و نکته برداری ها رو دوره کنید (یک ماه مونده به آخر). اونایی که وقت نکردن تا حالا مطالب رو بخونن، دیگه فرصت خوندن کتابای حجیم نیست، این دوستان باید با حل تست ها مطالب رو یاد بگیرن. کسایی که چندماه وقت گذاشتن که کتابای حجیم و منابع متفاوت رو خوندن، بدونن که اگه تو این مدت تستا رو مرور و دوره نکنن حتی یک خط از اون کتابا بدردشون نمی خوره. یه مثال بزنم: شما، دوستی که کتاب پیترسون، مانو و ... خوندی و خیلی هم از خوندنت راضی بودی و تستارو گذاشتی برای ماه آخر باید بدونی که ماهیت این جور درسها اینه که، اگه برای بار اول بخوای تست بزنی "حتی نمی دونی مساله چی ازت خواسته"، پس خودتو با تستای درسا آشنا کن. کسی که برای الگوریتم و ساختمان چند منبع رو خونده، باید بدونه که ممکنه سوالی بدن تو ساختمان که داستان باشه، و تو باید قدرت درک مساله بالایی رو داشته باشی (نمونه ش سوال ساختمان ۸۹، خرس و قطعات گوشت)، پس مساله رو وقتی می خونی همونو در نظر نگیر، اشکال مختلف همون مساله رو بررسی کن ببین چی ازش در میاد. در مورد زبان، اونایی(مثل خودم ) که می خوان زبان رو هم بخونن و تاحالا این کار رو نکردن، می تونن از اینمدت به خوبی استفاده کنن و هرشب یه درس از ۵۰۴ رو بخونن (البته تاکید می کنم که ۵۰۴ به هیچ وجه کافی نیست و ممکنه پاسخگوی نیاز نباشه)، ۴۲ روز برای اتمامش وقت دارید، بعد از اون میشه کتابایی مثل تافل رو که ۳۰ درس هست رو بخونی (البته هرچند مدت کمیه اما باز از هیچی بهتره). (ببخشید که طولانی شد). در کل تمام این مطالب، قبل از آنکه بسرایمش می خواستم همین را بگوید که انشالله موفق و پیروز باشید. |
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - armin_b00ter - 10 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ ق.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۵ ب.ظ)ZZZZ نوشته شده توسط: سلام گراف رو از روی چه کتابی میخونین؟از رو پوران می خونم. ولی خب پوران همه چیو خلاصه و مفید گفته و نکته بارون کرده. باید چندین بار بخونیو به نکته ها فکر کنی که اصلا چرا اینجوری میشه. البته نظر من اینه شاید دوستان دیگه نظر دیگه ای داشته باشن. از دوستانی که لطف می کنن و منفی بارون هم می کنن ممنونیم. ایشالا که اجرشون با سیدالشهدا باشه
|
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - zeitun - 10 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۱ ۰۵:۱۵ ب.ظ)fatemenp نوشته شده توسط:(09 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۳ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط:(09 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ)anita_66 نوشته شده توسط: منم که فعلا هنوز شروع نکردم. میگم حفظیه بذارمش ماه آخر. من فقط کتاب مبانی مدیریت الوانی رو دارم هدف از خوندن هر کتابی اینه که در نهایت بتونی به تستا درست جوای بدی. اگه خوب تست می زنی چرا وقتت رو بذاری رو اون کتاب با اون حجم زیاد. هر جا اشکال داشتی یا چیزی رو نفهمیدی به رانکوهی مراجعه کن ولی الان که نیازی نیست. اگه وقت داری رو درسای دیگه که مشکل داری بذاری بهتره |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - ana_12345 - 10 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ق.ظ
من یه کتاب مدیریت پارسه شانسی دستم رسیده مال ۸۷ و نویسنده طبرسا نظرتون چی همین رو بخونم ؟ تست هم نداره . |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - mohammadali1990 - 10 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۲۹ ق.ظ
سولاااام بچه ها .... چه خبر؟ ![]() یکشنبه میانترم سیستم عامل دارم هفته بعدش میانترم نرم افزار۲ .... گیری افتادم این ترم .... هزارجور کار ریخته سرم |
RE: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - mohammadali1990 - 10 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ق.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط:(09 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۰ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: الان که میخونم خلاصه برداری هم میکنم و خیلی خلاصه هام رو دوس دارم چون با خوندن یکی دو برگ A4 کلی مطلب تو ذهنم میاد و مرور میشه.ایشالله توی کنکور حسابی موفق باشی... آره کارش درسته داش امیر ... یه رتبه تووووپ میاره ... قول داده مارو ببره شاندیز یه سلطانی توپول هم بده ![]() مرسی پاشاپیش امیر جان
|
Re: گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - Amir V - 10 آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ق.ظ
(۱۰ آذر ۱۳۹۱ ۰۲:۳۱ ق.ظ)mohammadali1990 نوشته شده توسط: آره کارش درسته داش امیر ... یه رتبه تووووپ میاره ... قول داده مارو ببره شاندیز یه سلطانی توپول هم بدهبیخیال بابا من خودم میدونم چیزی بارم نیس الکی جو ندین توروخدا. از رتبه و تراز پارسم معلومه. اگه قبول شم رو چشم داداش یه جوجه کباب پژمان طرقبه پیش من داری همشهری. بخوام سلطانی بدم فک کنم این همه دوست و رفیق ۱ مییلیون تومن باید خرج کنم ![]() Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4 |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - mis masi - 10 آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ق.ظ
سلام به دوستان.صبح دل انگیزتون به خیر.امیدوارم تو این هفته به برنامتون رسیده باشید |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - mammad_asir - 10 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۱۸ ق.ظ
سلام به همگی اوظاع چطوره؟؟ ان شاالله ۵ روز دیگه ۵۰ درصد اول تمومه. البته نمیگم چندمین دوره که ریا نشه!!!! بچه ها اگه بخام مدیریت رو بخونم ولی وقت کمتری براش بزارم چی بخونم؟؟؟؟؟ |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - aida fazeli - 10 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۵ ق.ظ
سلام دوستان.همگی خدا قوت....... من واسه ای تی دارم میخونم درسامم تموم کردم حالا واسه دوره و تثبیت چه کتابایی پیشنهاد میکنید؟لطفا راهنمایی کنید..... مرسی |
|
گروه درسی مانشت در آذر ماه مصمم تر از قبل - ahmad77 - 10 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۴۹ ق.ظ
بچه ها خواهش می کنک یکی جواب بده. من دانشجوی ترم دوم آموزش محور ارشد نرم افزار پیام نور تهران هستم ولی علوم تحقیقات آیت الله آملی ارشد نرم افزار قبول شدم به نظر شما کدوم بهتره؟خواهش می کنم جواب بدید |